KLICEK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 no Zeet dzieki i pieknie zrobiles jednego z moich ulubionych aktorow, nic tylko czekac na retopo i finalny modelik powodzenia ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 no no zeet ładnie wyszedł podobny od razu wiadomo o kogo chodzi, czekam na dalsze postępy prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Witam:) prosze mnie jeszcze nie wpisywac do bitwy bo niewiem czy sie wyrobie:/ malo czasu:/ teraz mialem 2h wolnego(bejsmesz kogo?:P): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 Hulk Hohan albo Paul Teutul Senior :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Hulk na 99,99% :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Hulk Hogan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi__ok Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Hulk Hogan na 101% :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 no Hogan fajny ale szkoda, że to jednak nie senior będzie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Trochę gęściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Twarz jest taka jakaś pognieciona, pokażesz siatkę? Bo możliwe, że masz złą topologie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Nie, nie pokażę ;) Jest brzydka i wiem, że nie jest ciekawa. Ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Witam Zrobiłem retopologię ,siatka taka sobie ale jest ,lekko pomazana w Zb :) Dorobię jeszcze jakiś kark i ubranko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 genialny ten L. Jackson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 LOL refka GENIALNA GENIALNA ! :D modelik rowniez super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Listopad 2007 Autor Share Napisano 1 Listopad 2007 no raczej! Super kozacko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Leru udaje ze nie potrafi modelować, pokaz co tam dorobiłeś, zeet fajny Samuel, prawie jak żywy, a referka jak to już KLICEK napisał GENIALNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Dzięki panowie :) Taka swetro- jesionka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 fajnie zeet :) ale jak dla mnie malo podobny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 nielot007- wiem, bo to nie on to jego brat :) Wymęczone nie skończone :) Brak dobrych fotek,wielkość textury to 1024x1024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 swietna tex :) gdzie malwoana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 W Zbrush- u ,mazana. Technika mazania taka jak w filmiku ,który kiedyś dałem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 cholera, robicie rzeczy które nie mam pojęcia nawet jak zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Trochę podkręcona textura dodałem cavity,kolor do poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 kurcze podobienstwo jest, nawet duze, ale musisz jeszcze potweekowac, chyba cos z kształtem glowy :) ale juz niewiele zostalo i by było szkoda gdybys tak zostawil, warto podciagnac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Podkręcę go jeszcze :) brak mi foty profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 i właśnie z profilu wygląda bardzo dziwnie. może w pulp fiction coś znajdziesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 faktycznie ciezko o profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Tekstura naprawdę całkiem niezła. Co do podobieństwa to: szyja bardziej do tyłu cofnięta przy podstawie czaszki(ot troszkę błąd anatomiczny popełniłeś), przy duże pućki na polikach, musiałbyś nos wysunąć do przodu, i chyba jeszcze inaczej linia szczęki idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Może się przyda, chociaż i tak mało widać. Świetne:) Co do podobieństwa, tak jak npaisał Kuba - pobaw się szyją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 http://www.samuelljackson.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=34 trzecia fota w pierwszym rzędzie, nie da sie zlinkowac bo to flash jakiś cholerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Dzięki pikasar _kuba_ pućki duże bo miał się lekko uśmiechać ale usta nie dogoniły policzków :) Co do modelu to uszy za wysoko były i nie ten kształt głowy. Nie jestem pewien czy teraz jest lepiej ,ale na pewno inaczej :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 nie mam uwag, dla mnie rewelacyjny, a lubię go bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 no to kogo obstawiamy panowie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Witam!! nie wiem czy wypada zasmiecac watek :( ale pokazuje narazie poczatek nie wiem czy wogole skoncze :) jak mozna to jak chcialbym zmienic moj wybor gdyz tamten byl za trudny albo ja za leniwy hehe z tym ze narazie nie powiem kto to jest jak zgadniecie to powiem ale licze ze wkrotce podobienstwo zdradzi kto to jest hehehe :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Witam!! nie wiem czy wypada zasmiecac watek :( ale pokazuje narazie poczatek nie wiem czy wogole skoncze :) jak mozna to jak chcialbym zmienic moj wybor gdyz tamten byl za trudny albo ja za leniwy hehe z tym ze narazie nie powiem kto to jest jak zgadniecie to powiem ale licze ze wkrotce podobienstwo zdradzi kto to jest hehehe :D pozdro GLADIATOR ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 piksar--> niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 moze bedzie latwiej zgadnac ;) ps. troche perspektywa jest dziwna bo to jest rzut z fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 jan paweł 2gi ?:) modelik fajny (w glowie mam slaba biblioteke celebritis, wiec sie nie obraz) tak mi sie skojarzylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 To jest Mad MAXIO vel Mel G. Jak nie skończysz to to ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 zeet czekam na update (:p w tym samym momencie) nielot007 powiedz ;) Klicor no coś Ci nie idzie Leru tobie też ;) Pozdrawiam i mam nadzieję że to pokończycie wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 wlasnie dlatego nie lubie zgadywanek ;D nigdy mi nie wychodzi :D Kamil - z czym mi nie idzie ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Klicek walnąłeś tydzień temu kawałek buźki i co? Nic nie robisz? Obibok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 a tutaj sie przyzaje :( nie mam nic na swoje obrone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Klicek mam nadzieję że poprawisz się w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Klicor--> nie :P choc racja podobny do JPII :D Zeet--> lol skad widziales :D kamil.ochel--> OK ;) no i Zeet zgadl robie Mela :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Po nosie poznałem a dokładniej po włosach w nosie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 nielot007 zrób go takiego jak tu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=43860 będzie wymiatał ;D PS twój avatar mnie przeraża Edit: Widzę że się nam tu nocny czacik zrobił :D Edit2: Idę spać, ale... I'll be back Narazie... ...misie patysie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 PS twój avatar mnie przeraża hehe czemu ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Ja myslę, że to jednak Alba. Choćby podświadomie :D Narazie fajnie chłopaki, tylko KLICEK coś niedomaga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 no Chvetsor przesilenie jesienne hehe ;p LOL z ta Ablą dobre ;d ja tez strzelam ze Alba jednak :D Nielot ostro:) mowiac szczerze w taki zgadywanki jestem kiepsky ;d musze miec nazwisko i wtedy szukam podobizny :) ale szacunek dla Zeeta ;D tzn nie zeby nie był podobny po prostu dla mnie za mało modelu :D Kamil no poprawie sie ;) niech ta jesien minie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi