Morbid Karbid Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 hej. No to po dość długim czasie i przy nieodzownej pomocy forumowiczów, doprowadziłem scenę do końca. Rok 2012, w Polsce nastąpił cud gospodarczy. Infrastruktura rozrosła się do niesamowitych rozmiarów. Miliardy kibiców z Chin przyjeżdża na finał Euro i poruszają się po kraju siecią superwielkiej kolei. Warszawa Wschodnia staje się centrum logistycznym Ziemi. Tak więc czaicie klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 stary , zmiazdzyles mnie :) wpradzie mozna sie tego i owego czepic ale pracka bajer :-D gratuluje wytrwalosci, wiem jaki to bool wracac do pracki po dluzszej przerwie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 klasa jak zawsze...najbardziej podobaja mi sie ludziki :)..koles machajacy przed pociagiem..i ten stojacy na rampie...genialni.. zniszczony metal na pociagu tez swietnie wyszedl... pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 daje rade i to ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Oj daje daje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 daje i o grubo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Czesał, czesał i wyczesał :D Dla mnie bomba. Popatrz na perspektywę z lewej. Troszkę nagięta w prawo, ale można na to przymknąć oko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 doskonaly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Rewelacja, cos wspanialego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 To pewnie dziwnie zabrzmi, ale ten pociąg wygląda bardzo "apetycznie" :) Rdza, zacieki... wypas detale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Cała praca świetna ale prawy dolny róg to bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 bardzo dobre - jest ogrom - fajne zielone światło po prawej - przywaliłbym tam jeszcze gdzieś frunącą gazetę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Bardzo fajnie;) Świetne światło i klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 boskie to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 front page :) !!! 5 stars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 rewela ;) zdrowko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 heh... ja bym sie czepnal tylko tego ze wszystko est takie gladkie i okragle w tym pociagu i jednoczesnie niegeometryczne.... Reszta rewela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 noo suuper. pare krawedzi na tym pociagu jeszcze troche zbyt mocnych jak dla mnie, ale calosc swietna. postacie bardzo mi sie podobaja -zwlaszcza ta najblizej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Dobre, dobre, bardzo dobre... :D klimatem komiksy Bilala mi sie wspomnialy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 świetne, fajne światełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 jestem pod wrazeniem, a rysunek jest na mojej tapecie aktualnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 o ja! wypas! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Cała praca świetna ale prawy dolny róg to bajka. Zgadzam się w całej rozciągłości. Te zielenie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Świetna praca...klimat...światełko...na prawdę miło się na to patrzy :) Kurde wszyscy dostają kopa...zasuwają tylko ja jak bym stał w miejscu :(...co Wy ludzie jecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Enki Billal sie kłania. Ładna i zgrabna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 I jak tu jeszcze coś mądrego powiedzieć, skoro wszystko zostało już powiedziane. Powinszować jedynie pozostaje ;). //Pozdr. 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 dzięki ludzie, bardzo mnie cieszą pozytywne reakcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 super świetne, jesteś bogiem, i ponawiam pytanie: co takiego jesz, ze robisz to co robisz tak fajnie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi