Posted December 10, 200717 yr Zapraszamy do wzięcia udziału kolejnej edycji konkursu "Bitwa 3D". To pierwsza edycja tego konkursu w której patronat nad bitwą objął magazyn 3DFX, a zwycięskie prace autorów będą zamieszczone w wydaniu kwietniowym. Staramy się o to aby Wasze wysiłki zostały docenione. Nasi główni sponsorzy to Studio Alien Fx, Corel Polska, Glasspalace,Wacom, 3D connexion, Transit, Evermotion i ABE Marketing którzy ufundowali wspaniałe nagrody: Corel Painter X, CorelDRAW Graphics Suite X3, Corel Paint Shop Pro Photo XI, Vue 6 Esprit, tablety graficzne Wacom (Intuos3 A5 Wide i tablet z serii Bamboo), staż w zespole Alien Fx, publikacje zwycięskich prac na łamach magazynu 3DFX, space navigatory 3D connexion, MX Revolution od Logitech, książki od ABE Marketing, płyty DVD z kolekcji Evermotion, gry od firmy Evermotion. Sami więc widzicie, że jest o co walczyć ale nie to przecież jest najważniejsze. Liczy się dobra zabawa i podniesienie poziomu swoich umiejętności Do Waszej dyspozycji oddajemy zatem temat: PORACHUNKI Zapuśćcie wodze fantazji i postarajcie się zaskoczyć wszystkich swoim oryginalnym podejściem do tego tematu. Więcej informacji: [regulamin, nagrody, sponsorzy]
December 10, 200717 yr się doczekać nie mogłem... a jak już się pojawiła to mam tylko jedno na myśli... kiedy ja znajdę na to czas ;) ale wezmę udział ,troche nocek pozarywam
December 10, 200717 yr fajnie! oczywiście dowieduje się parę godzin po czasie kiedy wszystkie najfajniejsze pomysły są już pozajmowane :D no i powodzenia wszystkim! A co tam, wezme udział to będe miał pretekst żeby skończyć jakąś pracę:P no to nie będziesz sam :D fajnie by było coś w końcu skończyć, hell it's about time :D
December 10, 200717 yr najważniejsze to nie zaspać na sylwka;) super że żeczywiście szybciej niż normalnie
December 11, 200717 yr mam nadzieje ze nie dam ciala jak na eliminatorze... Z drugiej strony sluzba nie druzba - zalezy od klientow :D Ale na prawde jury doborowe - robi wrazenie. A jako fanatyk Ubi... stres mnie zezre ;)
December 12, 200717 yr Brawa należą się organizatorom. Świetny temat i świetne nagrody. Nic tylko startować;)
December 14, 200717 yr mniami....:)w okresie wzmożonej działalności invvestorów co z kasą nie mają co zrobić i wszyscy nagle chcą projekty...ale jak sie czasu znajdzie to z przyjemnością:D
December 14, 200717 yr Mam pytanie co do regulaminu. Nie można zgłaszać prac wcześniej zrobionych i już gdzieś publikowanych. A czy można kontynuować prace wcześniej zaczęte, ale nie ukończone? Bo mam WIPa, który mi po prostu mega pasuje do tematu :)
December 15, 200717 yr Pokazywałem. Dawałem tutaj też WIPa. Ale praca nie jest skończona. I jeszcze sporo do zrobienia zostało.
December 29, 200717 yr Geezas, znowu robicie tutaj te zenujace bitewki, z zenujacymi jurorami i jeszcze bardziej zenujacymi nagrodami?! ......... ;> just kiddin ;>