Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Chciałbym zaprezentować pierwszą wizualizacje którą umieszczam na forum. Jest to swego rodzaju kącik w pewnym domu służący do odpoczynku i czytania.

3DS + Vray + PS.

pokoikfinaleug0.jpg

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne światełko Ci wyszło. Scena dość prosta więc trudno cośtu oceniać. No - można się przyczepić do monotematyczności zawartości biblioteczki :)

Pozdrawiam

Napisano

Prosta scenka ale fajna i do tego przyjemny klimacik :)

Wydaje mi się, że tą czerwień na kanapie można by troche "zdesaturować"

Miło sie ogląda

Napisano

Ładnie wszystko wygląda, ale IMHO troche duży wyszedł noise na meblach. No i te butelki jakoś tak nie bardzo :-) Ja jeszcze swoich prac na forum nie umieściłem, ale, muszę przyznać, że chciałbym mieć taki debiut jak Ty...

Napisano

Bardzo ładne światełko, pokoik przyjemny i zachęcający, jedyne co mi się nie podoba to ta powtarzalność książek która od razu się rzuca w oczy.

Mi butelki akurat pasują, dodają taki element swojskości.

Napisano

to co wyzej plus słaby materiał kanapy, może spróbuj podrasować materiały i usunać kilka wad o których pisali inni? Było by wtedy naprawde dobrze.

Napisano

światło jak dla mnie troche przepalone, ale ogolnie ok. Co do książek to sie powtarzaja i to nie daje najlepszego efektu. Stolik nie podoba mi sie. szybe trzeba było dać na antyrame by wyglądało dużo lepiej;)

Pozdrawiam

Napisano

Ogolnie bardzo bardzo ladnie, tylko te butelki wygladaja dosc sztucznie. Oczywiscie dopelniaja calosc, ale ich sztucznosc wyroznia je ze sceny. Popracuj troche nad nimi, a bedzie elegancko.

Pozdrawiam,

xaoo

Napisano

mi sie bardzo podoba,

a pytania mam takie - skąd drzewko, sam modelowałeś?

i książki jak sie przyjrzeć mało urozmaicone :D ale to szczegół

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności