Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 8,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

indianin ładny - choć dl mnie coś z z szyja jest nie tak - ale taka duża ilość trójkątów :/

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentarze :)

duza ilosc trojkatow gdyz nie usunalem nie widocznych facow (jak glowy it. postac ma tez zeby, jezyk, gdyz bedzie animowana :) ale w limicie sie zmiescilem wiec zle nie jest ;)

jesli chodzi o "dziwna" siatke to porobilem pare "nierownosci" na ubraniu z ktorych jestem zadowolony "fajnie wyszly" :D

rece za krotkie ? mozliwe nowej postaci troche "wydluzylem" :D

nie wyglada jak mlody ? hmmmm to nie mial byc mlody w sensie nastolatek a mial byc w srednim wieku (?) :D

ok

wlasnie modeluje druga postac wiec (jak sie spodoba"gorze") to pokaze niedlugo :)

pozdro i jeszcze raz dzieki za posty

Napisano

Obawiam się że ja będę robił do niego teksturkę :) mam nadzieję że go nie popsuję.

Pozdrawiam i czekam na kolejnego.

Napisano
  • Autor
Obawiam się że ja będę robił do niego teksturkę :) mam nadzieję że go nie popsuję.

Pozdrawiam i czekam na kolejnego.

powodzenia w texturkach :D

jak zrobisz pochwal sie :)

a kolejny model w drodze, glowa i detal skonczony :P

Napisano
  • Autor
jak coś masz to pokaż :)

prosze bardzo, jeszcze nie wiem z tymi piorami na glowie czy zostana, wszystko zalezy od "gory" i polycountu :D

37cfff474c8f951a.jpg

Napisano

Co Ty taki pracuś jesteś?? :>

Napisano
  • Autor

M@ti--> hehe ze mnie taki pracus jak z du** traba :D

Vorek--> szczerze ? nie wiem lol :D mialem sie spytac ale wylecialo mi z glowy :D

Napisano

Super, A przeznaczenie tego jest takie samo jak moje instrumenty.

Ale obawiam się że nie może być otwartych poly, w poniedziałek się dowiem dokładnie ale na dzień dzisiejszy lepiej żeby nie miał :) to samo odnośnie "młodego"

p.s. Tą górą jestem ja :P jakbyś jeszcze się nie domyślił

Napisano
  • Autor
Super, A przeznaczenie tego jest takie samo jak moje instrumenty.

Ale obawiam się że nie może być otwartych poly, w poniedziałek się dowiem dokładnie ale na dzień dzisiejszy lepiej żeby nie miał :) to samo odnośnie "młodego"

p.s. Tą górą jestem ja :P jakbyś jeszcze się nie domyślił

hehe domyslilem sie :P

"otwartch poly" czyli glowa musi byc cala nie moze byc pol ?:D

Napisano

Chodzi o backface culling, face`y od tylu są niewidzialne :) zresztą co Ci będę tłumaczył i tak pewnie wiesz o co biega :D

Na razie to jeszcze nic pewnego, ale muszę się skontaktować z "wyższą górą" żeby się dowiedzieć co z nimi zrobić.

Napisano

Raczej nie, ale to się okaże finalnie w poniedziałek.

Już się nie mogę doczekać całej postaci :) ta mordka wygląda świetnie.

późno jest więc kończę i pozdrawiam

Napisano
  • Autor

EX-->oby :P postac juz jest cala (tzw proporcje mniej wiecej) teraz detale, detale, detale i poprawki optimize i koniec... i poprawki :D

Klicus-->dzieki master :D:D

no wydpadlo by isc spac choc skoro spimy o 1h(zmiana czasu) dluzej to hmmmm...... :D

Napisano

Druga główka bardzo fajna, podoba mi się, bo ma w sobie to "coś" :)

Napisano

Nielot nie chwal się że masz całą postać tylko ją pokaż :)

Napisano
  • Autor

ok pokazuje :P

nie patrzcie na ubranie , gdyz go nie robilem jeszcze

zajmowalem sie tylko butami i spodniami :)

i jak moze byc ?

39fcd3766251480e.jpg

Napisano

genialnie ! :D widze interes sie kreci :) żeby szlag trafił moja chorą szkołe to tez bym cos porobił :P

a można wiedzieć dla kogo to wykonujesz ? :>

Napisano

Nielot - super, mam nadizeje ze dasz wiecej detali na cialo bo teraz widac duzą róznice miedzy "glowa" a resztą, ale w sumie z teksturami moze byc ok

Wizz musisz przecierpieć, wiem co czujesz, uwierz mi :)

Napisano
  • Autor

dzieki za komentarze :)

wizz--> dzieki, a modele robie dla takiej Panie ktora to pozniej "pcha" dalej :D

ledyr--> dzieki, no wlasnie wiem ze cialko ma malo detalu ale na koncepcie mniej wiecej taki detal jest :)

Napisano

Dla mnie super :) szkoda ze nie zrobisz txt - bo czas wkoncu abys sie nauczyl :)

Napisano

Nom, Bro ma racje.

Fajniutkie Nielot modeliki strugasz, a nie malujesz, szkoda..

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentsy :)

z texturkami zobacze jak skoncze nastepne modele i bedzie troche czasu to moze cos po testuje z texturkami tak prywatnie ;)

Napisano

hehe Nielot... i tekstury ja na tym forum słyszałem że nie wiesz jak się fotoszopa włącza ;)

pozdrawiam...

Napisano
  • Autor
hehe Nielot... i tekstury ja na tym forum słyszałem że nie wiesz jak się fotoszopa włącza ;)

pozdrawiam...

fu** wydalo sie :D

Napisano
  • Autor

Witam!!

mialem nie pokazywac dopoki nie skoncze glowy z detalami :D

ale jak to ja nie wytrzymalem :P

ok narazie sama glowa ma nie cale 2k tri

ale jak bede robil optymalizacje to bede mogl przynajmniej o 1/3 zejsc w dol, pol glowy nie bedzie widac bo bedzie kapelusz :)

ps. dalej zlecenie, kolejna "seria" modeli :)

264ebc38c460f007.jpg

Napisano

dałeś czadu z łezką...

może siateczkę pokażesz:D

Napisano
  • Autor

Witam!!

floo--> siatke pokaze jak skoncze model bo teraz jeszcze jest przed optymalizacja i przed poprawkami :)

a tu skormny update :)

pozdro

24a23283938f3315.jpg

Napisano

modelik super :) ale uciales mu przynajmniej polowe miednicy i meski najwazniejszy na swiecie organ, bez ktorego zycie nie było by tak samo radosne :( popatrz jak stoi taki biednietutki i smutniutki :( no wez mu wymodeluj no

Napisano

Popraw to co Klicek mowi :)) i bedzie dobrze - maly western sie robi :) może jakiś dyliżans ? :) Pozdro

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentsy :)

Tony-->to wlasnie mial byc John Wayne (mniej wiecej nie idealnie)

Klicek-->100% racji :) nogi jeszcze nie byly ruszane (tylko pasek wymodelowalem) wiec wszystko bedzie mial na swoim miejscu :P mialem pokazac do pasa ale wygladalo jakby mial rece za dlugie i myslalem ze bedziecie sie tego "czepiac" wiec pokazalem nogi :P

nogi nawet nie maja dobrego krztaltu wiec spoko maroko poprawie :D

Napisano

Twarz super, ale może mógłbyś minimalnie zróżnicować grubość palców. To znaczy albo grubsze u nasady, albo cieńsze opuszki. Już przy indianinie wydawały mi się łudząco podobne do parówek, choć może to tylko wina koloru :)