Napisano 31 Grudzień 200717 l Do wszystkich przyjaciół, znajomych którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się. Bądźcie tak mili i na rok 2008 przysyłajcie mi raczej pieniadze, alkohol, bony do Biedronki albo talony na paliwo lub choćby punkty reputacji. A poważnie Szczęśliwego Nowego Roku życzmy sobie wszyscy toć razem spędzamy wiele czasu
Napisano 31 Grudzień 200717 l włazjemnie piksar i rzecze wszystkim wam by nie spędzali sylfka tak jak ja w domu, samemu jednak głupio :) Grunt, ze jest Piwko i tle leci Various :P
Napisano 31 Grudzień 200717 l rowniez sie podlaczam :) i zycze udanej zabawy gdziekolwiek jestescie ;) mam nadzieje ze spełnia sie wam marzenia :)
Napisano 31 Grudzień 200717 l Autor no to co biba na forum ? :) chyba tak, ja sie w domu z dzieckiem, ale to swiadomy wybor, bo tak bym siedzial sam heheheh szkoda ze czata nie ma, w zeszlym roku nawet 10 osob bylo w szczycie na czacie
Napisano 31 Grudzień 200717 l chat to dupa, oddawac shouta! (sam mam 38goraczki, leze w lozku :x) no to najlepszego w roku nowym... i pamietajcie, koniec swiata coraz blizej!
Napisano 31 Grudzień 200717 l Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich ! Ciekawe kto bedzie siedzial na forum o 12stej :D Pozdrawiam !
Napisano 31 Grudzień 200717 l najlepszego, najlepszego, najlepszego meine lieben misiaken życzą tweety und Beata i wciąż tak samo demoniczny Vorek :) a teraz idziemy dalej ogladać tutki z płyty 3dfx :D Pozdrawiam
Napisano 31 Grudzień 200717 l Autor Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich ! Ciekawe kto bedzie siedzial na forum o 12stej :D Pozdrawiam ! me me me me
Napisano 31 Grudzień 200717 l No to wszystkim życzę udanego 2008 roku żeby spełniły się marzenia i żebyśmy się wysypiali :) piksar no właśnie zabrali czata i sylwka z doda trzeba będzie spędzić :P
Napisano 31 Grudzień 200717 l Ciekawe kto bedzie siedzial na forum o 12stej :D Pozdrawiam ! Ja! JA! Ja będę, słowo daje... piwla jeszcze mi zostały 2/5 ! także będę.
Napisano 31 Grudzień 200717 l hi a ja zycze duzo zlecen w sumie jednak wiecej zabawy i czego chcecie kochani :* ;) papa
Napisano 31 Grudzień 200717 l Ciekawe kto bedzie siedzial na forum o 12stej dwa lata temu pamietam ze sam siedzialem:]
Napisano 31 Grudzień 200717 l Autor aaaaaaa jeszcze wiecej ....zlotow, zloty sa fantastyczne i wiecej odwagi dla tych co nie byli (a mieli dosc lat)
Napisano 31 Grudzień 200717 l Owocnego, pelnego weny i upojnego, w kazdym tego slowa znaczeniu, roku 2008 dla wszystkich :)
Napisano 31 Grudzień 200717 l dwa lata temu pamietam ze sam siedzialem:] Ja będę na bank :] Szczęśliwego nowego roku !! dużo modeli , krótkich ale świetnych renderów , zapału do pracy, oryginalnych pomysłów i coraz lepszych prac (no chyba ,że lepiej się już nie da ;) ) !! !! !! BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ .... WSZYSTKIM w 2008 roku !! ;)
Napisano 31 Grudzień 200717 l Fr3d3k- dajemy dajemy :) Ide postrzralac foty moez mnie nei zabija fajarwerkiem, wszytskiego naj moji drodzy... Pijcie tyskie!! kochajcie łódz i come :) Aha macie pozdro od mej kobity ktora juz zasneła :)
Napisano 31 Grudzień 200717 l Hehe maniacy : "Nvidia, AlekGo, barrystrew, fikołek, gawel72, JackVasi, Leleń, Lukasz_Stanek, madman1987, mateusz_s, piksar, thud, TooL666PL, torm, Touch, Traitor" zamiast świętować to na forum siedzą ;)
Napisano 31 Grudzień 200717 l "To był dobry rok dla naszej Ojczyzny" chyba dla jego kota i rodzinki ;P
Napisano 1 Styczeń 200817 l No no oby nam sie :D !. Wszystkiego najlpeszego w nowym 2008 roku :D !!!!
Napisano 1 Styczeń 200817 l nie ma co roczek zleciał jak nic i człowiek nie widzi tego jak sie starzeje... żeby nie było, to najlepszego dla wszystkich!!! tłustych zleceń w 2008!!! P.s. i żeby było jeszcze ciekawiej niż rok temu... :P
Napisano 1 Styczeń 200817 l To co, za rok rozkręcamy swoją imprezkę?;D Wszystkiego NAJs w Nowym Roku koleżanki koledzy!! Hehe maniacy : "Nvidia, AlekGo, barrystrew, fikołek, gawel72, JackVasi, Leleń, Lukasz_Stanek, madman1987, mateusz_s, piksar, thud, TooL666PL, torm, Touch, Traitor" zamiast świętować to na forum siedzą Hehe, ja tam wytrzymałem do 4.oo;P Pozdr
Napisano 1 Styczeń 200817 l wszystkiego naj... miało być wczoraj, ale Jedyny skutecznie uniemożliwił mi dotarcie do kompa... wiec i w jego i moim imieniu - wesołych świat Chanuka, twardych jajek, długich choinek, wystrzałowych fajerwerków i takie tam bzdety i tak każdy marzy o biedronkowym bonie. dobra, to ja idę odespać i powiem CI Touch, żeśmy lepsi :P dawaliśmy rade do 5 :P
Napisano 1 Styczeń 200817 l Życze wszystki (w szczególności chyba sobie): Dobrych inspiracji, świetnych pomysłów...i chęci do pracy ;) Pozdrawiam Wszystkich. CzAki