Napisano 27 Październik 200717 l no Zeet dzieki i pieknie zrobiles jednego z moich ulubionych aktorow, nic tylko czekac na retopo i finalny modelik powodzenia ! :)
Napisano 27 Październik 200717 l no no zeet ładnie wyszedł podobny od razu wiadomo o kogo chodzi, czekam na dalsze postępy prac
Napisano 28 Październik 200717 l Witam:) prosze mnie jeszcze nie wpisywac do bitwy bo niewiem czy sie wyrobie:/ malo czasu:/ teraz mialem 2h wolnego(bejsmesz kogo?:P):
Napisano 31 Październik 200717 l Twarz jest taka jakaś pognieciona, pokażesz siatkę? Bo możliwe, że masz złą topologie.
Napisano 31 Październik 200717 l Autor Nie, nie pokażę ;) Jest brzydka i wiem, że nie jest ciekawa. Ale dzięki
Napisano 1 Listopad 200717 l Witam Zrobiłem retopologię ,siatka taka sobie ale jest ,lekko pomazana w Zb :) Dorobię jeszcze jakiś kark i ubranko.
Napisano 1 Listopad 200717 l Leru udaje ze nie potrafi modelować, pokaz co tam dorobiłeś, zeet fajny Samuel, prawie jak żywy, a referka jak to już KLICEK napisał GENIALNA
Napisano 3 Listopad 200717 l nielot007- wiem, bo to nie on to jego brat :) Wymęczone nie skończone :) Brak dobrych fotek,wielkość textury to 1024x1024
Napisano 3 Listopad 200717 l W Zbrush- u ,mazana. Technika mazania taka jak w filmiku ,który kiedyś dałem na forum.
Napisano 3 Listopad 200717 l kurcze podobienstwo jest, nawet duze, ale musisz jeszcze potweekowac, chyba cos z kształtem glowy :) ale juz niewiele zostalo i by było szkoda gdybys tak zostawil, warto podciagnac :)
Napisano 3 Listopad 200717 l i właśnie z profilu wygląda bardzo dziwnie. może w pulp fiction coś znajdziesz ;p
Napisano 3 Listopad 200717 l Tekstura naprawdę całkiem niezła. Co do podobieństwa to: szyja bardziej do tyłu cofnięta przy podstawie czaszki(ot troszkę błąd anatomiczny popełniłeś), przy duże pućki na polikach, musiałbyś nos wysunąć do przodu, i chyba jeszcze inaczej linia szczęki idzie.
Napisano 3 Listopad 200717 l Może się przyda, chociaż i tak mało widać. Świetne:) Co do podobieństwa, tak jak npaisał Kuba - pobaw się szyją.
Napisano 3 Listopad 200717 l http://www.samuelljackson.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=34 trzecia fota w pierwszym rzędzie, nie da sie zlinkowac bo to flash jakiś cholerny
Napisano 3 Listopad 200717 l Dzięki pikasar _kuba_ pućki duże bo miał się lekko uśmiechać ale usta nie dogoniły policzków :) Co do modelu to uszy za wysoko były i nie ten kształt głowy. Nie jestem pewien czy teraz jest lepiej ,ale na pewno inaczej :)
Napisano 3 Listopad 200717 l Witam!! nie wiem czy wypada zasmiecac watek :( ale pokazuje narazie poczatek nie wiem czy wogole skoncze :) jak mozna to jak chcialbym zmienic moj wybor gdyz tamten byl za trudny albo ja za leniwy hehe z tym ze narazie nie powiem kto to jest jak zgadniecie to powiem ale licze ze wkrotce podobienstwo zdradzi kto to jest hehehe :D pozdro
Napisano 3 Listopad 200717 l Witam!! nie wiem czy wypada zasmiecac watek :( ale pokazuje narazie poczatek nie wiem czy wogole skoncze :) jak mozna to jak chcialbym zmienic moj wybor gdyz tamten byl za trudny albo ja za leniwy hehe z tym ze narazie nie powiem kto to jest jak zgadniecie to powiem ale licze ze wkrotce podobienstwo zdradzi kto to jest hehehe :D pozdro GLADIATOR ........
Napisano 4 Listopad 200717 l moze bedzie latwiej zgadnac ;) ps. troche perspektywa jest dziwna bo to jest rzut z fronta :)
Napisano 4 Listopad 200717 l jan paweł 2gi ?:) modelik fajny (w glowie mam slaba biblioteke celebritis, wiec sie nie obraz) tak mi sie skojarzylo :)
Napisano 4 Listopad 200717 l zeet czekam na update (:p w tym samym momencie) nielot007 powiedz ;) Klicor no coś Ci nie idzie Leru tobie też ;) Pozdrawiam i mam nadzieję że to pokończycie wszystko ;)
Napisano 4 Listopad 200717 l wlasnie dlatego nie lubie zgadywanek ;D nigdy mi nie wychodzi :D Kamil - z czym mi nie idzie ?:)
Napisano 4 Listopad 200717 l Klicek walnąłeś tydzień temu kawałek buźki i co? Nic nie robisz? Obibok :)
Napisano 4 Listopad 200717 l Klicor--> nie :P choc racja podobny do JPII :D Zeet--> lol skad widziales :D kamil.ochel--> OK ;) no i Zeet zgadl robie Mela :P
Napisano 4 Listopad 200717 l nielot007 zrób go takiego jak tu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=43860 będzie wymiatał ;D PS twój avatar mnie przeraża Edit: Widzę że się nam tu nocny czacik zrobił :D Edit2: Idę spać, ale... I'll be back Narazie... ...misie patysie :*
Napisano 4 Listopad 200717 l Ja myslę, że to jednak Alba. Choćby podświadomie :D Narazie fajnie chłopaki, tylko KLICEK coś niedomaga :P
Napisano 4 Listopad 200717 l no Chvetsor przesilenie jesienne hehe ;p LOL z ta Ablą dobre ;d ja tez strzelam ze Alba jednak :D Nielot ostro:) mowiac szczerze w taki zgadywanki jestem kiepsky ;d musze miec nazwisko i wtedy szukam podobizny :) ale szacunek dla Zeeta ;D tzn nie zeby nie był podobny po prostu dla mnie za mało modelu :D Kamil no poprawie sie ;) niech ta jesien minie :P