Cerebrate Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Klasa sama w sobie. Najbardziej textura - Rox :) - nie myślałeś o innych mapach- było by sweet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 z tego co ludzie mówią ,to model moze nic specjalnego ale txt pierwsza klasa ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Texturka może modelarska ale pierwsza klasa nic specjalnego Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 ttaaddeekk- chciałem coś wymyślić lepszego ale się nie dało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 nic specjalnego, ale za to pierwsza klasa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 To juz jest nudne -_-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 No to zaczynamy cos nowego To juz jest nudne -_-' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 no to zacznijmy cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 to jest juz nudne -_- no to zacznijmy cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 QRcze tyle lat mnie tutaj nie było, a taki nudny model się pokazał, zrób go na nowo, zostaw tylko te pierwszoklasową texturkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 no bez jaj: to jest juz nudne -_- no to zacznijmy cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Ja tam jestem nostalgikiem i grzeszę orginalnością, więc: Model może nic specialnego, ale tekstura pierwsza klasa Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 hehe no to jak ma być coś nowego to ja widzę pierwszy post Artiego, który nie jest pytaniem.... pzdr ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 to jest juz nudne -_- zacznijmy cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 to jest juz nudne -_- zacznijmy cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 hehe no to jak ma być coś nowego to ja widzę pierwszy post Artiego, który nie jest pytaniem.... pzdr ;) Hehe :P Kto pyta nie błądzi, a poza tym te tekstury mnie wnerwiają, więc je rzcuą, a i działa tu system. Ja pytam, wy odpowiadacie odpowiedziami psychotroponistycznymi. I jestesmy kwita ;D a poza tym : to jest juz nudne -_- zacznijmy cos nowego a i co powiecie o moim avatasrtku?? :P to moj dzisiejszy model xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Model może nic specialnego, ale tekstura pierwsza klasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Model moze nic specjalnego ale txt pierwsza klasa Pozdro p.s. wcale tak nie mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floidmoon Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Rzeczywiście fajna txt, choć mam jedną uwagę, mianowicie (to naprawdę szczegół więc jak coś to można ten komentarz pominąć) wcale nie jestem pewien czy na owiewce było by widać szczegóły hud'a... A co do modelu to zrobił bym coś z tym płaskim dachem ;) A co by się nie wybijać i by tradycji stało się zadość: Model może nic... itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 model nic specjalnego, ale txt pierwsza klasa. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ych no texturka ładna model też, mi się podoba :) ... ale czemu nie ma ani bumpa ani speculara ani reflexa...? dawaj dawaj.. to chwila roboty;] po 10-15 min tweekowania w ps a będzie o wiele ładniej wyglądać;] przecież są gry które obsługują te filtry;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Ibanez Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Troche przypomina futurystyczny telefon komorkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUQ Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 To już jest nudne nic specjalnego a zacznijmy coś innego pierwsza klasa. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysteryofalbesila Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 świetna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Poprostu fajnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Model może nic specjalnego, ale txt pierwsza klasa. To juz się zaczyna robić nudne. zacznijmy coś nowego? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 No coż, sicksicksick wystarczy że przeczytasz 2 posta, następnie pomnożysz go przez 20, reszta jest nieważna :P Ładny model, nie mam do czego się przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 No coż, sicksicksick wystarczy że przeczytasz 2 posta, następnie pomnóż go przez 20, reszta jest nieważna :P Ładny model, nie mam do czego przyczepić....ale txt pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Postaram się być oryginalny: Model może nic specjalnego, ale txt pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Ok. Fajnie było ale myślę, że wystarczy. Posty poszły do kosza. Koniec offtopów i powtarzania w kółko tego samego zdania. Wątek jest sprzed 2 lat. Nic nowego już nikt nie doda. Kolejne posty ze spamem i w stylu "model nic specjalnego ale tekstury pierwsza klasa" nagrodzimy stosowną i słodką nagrodą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 model może nic specjalnego ale textura pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 ostrzegałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 No nie. Przystopujcie. Odkopywac watek w takim stylu. Po prostu trzeba go zamknac. Czy widzieliscie date watku i naprawde nie wiem po co to nabijanie postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi