Gomez Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Nie za duze te buty? Sa chyba wieksze od glowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 spodnie wyglądają trochę zbyt szeroko, kurtka jak z gumy ale przypuszczam że po zbrushu będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 A mi tam się podoba. Jak dojdzie draperia na portkach i kurtce + trochę detalu na butach to już będzie gites. Co do wielkości butów to bym się nie czepiał, no chyba, że idziesz w super realizm, bo teraz baza wygląda na dobry Marvel ;D, także jedziesz dalej ! PS. Koszula wygląda znacznie lepiej niż poprzednio, czuć klimat Dzikiego Zachodu , hehe :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witam!! poczatek drugiej postaci narazie poczatek glowy modelowane okolo 2h :) jestem z niej baaardzo zadowolony w porownaniu z czasem :) reszte bede poprawial w zbrushu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Znowu zrobiłeś opadające policzki :P Maniera?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 M@TI--> czy ja wiem czy maniera :) zrobielme aby bylo charakteru dodam w zbrushu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Wygląda smutno, jakby się zaraz miał popłakać, taki zamiar? Ucho nie powinno się zaczynać tuż przy żuchwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Wogole ucho za nisko. Smutno wyglada chyba przez ten opadajacy luk brwiowy. Koniec tego luku chyba tez za nisko - ponizej kacika oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Wygląda jak by mu się twarz roztapiała no ale czekam na zbrusha jestem ciekawy efektu sculptowania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agent_74 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 A ten pan lysy nie maa waaackaaaa:)ehehehhhee No Mr. Nielot007 praca pracą ale mam nadzieję ,że zrobisz coś przez weekend konkretnego:)?? Czekam z niecierpliwoscią:) P.S Ja juz sie powoli wyrabiam z dana obietnicą jak coś to zapraszam na mój wątek.A co do Twego pomysłu owego afroamerykanina w kontakcie lub braku jego ze skinchedem to całkiem fajny pomysł aby predstawić go jako słabeusza kiedy nie jest w grupie a jego pobratymcy ucikaja w popłochu kiedy trafili na takiego czarn... uppssss przepraszam za gafe (afroamerykanina:)hehhe zabijake kulturnego:)hehhe pozdrowienia i powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 afroamerykanin ma całkiem fają twarz bardzo wyrazistą, taki czarny intelektualista, skinol wyglada słabo, twarz ma taką mało ciekawą i smutną brak w niej bestialstwa i prymitywizmu, poza tym zrobiłbym go jako przypakowanego karka, klasycznie w blu dzinach, z podowniętymi nogawami , we fleku zielnym i w glanach, napweno nie szczupłego, dobry byłby jako refka Ian Stuart ze Screwdrivera :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 Witam!! jako, ze zapomnialem wziac tablet z pracy :( nic nie zrobie :D troche pobawilem sie myszka+zbrush i szopem ;) on ma wlasnie byc smutny itp. :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 To że smutny jest ok i robi bardzo fajne wrażenie- rzecz która mnie zastanawia to to że tego rodzaju głębokie zmarszczki mimiczne mają ludzie albo o "suchej" skórze albo starzy a on wygląda na "pulchniaczka"- jest bardzo "mięsisty" (pewnie kwestia materiału). Jesteś pewien co do bródki ? Trochę "glutowata" wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 bardzo smutny, daj mu jeszcze łezkę na policzku i wszystkich chwyci za serca :) model mi się podoba o anatomi wiele nie wiem więc się nie wypowiadam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agent_74 Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Witam!! jako, ze zapomnialem wziac tablet z pracy :( nic nie zrobie :D troche pobawilem sie myszka+zbrush i szopem ;) on ma wlasnie byc smutny itp. :) pozdro nO CHŁOPIE aleś pojechał(:/ Ty leć z powrotem do firmy i weź ten tablet bo mycha to wyszedł Ci jakiś mutant(za duze czoło:(Uszy jakby się pochowały są za nisko:(trochę łuki brwiowe za nisko pogrób je trochu:) P.S Przepraszam ,za omyłke zniż czoło bo wygląda jak potwór Frankensteina(:/ I nie piszę tego aby Ci dogryźć tylko staram się aby ten skinhead Twoj stał się całkiem fajowy a nie taki przeciętny:)Bo wiem o jakiezałozenia Twej pracy chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 A ja myślę, że wyszło bardzo ciekawie.. przerysowana postać nabiera charakteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Mi rowniez sie podoba, taka postac ma klimat ! Tylko ucho mu cos przyklaplo :p pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 nie dotykaj juz myszki ! zabieraj sie za tablet :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 nom ucho ma fajne :D może zrobisz go na elfa :> :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi