Napisano 26 Październik 200717 l Witam!! model zrobiony na zlecenie 4998tris bedzie jeszcze jeden... pozdro
Napisano 27 Październik 200717 l indianin ładny - choć dl mnie coś z z szyja jest nie tak - ale taka duża ilość trójkątów :/
Napisano 27 Październik 200717 l wszystko super jak zawsze :) tylko wydaje mi sie ze raczki za krotkie :)
Napisano 27 Październik 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) duza ilosc trojkatow gdyz nie usunalem nie widocznych facow (jak glowy it. postac ma tez zeby, jezyk, gdyz bedzie animowana :) ale w limicie sie zmiescilem wiec zle nie jest ;) jesli chodzi o "dziwna" siatke to porobilem pare "nierownosci" na ubraniu z ktorych jestem zadowolony "fajnie wyszly" :D rece za krotkie ? mozliwe nowej postaci troche "wydluzylem" :D nie wyglada jak mlody ? hmmmm to nie mial byc mlody w sensie nastolatek a mial byc w srednim wieku (?) :D ok wlasnie modeluje druga postac wiec (jak sie spodoba"gorze") to pokaze niedlugo :) pozdro i jeszcze raz dzieki za posty
Napisano 27 Październik 200717 l młody nie młody, ale model fajny, szczególnie ubranie fajnie wyszło,
Napisano 27 Październik 200717 l Obawiam się że ja będę robił do niego teksturkę :) mam nadzieję że go nie popsuję. Pozdrawiam i czekam na kolejnego.
Napisano 27 Październik 200717 l Autor Obawiam się że ja będę robił do niego teksturkę :) mam nadzieję że go nie popsuję. Pozdrawiam i czekam na kolejnego. powodzenia w texturkach :D jak zrobisz pochwal sie :) a kolejny model w drodze, glowa i detal skonczony :P
Napisano 27 Październik 200717 l Autor jak coś masz to pokaż :) prosze bardzo, jeszcze nie wiem z tymi piorami na glowie czy zostana, wszystko zalezy od "gory" i polycountu :D
Napisano 27 Październik 200717 l Autor M@ti--> hehe ze mnie taki pracus jak z du** traba :D Vorek--> szczerze ? nie wiem lol :D mialem sie spytac ale wylecialo mi z glowy :D
Napisano 27 Październik 200717 l Super, A przeznaczenie tego jest takie samo jak moje instrumenty. Ale obawiam się że nie może być otwartych poly, w poniedziałek się dowiem dokładnie ale na dzień dzisiejszy lepiej żeby nie miał :) to samo odnośnie "młodego" p.s. Tą górą jestem ja :P jakbyś jeszcze się nie domyślił
Napisano 27 Październik 200717 l Autor Super, A przeznaczenie tego jest takie samo jak moje instrumenty. Ale obawiam się że nie może być otwartych poly, w poniedziałek się dowiem dokładnie ale na dzień dzisiejszy lepiej żeby nie miał :) to samo odnośnie "młodego" p.s. Tą górą jestem ja :P jakbyś jeszcze się nie domyślił hehe domyslilem sie :P "otwartch poly" czyli glowa musi byc cala nie moze byc pol ?:D
Napisano 27 Październik 200717 l Chodzi o backface culling, face`y od tylu są niewidzialne :) zresztą co Ci będę tłumaczył i tak pewnie wiesz o co biega :D Na razie to jeszcze nic pewnego, ale muszę się skontaktować z "wyższą górą" żeby się dowiedzieć co z nimi zrobić.
Napisano 27 Październik 200717 l Raczej nie, ale to się okaże finalnie w poniedziałek. Już się nie mogę doczekać całej postaci :) ta mordka wygląda świetnie. późno jest więc kończę i pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200717 l Autor EX-->oby :P postac juz jest cala (tzw proporcje mniej wiecej) teraz detale, detale, detale i poprawki optimize i koniec... i poprawki :D Klicus-->dzieki master :D:D no wydpadlo by isc spac choc skoro spimy o 1h(zmiana czasu) dluzej to hmmmm...... :D
Napisano 28 Październik 200717 l Autor ok pokazuje :P nie patrzcie na ubranie , gdyz go nie robilem jeszcze zajmowalem sie tylko butami i spodniami :) i jak moze byc ?
Napisano 28 Październik 200717 l genialnie ! :D widze interes sie kreci :) żeby szlag trafił moja chorą szkołe to tez bym cos porobił :P a można wiedzieć dla kogo to wykonujesz ? :>
Napisano 28 Październik 200717 l Nielot - super, mam nadizeje ze dasz wiecej detali na cialo bo teraz widac duzą róznice miedzy "glowa" a resztą, ale w sumie z teksturami moze byc ok Wizz musisz przecierpieć, wiem co czujesz, uwierz mi :)
Napisano 28 Październik 200717 l Autor dzieki za komentarze :) wizz--> dzieki, a modele robie dla takiej Panie ktora to pozniej "pcha" dalej :D ledyr--> dzieki, no wlasnie wiem ze cialko ma malo detalu ale na koncepcie mniej wiecej taki detal jest :)
Napisano 30 Październik 200717 l Dla mnie super :) szkoda ze nie zrobisz txt - bo czas wkoncu abys sie nauczyl :)
Napisano 30 Październik 200717 l Nom, Bro ma racje. Fajniutkie Nielot modeliki strugasz, a nie malujesz, szkoda..
Napisano 30 Październik 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentsy :) z texturkami zobacze jak skoncze nastepne modele i bedzie troche czasu to moze cos po testuje z texturkami tak prywatnie ;)
Napisano 30 Październik 200717 l hehe Nielot... i tekstury ja na tym forum słyszałem że nie wiesz jak się fotoszopa włącza ;) pozdrawiam...
Napisano 30 Październik 200717 l Autor hehe Nielot... i tekstury ja na tym forum słyszałem że nie wiesz jak się fotoszopa włącza ;) pozdrawiam... fu** wydalo sie :D
Napisano 30 Październik 200717 l Autor Witam!! mialem nie pokazywac dopoki nie skoncze glowy z detalami :D ale jak to ja nie wytrzymalem :P ok narazie sama glowa ma nie cale 2k tri ale jak bede robil optymalizacje to bede mogl przynajmniej o 1/3 zejsc w dol, pol glowy nie bedzie widac bo bedzie kapelusz :) ps. dalej zlecenie, kolejna "seria" modeli :)
Napisano 31 Październik 200717 l Autor Witam!! floo--> siatke pokaze jak skoncze model bo teraz jeszcze jest przed optymalizacja i przed poprawkami :) a tu skormny update :) pozdro
Napisano 1 Listopad 200717 l wyglada jak John Wayne... (no prawie) http://www.westernposterpage.com/cowboys2.jpg
Napisano 1 Listopad 200717 l modelik super :) ale uciales mu przynajmniej polowe miednicy i meski najwazniejszy na swiecie organ, bez ktorego zycie nie było by tak samo radosne :( popatrz jak stoi taki biednietutki i smutniutki :( no wez mu wymodeluj no
Napisano 1 Listopad 200717 l Popraw to co Klicek mowi :)) i bedzie dobrze - maly western sie robi :) może jakiś dyliżans ? :) Pozdro
Napisano 1 Listopad 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentsy :) Tony-->to wlasnie mial byc John Wayne (mniej wiecej nie idealnie) Klicek-->100% racji :) nogi jeszcze nie byly ruszane (tylko pasek wymodelowalem) wiec wszystko bedzie mial na swoim miejscu :P mialem pokazac do pasa ale wygladalo jakby mial rece za dlugie i myslalem ze bedziecie sie tego "czepiac" wiec pokazalem nogi :P nogi nawet nie maja dobrego krztaltu wiec spoko maroko poprawie :D
Napisano 2 Listopad 200717 l Twarz super, ale może mógłbyś minimalnie zróżnicować grubość palców. To znaczy albo grubsze u nasady, albo cieńsze opuszki. Już przy indianinie wydawały mi się łudząco podobne do parówek, choć może to tylko wina koloru :)