Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej. No to po dość długim czasie i przy nieodzownej pomocy forumowiczów, doprowadziłem scenę do końca.

Rok 2012, w Polsce nastąpił cud gospodarczy. Infrastruktura rozrosła się do niesamowitych rozmiarów. Miliardy kibiców z Chin przyjeżdża na finał Euro i poruszają się po kraju siecią superwielkiej kolei. Warszawa Wschodnia staje się centrum logistycznym Ziemi. Tak więc czaicie klimat.

dark_future_train_l.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

stary , zmiazdzyles mnie :) wpradzie mozna sie tego i owego czepic ale pracka bajer :-D

gratuluje wytrwalosci, wiem jaki to bool wracac do pracki po dluzszej przerwie,

Napisano

klasa jak zawsze...najbardziej podobaja mi sie ludziki :)..koles machajacy przed pociagiem..i ten stojacy na rampie...genialni..

zniszczony metal na pociagu tez swietnie wyszedl...

pzdr.

Napisano

daje rade i to ostro.

Napisano

Czesał, czesał i wyczesał :D Dla mnie bomba. Popatrz na perspektywę z lewej. Troszkę nagięta w prawo, ale można na to przymknąć oko ;)

Napisano

To pewnie dziwnie zabrzmi, ale ten pociąg wygląda bardzo "apetycznie" :) Rdza, zacieki... wypas detale.

Napisano

bardzo dobre - jest ogrom - fajne zielone światło po prawej - przywaliłbym tam jeszcze gdzieś frunącą gazetę!

Napisano

heh... ja bym sie czepnal tylko tego ze wszystko est takie gladkie i okragle w tym pociagu i jednoczesnie niegeometryczne.... Reszta rewela

Napisano

noo suuper. pare krawedzi na tym pociagu jeszcze troche zbyt mocnych jak dla mnie, ale calosc swietna. postacie bardzo mi sie podobaja -zwlaszcza ta najblizej.

Napisano

Dobre, dobre, bardzo dobre... :D klimatem komiksy Bilala mi sie wspomnialy...

Napisano

jestem pod wrazeniem, a rysunek jest na mojej tapecie aktualnie :)

Napisano
Cała praca świetna ale prawy dolny róg to bajka.

Zgadzam się w całej rozciągłości. Te zielenie!!

Napisano

Świetna praca...klimat...światełko...na prawdę miło się na to patrzy :)

Kurde wszyscy dostają kopa...zasuwają tylko ja jak bym stał w miejscu :(...co Wy ludzie jecie?

Napisano

Enki Billal sie kłania.

Ładna i zgrabna praca

Napisano

I jak tu jeszcze coś mądrego powiedzieć, skoro wszystko zostało już powiedziane.

Powinszować jedynie pozostaje ;).

//Pozdr. 5*

Napisano

super świetne, jesteś bogiem, i ponawiam pytanie: co takiego jesz, ze robisz to co robisz tak fajnie? :D