Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Wiesz, to może być słodkie:D

Gorzej przy romantycznych zbliżeniach :D :D A twarz fajna, zaczyna mi się podobać ;] ( nie licząc tego zeza :P )

Gość Morte
Napisano

łe ale nieanatomiczne, obojczyki zrośnięte, kark to chyba miał dwa razy skręcony...

do d**y

:P

Napisano (edytowane)

Jacenty bryla w porzadku- broda mi tylko niepasuje , detal tez daje rade- moze zbyt jednolity, dawaj dalej, cwicz bedzie git:-)

odemnie z 3h sprawdzian czy skilla niestracilem, o ile kiedykolwiek go mialem:>

edit: widze ze bryla zjebana w paru miejscach ale tak to jest ze speedami gdy sie za szybko w detal wchodzi

96030794lf4.jpg

73283063tg4.jpg

Edytowane przez Kirian
Napisano (edytowane)

Kirian:

A ten dalej swoje:D

Ciałko fajne, ale ten łeb jednak mi nie leży.

Rozumiem zamysł, ale fajniej by wyglądał taki z mniejszą głową jak dla mnie.

Albo mniej masywna szyja, a większe zębiszcza...

Jacenty:

Bardzo fajna głowka, ale mi trochę nie pasuje coś:

goblinyr9.jpg

1. symetria ble

2. płaskie te elementy, brwi or something...

3. nieładnie wygląda dolna wara

4 i 5: dziwnie wygląda, nieatrakcyjnie, to samo zastrzeżenie miałbym do brody..

pozdrawiam!

Edytowane przez Levus
Napisano (edytowane)

levus i kirian to taki spidzik w sumie sam sclupt 4 h , base pyknolem w 2h (razem 6 h) i pewne rzeczy zemscily sie przez to ze sie nie pierdzielilem.Mozna by to podkrecic wszystko ,ale chyba zrobie inaczej i jutro pobawie sie dispelcmentami i rednerem .JAk bedzie mi cos fajnego renderzylo sie to chyba pociagne cala postac od poczatku.Aha mi broda sie podoba :P

Edytowane przez jacenty
Napisano

Speed nie speed pomarudzić można;)

Ja takiego ulepiłem, przynam, że nieco wyglucony na chama ale mi się nie chciało,

za to się pobawiłem na kolorowo nieco.

Noise rządzi:D

c97b690ef3edca8b.jpg

Napisano
fajne ale rendering bardzo brzytki:P

Rozwiniesz proszę nieco?

(znaczy to pytanie nie miało brzmieć zjadliwie, ciekawym czemu brzydki bo tak sobie experymentuję ostatnio z dofem i wogóle róznymi cudami..)

Bo mi osobiście bardziej prezentacja modelu podchodzi niż sam model, który pewnie mógłby być dużo bardziej przemyślany.

Napisano

no nie podoba mi sie i coz tyle moge powiedziec. moze za duze ziarno, moze za duzy" bloom" ,za mala ostrosc( glebia ostrosci zle ustawiona powina byc cala glowka wyostrzona a nie tylko sam dziob ).ten zolty dziob ostro gryzie sie z czerwonym cialem.wyglada jak pomalowany farba plakatowa w najmniejszym stopniu nie przypomina faktury dzioba.no nie wiem takie sa moje odczucia jak mi cos nie lezy to mowie...

Napisano (edytowane)

Speedzik bez referencji z kulki jakieś 40minut.

twarzzaklejonaup3.jpg

I jeszcze jeden ale jeszcze nie skończony też około godzinki

twarzusmiechwp5.jpg

Edytowane przez Ex3
Napisano

Ex3, obawiam się, że za szybko wchodzisz w mały detal, najpierw bryła, a ta tu jest mało atrakcyjna.

U mnie nie lepiej, takie coś mi się przytrafiło dziś, jeszcze nie poustawiane do końca.

Może by tak się przyłożyć...i noise noise noise!

(a, zainspirował mnie Jacenty i jego uszaty;) )

194b9b8487e6aeee.jpg

Napisano

No niestety wiem o tym Levus :)

Ale ja już tak mam, pewne rzeczy po prostu muszę wydłubać na wyższych subdivach.

Ale dużo skaczę po subdiv levelach i przeważnie w połowie ustalam ostateczny kształt bryły.

Twój hm... goblin jest fajniutki, popraw podbrzusze i mięśnie szyi i będzie gut.

Napisano

hehe, przyznam się, że nie znam zacnego jegomościa;) ale fajnie, że ten tu do czegokolwiek jest podobny, to już połowa sukcesu:) a teraz to tak wygląda, niestety więcej na dzisiaj nie zrobię, człowiek też musi czasem spać. jutro postaram się go dokończyć3dc95425cd40a077.jpg

Napisano

Daj może więcej kości nad okiem, po wewnętrznej stronie i bardziej blobowate policzki :)

Podwójny podbródki daj bardziej odcięte

Napisano

ten u góry ciekawie się zapowiada;) a ja zapodaję co mi wyszło, a właściwie nie wyszło;/ ech muszę jeszcze nad tym wszystkim popracować. biorę się za jakiegoś innego typa;)

501c51b4b2d1399c.jpg

Gość Morte
Napisano

konkrecik, choć z ustami coś nie teges chyba...

Ślicznusi materialik tak btw. Mozesz się podzielić?

Gość Morte
Napisano

bleh to teraz taki speed-wizz inpired by me

17so9.png

baza:

17basepa6.th.png

Napisano

Uo! No ladnie chlopaki.

Morte - rewelacja, brak slow i szacung.

Wizz - to samo co Morte, tylko usta wygladaja jak zaszyte;).

Strasznych miesniakow robicie, oni niemal nie maja grama tluszczu na twarzy:).

Napisano

Hej, ta baza jest jakaś bardziej przemyślana że tak wygląda? Czy to czysta improwizacja? Że z takiego ni cholery nie wiadomo co wychodzi miodny model;-)

Gość Morte
Napisano

Heh dzięki chłopaki, nie spodziewałem się. No i front, pierwszy raz- idę to opić:D:P

Co do pytań o czas- Model wizza jest dużo bardziej dopieszczony niż mój, a co do mnie to no.. nie mierzyłem ale uczciwie mogę powiedzieć że w granicach od 1,5-2, no 2,5 godziny bym sobie dał.

A co do bazy to hehe niezbyt lubię z-sfery wiec na szybko pociąłem i poextredutowałem cube'a.

Pozdrawiam!

Napisano

za szybko detalu narobiles, a nie masz jeszcze zarysowanej bryly dobrze, cofnij sie i popracuj nad ogolnym lookiem packi na skorze mozesz dodac zawsze

wiz, morte szacun :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności