Paweł Baron Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 (edytowane) Witam wszystkich. Chciałbym się podzielić z wami swoją ostatnią nie komercyjna scenką. Praca jest moja wizją nie poprawnej architektury , anarchii budowlanej i zarazem poszukiwaniem wyższości formy nad treścią. Ze względu że jest tak ponura pogoda w Warszawie to klimat próbowałem uzyskać podobny Wiem że jest sporo błędów i nie dociągnięć, lecz chyba nigdy nie istnieje skończony obraz i ja zapewne też mógłbym robić ta scenkę jeszcze kilka miesięcy lub lat. Proszę was o krytykę i wytknięcie błędów, informacje te będą mi zapewne pomocne w dalszym rozwoju. duży obrazek http://img267.imageshack.us/img267/7463/g1000qz0.jpg Pozdrawiam i kłaniam się wszystkim wymiataczom. 3ds max+ivy generator + vray+photoshop sorry za błędy jestem dysgrafikiem, dyslektykiem i ogólnie dys... Edytowane 1 Listopad 2009 przez KLICEK
AGmakonts Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 fajny debiut, gdyby nie niektóre tex to by było genialnie
D4D4L Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Witam wszystkich. Chciałbym się podzielić z wami swoją ostatnią nie komercyjna scenką. Praca jest moja wizją nie poprawnej architektury , anarchii budowlanej i zarazem poszukiwaniem wyższości formy nad treścią. Ze względu że jest tak ponura pogoda w Warszawie to klimat próbowałem uzyskać podobny Wiem że jest sporo błędów i nie dociągnięć, lecz chyba nigdy nie istnieje skończony obraz i ja zapewne też mógłbym robić ta scenkę jeszcze kilka miesięcy lub lat. Proszę was o krytykę i wytknięcie błędów, informacje te będą mi zapewne pomocne w dalszym rozwoju. duży obrazek http://img231.imageshack.us/img231/8607/1gxh2.jpg Pozdrawiam i kłaniam się wszystkim wymiataczom. 3ds max+ivy generator + vray+photoshop sorry za błędy jestem dysgrafikiem, dyslektykiem i ogólnie dys... Witaj w klubie then :D ja też xD już zapomnialem jak się mama piszę :P ( w uk siedze) ale pozatym to mi się bardzo podoba... realistyczniie ladnie 4**** odemnie :)
Ania Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 mi się podoba, tylko ten ludzik na dole jakoś dziwny.
Paweł Baron Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 dzięki za komentarze. jestem bardzo zadowolony że są pozytywne, czekam też na krytyczne uwagi. Aniu ten ludzik (czyli ja ) to taki stempelek, który nie musi każdemu pasować jak i nie z każda pracą się on komponuje. jak dorosnę to go zmienię :) Pozdro
SWRSC Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 realistycznie wyszło, ale GI - shading kuleje. Niektore rzeczy lewitują, a szkoda.
err0r Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Czesc :) Chcialem skonmentowac, wytknac wszystkie bledy, ale mysle ze tym razem sie wstrzymam, poniewaz pracka jest w pewnym sensie tworcza, anarchiczna i chyba tak mialo byc. Skupie sie bardziej na bledach rażących mnie niż technicznych, tzn nie bede przywalal sie do wszystkiego :) + Podoba mi sie kreatywnosc + ciekawe okna + ładna kolorystyka - dziecko wklejone z fotografii na dole po prawej, zle wyciete ze zdjecia z jakas reka dodatkowa (?) jakby ktos go lapal. Dopracowalbym to albo dalbym tylko kontury postaci w to miejsce. - troche mnie razi brak jakiegos detalu przy rurze w rogu po prawej u gory, poniewaz wszedzie indziej jest wszystko w miare dopracowane i ona sie rzuca w oczy. Wiecej bledow nie wymieniam :) Pozdrawiam i gratuluje fajnej pracy. Pozdr. E.
Paweł Baron Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 Ponownie dzięki za komentarze i chyba zmienię „ludzika” lub zastanowię się nad usunięciem. SWRSC – jak najbardziej zgadzam się z krytyką, a lewitacja najbardziej jest widoczna przy hakach od izolatorów liniowych. errOe- przekonałeś mnie ze rury wyglądaj trochę łyso i dzięki za zrozumienie mojej scenki. Kędzior - http://img128.imageshack.us/img128/8794/scrda3.jpg screen z siatką. Słabo ja widać bo jest dużo drobnych elementów Pozdro.
Simple_man Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Wypiernicz tego dzieciaka i będzie git. podoba mi się pomysł 4*
Paweł Baron Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 Uległem presji i pozbyłem sie "ludzika" :) Pozdro
Kedzior Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Tak sie przygladam raz jeszcze i mysle ze jakbys te kilka drobiazgów poprawił o których pisali wyżej to hmm...no naprawde dawno takiego pomysłu nie widziałem, ostanio same vizki i samochody i postacie.
Tas Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Swietne! bardzo mi sie podoba, pomysl poprostu niesamowity, i wykonanie jak najbardziej poprawne. gratki :)
Rekomendowane odpowiedzi