grunio Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Pałac w Biłgoraju, modelowane i renderowane w maxie. Wszystko 3d, tylko niebo dodane w fotoszopie.
masterloko Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 jak dla mnie fajny klimacik, bardzo przyjazne. pozdrawiam :)
piksar Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 piękna robota, choć dach trochę płasko wyszedł (dachówki)
t0m3k Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 swietne, jest pare detali ktore mozna poprawic ale nie chce mi sie pisac. nie wiem czy to wina kompresji czy GI ale w cieniu na budynku troche plamy powychodzily.
Skateforlife Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Super.Bardzo dobra robota .wszytsko jak nalezy,ale moim zdaniem schody przepalone :P.Ok.Niewazne spoko Praca!.Yo
Lis Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Bardzo Ładne. Tylko szkoda że taka mała rozdziałka. W czym renderowane?
oo79 Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 z pierwszym gzymsem to chyba przesadzone, jak woda jest odprowadzana z dachu? reszta nawet mi sie podoba (materiał-prosty ale daje rade, oswietlenia-dobre).
Georgas Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 super pałacyk gratulacje na dachu jest w ogóle jakiś bump lub disp?? jedynie to jest bee
Orangegraphics Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 je troche fajnie ale no ino ta lolita na kolumnie to nie wypada... nie no , super;) tylko ta płaskorzeźba chyba displowa na tym trójkącie nad wejście coś dziwna.
kubi Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 mrkrzysiek jaki ładny ten pałacyk jest ?? Render może i ładny ale pałacyk straszny. Nie wiem po co tyle tych okien na tym dachu i ten jeden i drugi gzyms. Stromość schodów i długość schodków, raczej nieumożliwiająca swobodne wchodzenie i schodzenie po nich. Ta balustradka, i to wystające z ziemi, nawet nie wiem jak to nazwać, wystająca z ziemi piwnica - zbędne. Wystający tympanon strasznie ciężki sie wydaje, tez zbędny wg. mnie.
grunio Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Napisano 10 Grudzień 2007 Dzięki za komentarze. Piksar -> dachówka marna ale termin gonił niestety więc wyszło jak wyszło. Lis -> renderowane vraysky + vraysun. wrzucam kolejne ujęcie:
keraj37 Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 Yo! Superowe, widac ogromna prace. Super model i render - jedynie to co powiedzial juz piksar, dachowki moglyby byc lepsze. Co ty masz za maszyne ze ci zdolalo wyrenderowac prawie caly las!!! pozdro!
Zbychowaty Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 "oj ładna to jest ładna Biugorejsko nutaaaa" :D
grunio Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Napisano 12 Grudzień 2007 Co ty masz za maszyne ze ci zdolalo wyrenderowac prawie caly las!!! drzewka to onyxy zamienione na proxy - inaczej render nawet by nie ruszył. wrzucam ostatnie ujecie:
Rekomendowane odpowiedzi