KLICEK Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Witam wszystkich w kolejnej edycji Speeda. Temat: RYCERZ (samo popiersie, koncept jakikolwiek) - Czas 1,5-2h - zbieranie prac niedziela 24 zero zero ;) - Proszę o zrzut siatki z viewportu i ms'a. - Prace zamieszczajcie na jednym obrazku o szerokości 800px, i dowolnej wysokości. - Oprogramowanie wszelakie włacznie ze sculpterami (beda 2 sondy, dla modeli ze sculptowanych i normalnych, TRZEBA NA OBRAZKU ZAZNACZYC SCULPT/NORMAL) NIE ROBIMY WIPOW, JEDNA OSOBA JEDEN OBRAZEK.
zonk Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Podbijam frekwencje ;p Wie ktos moze co to za znaczek sie pojawil pod broda?
KLICEK Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 dzieki wielkie chlopaki za zainteresowanie, szkoda ze tym razem było takie male, nie wiem czego to wina, czy tematu czy czegos innego, ale trudno, powiedzcie chlopaki czy jestes sens stawiania sondy? ja wrzucam swojego miska, niestety po czasie :/ time : 2:44:02 sek h - mam nagrane :P pozdrawiam wszystkich i dzieki za zainteresowanie, nastepnej edycji juz nie bedzie raczej
Leru Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 KLICEK -> demoniczny mamafaka z super skrzydełkami i obłędną kolczuga ;) Grats
Destroyer Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 no KLICEK 2:44! miażdżysz!! :P bardzo fajny modelek :) kiedy sonda ;) mam nieodparte wrażenie że zonk wygra w dziale sculptów :D ja tam speeda przegapiłem :P trzebabyło walnąć newsa że speedy ruszyły czy coś bo zakutego rycerza to bym jeszcze sobie dłubnął :) cheers!
briz Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 pikny model KLICEK, ale przekroczyłeś czas ;) Speed był trochę za bardzo ukryty stąd małe zainteresowanie, sonda nie jest potrzebna
mrkrzysiek Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 KLICEK super jak zawsze, ja jak znajdę czas to pod koniec tygodnia też coś wrzucę, jakoś ten speed przeszedł nie zauważony to dlatego małe zainteresowanie
kubi Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 KLICEK świetny model. Nie wiem czy w tym wypadku opłaca sie dzielić na sculpt i nie sculpt.
serratus Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Taki fajny temat... gdyby nie nauka ;/, też bym coś wrzucił, ale niestety. Napisał KLICEK: nastepnej edycji juz nie bedzie raczej Damy radę ! Jeszcze się znajdą chętni, ale tak jak chłopaki wspomnieli - przydałaby się informacja na głównej.
Adek_CG Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 nastepnej edycji juz nie bedzie ? szkoda by bylo, a juz sie ucieszylem z powrotu tych speedow, no i temacik mi podpasowal, wiec mysle ze pod koniec tygodnia cos wrzuce, mam nadzieje ze inni sie tez przylacza
KLICEK Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 Adku no ten speed juz trwa tydzien, ale spoko widze ze duzo osob nie widzialo, wiec moze przedluzymy o tydzien ? :)
Adek_CG Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 no fajnie by bylo :), niech sie inni tez wypowiedza
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 dać im szanse :D sculpt2post lepiony ze 2 godzinki
briz Napisano 24 Listopad 2007 Napisano 24 Listopad 2007 fajny rycerzyk, tylko jak on coś w tym chełmie zobaczy? :D
P4VV37 Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Wstawio od siebie Czas ponizej 2h Nie miałem żadnego dobrego konceptu ii z braku pomysłu zostawiłem dolną część zbroi "gładką"
polon Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 szkoda że jest plan zaprzestania speedów, nowi chcieli by też sie przyłączać, może nstępny to coś z tematu np. krasnale albo golumy
Ex3 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Kurcze, nie wiedziałem że mamy cóś takiego jak speed modeling sesje na naszym forum :) Klicorze !!, zabraniam CI zaprzestawania tej inicjatywy, VETO, NIEEEEEEEEEEEE. A za 2h wrzucę co tam wykombinowałem :)
Ex3 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Sorki za post pod postem ale piszę tak żeby było widać ile mi to zajęło :) No więc baze-mesh z blendziorka około godzinki a reszta to zbrush. Wiem że lipa ale i tak wrzucam :)
Rekomendowane odpowiedzi