Napisano 23 Październik 200717 l hej. No to po dość długim czasie i przy nieodzownej pomocy forumowiczów, doprowadziłem scenę do końca. Rok 2012, w Polsce nastąpił cud gospodarczy. Infrastruktura rozrosła się do niesamowitych rozmiarów. Miliardy kibiców z Chin przyjeżdża na finał Euro i poruszają się po kraju siecią superwielkiej kolei. Warszawa Wschodnia staje się centrum logistycznym Ziemi. Tak więc czaicie klimat.
Napisano 23 Październik 200717 l stary , zmiazdzyles mnie :) wpradzie mozna sie tego i owego czepic ale pracka bajer :-D gratuluje wytrwalosci, wiem jaki to bool wracac do pracki po dluzszej przerwie,
Napisano 23 Październik 200717 l klasa jak zawsze...najbardziej podobaja mi sie ludziki :)..koles machajacy przed pociagiem..i ten stojacy na rampie...genialni.. zniszczony metal na pociagu tez swietnie wyszedl... pzdr.
Napisano 24 Październik 200717 l Czesał, czesał i wyczesał :D Dla mnie bomba. Popatrz na perspektywę z lewej. Troszkę nagięta w prawo, ale można na to przymknąć oko ;)
Napisano 24 Październik 200717 l To pewnie dziwnie zabrzmi, ale ten pociąg wygląda bardzo "apetycznie" :) Rdza, zacieki... wypas detale.
Napisano 24 Październik 200717 l bardzo dobre - jest ogrom - fajne zielone światło po prawej - przywaliłbym tam jeszcze gdzieś frunącą gazetę!
Napisano 24 Październik 200717 l heh... ja bym sie czepnal tylko tego ze wszystko est takie gladkie i okragle w tym pociagu i jednoczesnie niegeometryczne.... Reszta rewela
Napisano 25 Październik 200717 l noo suuper. pare krawedzi na tym pociagu jeszcze troche zbyt mocnych jak dla mnie, ale calosc swietna. postacie bardzo mi sie podobaja -zwlaszcza ta najblizej.
Napisano 25 Październik 200717 l Dobre, dobre, bardzo dobre... :D klimatem komiksy Bilala mi sie wspomnialy...
Napisano 26 Październik 200717 l Cała praca świetna ale prawy dolny róg to bajka. Zgadzam się w całej rozciągłości. Te zielenie!!
Napisano 26 Październik 200717 l Świetna praca...klimat...światełko...na prawdę miło się na to patrzy :) Kurde wszyscy dostają kopa...zasuwają tylko ja jak bym stał w miejscu :(...co Wy ludzie jecie?
Napisano 29 Październik 200717 l I jak tu jeszcze coś mądrego powiedzieć, skoro wszystko zostało już powiedziane. Powinszować jedynie pozostaje ;). //Pozdr. 5*
Napisano 30 Październik 200717 l super świetne, jesteś bogiem, i ponawiam pytanie: co takiego jesz, ze robisz to co robisz tak fajnie? :D