Napisano 12 Listopad 200717 l Witam ! Chciałbym zaprezentować pierwszą wizualizacje którą umieszczam na forum. Jest to swego rodzaju kącik w pewnym domu służący do odpoczynku i czytania. 3DS + Vray + PS. Pozdrawiam.
Napisano 12 Listopad 200717 l Fajne światełko Ci wyszło. Scena dość prosta więc trudno cośtu oceniać. No - można się przyczepić do monotematyczności zawartości biblioteczki :) Pozdrawiam
Napisano 12 Listopad 200717 l Prosta scenka ale fajna i do tego przyjemny klimacik :) Wydaje mi się, że tą czerwień na kanapie można by troche "zdesaturować" Miło sie ogląda
Napisano 12 Listopad 200717 l Dywan kosmiczny i butelki nie pasują do sceny (imo). Poza tym cacy. Nie super-real, ale miło się patrzy :)
Napisano 12 Listopad 200717 l szkoda że mnie nie posłuchałeś co do stolika :( ale ogólnie pozytywnie :)
Napisano 12 Listopad 200717 l Ładnie wszystko wygląda, ale IMHO troche duży wyszedł noise na meblach. No i te butelki jakoś tak nie bardzo :-) Ja jeszcze swoich prac na forum nie umieściłem, ale, muszę przyznać, że chciałbym mieć taki debiut jak Ty...
Napisano 12 Listopad 200717 l Bomba! Świetne wyczucie światła. Widać profesjonaliste. Zgadzam się z JohnyCa co do książek. papa
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor Bardzo dziękuję za wszystkie opinie. Jestem pozytywnie zaskoczony. Nie spodziewałem sie takich opinii ;) Pozdrawiam
Napisano 16 Listopad 200717 l Bardzo ładne światełko, pokoik przyjemny i zachęcający, jedyne co mi się nie podoba to ta powtarzalność książek która od razu się rzuca w oczy. Mi butelki akurat pasują, dodają taki element swojskości.
Napisano 16 Listopad 200717 l No fakt powtarzalnosc jest ale sama jakosc rendera to ma blisko do fotoreala.
Napisano 16 Listopad 200717 l to co wyzej plus słaby materiał kanapy, może spróbuj podrasować materiały i usunać kilka wad o których pisali inni? Było by wtedy naprawde dobrze.
Napisano 26 Listopad 200717 l światło jak dla mnie troche przepalone, ale ogolnie ok. Co do książek to sie powtarzaja i to nie daje najlepszego efektu. Stolik nie podoba mi sie. szybe trzeba było dać na antyrame by wyglądało dużo lepiej;) Pozdrawiam
Napisano 5 Marzec 200817 l Ogolnie bardzo bardzo ladnie, tylko te butelki wygladaja dosc sztucznie. Oczywiscie dopelniaja calosc, ale ich sztucznosc wyroznia je ze sceny. Popracuj troche nad nimi, a bedzie elegancko. Pozdrawiam, xaoo
Napisano 7 Marzec 200817 l mi sie bardzo podoba, a pytania mam takie - skąd drzewko, sam modelowałeś? i książki jak sie przyjrzeć mało urozmaicone :D ale to szczegół