Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

2_2009-11-01-144815_g.jpg

Witam wszystkich.

Chciałbym się podzielić z wami swoją ostatnią nie komercyjna scenką. Praca jest moja wizją nie poprawnej architektury , anarchii budowlanej i zarazem poszukiwaniem wyższości formy nad treścią.

Ze względu że jest tak ponura pogoda w Warszawie to klimat próbowałem uzyskać podobny

Wiem że jest sporo błędów i nie dociągnięć, lecz chyba nigdy nie istnieje skończony obraz i ja zapewne też mógłbym robić ta scenkę jeszcze kilka miesięcy lub lat. Proszę was o krytykę i wytknięcie błędów, informacje te będą mi zapewne pomocne w dalszym rozwoju.

duży obrazek http://img267.imageshack.us/img267/7463/g1000qz0.jpg

Pozdrawiam i kłaniam się wszystkim wymiataczom.

3ds max+ivy generator + vray+photoshop

sorry za błędy jestem dysgrafikiem, dyslektykiem i ogólnie dys...

Edytowane przez KLICEK

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 15,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Witam wszystkich.

Chciałbym się podzielić z wami swoją ostatnią nie komercyjna scenką. Praca jest moja wizją nie poprawnej architektury , anarchii budowlanej i zarazem poszukiwaniem wyższości formy nad treścią.

Ze względu że jest tak ponura pogoda w Warszawie to klimat próbowałem uzyskać podobny

Wiem że jest sporo błędów i nie dociągnięć, lecz chyba nigdy nie istnieje skończony obraz i ja zapewne też mógłbym robić ta scenkę jeszcze kilka miesięcy lub lat. Proszę was o krytykę i wytknięcie błędów, informacje te będą mi zapewne pomocne w dalszym rozwoju.

1g500qh0.jpg

duży obrazek http://img231.imageshack.us/img231/8607/1gxh2.jpg

Pozdrawiam i kłaniam się wszystkim wymiataczom.

3ds max+ivy generator + vray+photoshop

sorry za błędy jestem dysgrafikiem, dyslektykiem i ogólnie dys...

Witaj w klubie then :D ja też xD już zapomnialem jak się mama piszę :P ( w uk siedze) ale pozatym to mi się bardzo podoba... realistyczniie ladnie 4**** odemnie :)

Napisano
  • Autor

dzięki za komentarze.

jestem bardzo zadowolony że są pozytywne, czekam też na krytyczne uwagi.

Aniu ten ludzik (czyli ja ) to taki stempelek, który nie musi każdemu pasować jak i nie z każda pracą się on komponuje. jak dorosnę to go zmienię :)

Pozdro

Napisano

realistycznie wyszło, ale GI - shading kuleje. Niektore rzeczy lewitują, a szkoda.

Napisano

Czesc :)

Chcialem skonmentowac, wytknac wszystkie bledy, ale mysle ze tym razem sie wstrzymam, poniewaz pracka jest w pewnym sensie tworcza, anarchiczna i chyba tak mialo byc. Skupie sie bardziej na bledach rażących mnie niż technicznych, tzn nie bede przywalal sie do wszystkiego :)

+ Podoba mi sie kreatywnosc

+ ciekawe okna

+ ładna kolorystyka

- dziecko wklejone z fotografii na dole po prawej, zle wyciete ze zdjecia z jakas reka dodatkowa (?) jakby ktos go lapal. Dopracowalbym to albo dalbym tylko kontury postaci w to miejsce.

- troche mnie razi brak jakiegos detalu przy rurze w rogu po prawej u gory, poniewaz wszedzie indziej jest wszystko w miare dopracowane i ona sie rzuca w oczy.

Wiecej bledow nie wymieniam :) Pozdrawiam i gratuluje fajnej pracy.

Pozdr.

E.

Napisano
  • Autor

Ponownie dzięki za komentarze i chyba zmienię „ludzika” lub zastanowię się nad usunięciem.

SWRSC – jak najbardziej zgadzam się z krytyką, a lewitacja najbardziej jest widoczna przy hakach od izolatorów liniowych.

errOe- przekonałeś mnie ze rury wyglądaj trochę łyso i dzięki za zrozumienie mojej scenki.

Kędzior - http://img128.imageshack.us/img128/8794/scrda3.jpg screen z siatką. Słabo ja widać bo jest dużo drobnych elementów

Pozdro.

Napisano

Tak sie przygladam raz jeszcze i mysle ze jakbys te kilka drobiazgów poprawił o których pisali wyżej to hmm...no naprawde dawno takiego pomysłu nie widziałem, ostanio same vizki i samochody i postacie.

Napisano

Swietne! bardzo mi sie podoba, pomysl poprostu niesamowity, i wykonanie jak najbardziej poprawne.

gratki :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.