SansSerif Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 projekt: architektura wnętrz projektant: adam kraszewski, anna kochman lokalizacja: warszawa klient: prywatny etap: koncepcja . . . v.2 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . v.1 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 czy ten prysznic przy kibelku ma zastąpić bidet? ;] ogólnie super...sam projekt jak i vizki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Wnętrze bardzo przyjemne, wizki ok. Zastanawiam się tylko co jest w tych butelkach za lustrem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Bardzo bardzo ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 kocham taki styl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 heh.no to jest kibel....w którym zmieści się moje mieszkanko:D:D:D no nieźle:D:D:D piękne wizki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioootras Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Zastanawia mnie tylko po co od wewnętrznej strony drzwi od szafki lustro?? :P i czy dodatkowe lusterko przymocowane do ściany nie przeszkadza przy otwieraniu drugiej części szafki? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PT82 Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 robota swietna...podobnie jak poprzednie..:) zastanawiam sie nad zrodlem swiatla na recznikach .???to kierunkowe sprytnie schowane ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjh Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Nie wiem czy fortunne jest sytuowanie wanny w pobliżu tak dużego okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 ech... Sans jak zawsze... :) świetne ale ten dof na 8, 9 i 10 renderze żałosny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 ale ten dof na 8, 9 i 10 renderze żałosny ;D ehh jak sie czyta takie posty to krew zalewa :[ Sans Co to jest w tym sloju ? Ciekawi mnie bardzo a kibel super ! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ane3ka Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Ślicznie... Tak naturalnie ale stylowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 czy ten prysznic przy kibelku ma zastąpić bidet? Dokładnie tak. Inwestorka bardzo się broni przed bidetem wieć próbujemy jej wcisnąć chociaż takie rozwiązanie, które może pozytywnie wpłynąć na poprawę jakości życia seksualnego ;) heh.no to jest kibel....w którym zmieści się moje mieszkanko Pomieszczenie jest tylko pozornie duże. To niecałe 12m2, ale na rozległym planie. Zastanawia mnie tylko po co od wewnętrznej strony drzwi od szafki lustro?? :P i czy dodatkowe lusterko przymocowane do ściany nie przeszkadza przy otwieraniu drugiej części szafki? :P Fajnie jest goląc bokobrody mieć lusterko z boku. To małe kosmetyczne jest na podwójnym przegubie i mozna je złożyć. zastanawiam sie nad zrodlem swiatla na recznikach .???to kierunkowe sprytnie schowane ?? Tak to spot kierunkowy z wąskim kątem swiecenia umieszczony przed wc. Nie wiem czy fortunne jest sytuowanie wanny w pobliżu tak dużego okna Też nie wiem dlaczego miałoby być niefortunne :) ale ten dof na 8, 9 i 10 renderze żałosny ;D oh sorry :) To post. nigdy nie miałem czasu na testowanie prawdziwego dof'a. Co to jest w tym sloju ? Suche liście bananowca, lub inne egzotyczne suszone "byliny" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaswielgus Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Tak troche z innej beczki. Szeryfie z kad bierzesz takie fajne modele mebli. Czy sam je modelujesz na podstawie rzutow czy zamawiasz je od producentow na plytach CD. Chodzi mi o roznego rodzaju kanapy, krzesla, lampy. Nie ma ich w evermotionach ani na stronach z darmowymi obiektami jak np. http://www.e-interiors.net/default.php http://www.archidom.net/ddd.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upman Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Projekt i wizki godne uwagi jedyne pytanie jakie mi się nasuwa to czy to jest mozaika, nie chce nawet myśleć ile by ona kosztowała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Właśnie to jest efekt o którym wspominałem gdzieś tam, kiedyś tam...widzisz łazienke i myślisz: chcę taką mieć :) . Stylowo, nowocześnie ale nie tak zimno jak na wielu dzisiejszych "nowoczesnych" projektach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjh Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Też nie wiem dlaczego miałoby być niefortunne :) Chodziło mi tylko o to, że izolacyjność okna jest o wiele mniejsza niż ściany. Sytuowanie wanny w miejscu gdzie następuje schładzanie powietrza jest moim zdaniem nietrafione. Moim skromnym zdaniem zamontowanie wanny w głębi łazienki i przeniesienie wc, bidetu bliżej wejścia byłoby praktyczniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 Chodziło mi tylko o to, że izolacyjność okna jest o wiele mniejsza niż ściany. Sytuowanie wanny w miejscu gdzie następuje schładzanie powietrza jest moim zdaniem nietrafione. Moim skromnym zdaniem zamontowanie wanny w głębi łazienki i przeniesienie wc, bidetu bliżej wejścia byłoby praktyczniejsze. Chyba trochę przesadzasz z tymi stratami ciepła. Poza tym temperatura w łazience zawsze powinna być wyższa niż "pokojowa". Tu będzie grzejnik i mata elektryczna. Poza tym estetyka to wbrew pozorom też bardzo ważna funkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNYGHU Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 sans nie boisz się że to drewno bedzie wyglądało tandetnie na żywo. Jakoś takie pionowe panele mi się źle kojażą. Za to mozaika boska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Bardzo klaustrofobiczne wnętrze... generalnie ładne, ale miałeś lepsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjh Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Chyba trochę przesadzasz z tymi stratami ciepła. Poza tym temperatura w łazience zawsze powinna być wyższa niż "pokojowa". Tu będzie grzejnik i mata elektryczna. Poza tym estetyka to wbrew pozorom też bardzo ważna funkcja. Nie zrozumieliśmy się, chodziło mi o komfort kąpiącej się osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 a mnie sie szczeze mowiac dof podoba i wlasnie mialem zapytac czy to kamera czy postprodukcja - ale juz wiem wiec nie pytam :) ogolnie bardzo ladnie (jak chyba cholera zawsze, SansSerif moglbys choc raz wypuscic jakiegos gniota, zeby czlowiek sie mogl pocieszyc ze kazdemu sie zdaza, ale nie, kazda praca na jednakowym wysokim poziomie, stajesz sie nudny :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNYGHU Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 No i proszę realizacja sansa w LUX LUX. http://www.luxlux.pl/artykul/5213/nieruchomosc_dnia_mieszkanie_w_villi_pan_tadeusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaswielgus Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 LUXLUX, ale zdjecia ktos zrobil beznadziejne. Juz lepiej mogli wizki wstawic bo wyglada to dosyc przecietnie, a sam projekt jest bardzo dobry przeciez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fik Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Reczniki w kosteczke zlozone :) a ja marze ,ze kiedys zobacze taki rzucony nonszalancko na brzegu wanny i zaparowane lustro , wkoncu trzeba sie rozwijac i podnosic poprzeczke , a skoro o poprzeczce mowa to ide na calosc na zaparowanym lustrze poprosze o napis zrobiony KOBIECYM palcem , zadzwonie i narysowane serduszko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Na wizkach te projekty zdecydowanie lepiej sie prezentują... Sam kibel fajny, widzę, ze boazeria wraca do łask... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 o cholera a ja zerwałem boazerie w całym przedpokoju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARMAN2005 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Może jakiś dywanik na podłodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 mały update w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Imho o niebo lepiej. Jasne drewno bardziej pasuje do białej mozaiki, a samo drewno ciekawie kontrastuje z resztą :) Jedynie to okrągłe lustro jakoś mi nie pasuje, wydaje mi się, że bardziej bu tutaj pasowało wąskie pionowe od umywalki do sufitu. Ale to tylko moja skromna opinia. (aha i koniecznie w ramie z tego brązowego drewna :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioootras Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Sans: Co kładziesz na podłogę w tej łazience? Prefabrykat czy posadzka wylewana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 jak w niebie... fajna ale wczesniejsza bardziej podchodzila, mi :] pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyboa Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 fajna wizka .. trzymasz poziom ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 poezja w grafice ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi