piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Do wszystkich przyjaciół, znajomych którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się. Bądźcie tak mili i na rok 2008 przysyłajcie mi raczej pieniadze, alkohol, bony do Biedronki albo talony na paliwo lub choćby punkty reputacji. A poważnie Szczęśliwego Nowego Roku życzmy sobie wszyscy toć razem spędzamy wiele czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 włazjemnie piksar i rzecze wszystkim wam by nie spędzali sylfka tak jak ja w domu, samemu jednak głupio :) Grunt, ze jest Piwko i tle leci Various :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 podłączam się :) wszytskiego najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 rowniez sie podlaczam :) i zycze udanej zabawy gdziekolwiek jestescie ;) mam nadzieje ze spełnia sie wam marzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wszystkiego naj w nowym roku ;D;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 no to co biba na forum ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 no to co biba na forum ? :) chyba tak, ja sie w domu z dzieckiem, ale to swiadomy wybor, bo tak bym siedzial sam heheheh szkoda ze czata nie ma, w zeszlym roku nawet 10 osob bylo w szczycie na czacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 heh ale z piwkiem, przyznaj sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 chat to dupa, oddawac shouta! (sam mam 38goraczki, leze w lozku :x) no to najlepszego w roku nowym... i pamietajcie, koniec swiata coraz blizej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich ! Ciekawe kto bedzie siedzial na forum o 12stej :D Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 najlepszego, najlepszego, najlepszego meine lieben misiaken życzą tweety und Beata i wciąż tak samo demoniczny Vorek :) a teraz idziemy dalej ogladać tutki z płyty 3dfx :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich ! Ciekawe kto bedzie siedzial na forum o 12stej :D Pozdrawiam ! me me me me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 No to wszystkim życzę udanego 2008 roku żeby spełniły się marzenia i żebyśmy się wysypiali :) piksar no właśnie zabrali czata i sylwka z doda trzeba będzie spędzić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 naj naj Panowie i Panie;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Ciekawe kto bedzie siedzial na forum o 12stej :D Pozdrawiam ! Ja! JA! Ja będę, słowo daje... piwla jeszcze mi zostały 2/5 ! także będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 hi a ja zycze duzo zlecen w sumie jednak wiecej zabawy i czego chcecie kochani :* ;) papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Ciekawe kto bedzie siedzial na forum o 12stej dwa lata temu pamietam ze sam siedzialem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 aaaaaaa jeszcze wiecej ....zlotow, zloty sa fantastyczne i wiecej odwagi dla tych co nie byli (a mieli dosc lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 ktod jeszcze nei zalicyzl zgona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 jestem jeszcze, lekko obraz sie zrywa ale damy rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 a misiold widać juz ma fajnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Owocnego, pelnego weny i upojnego, w kazdym tego slowa znaczeniu, roku 2008 dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 dwa lata temu pamietam ze sam siedzialem:] Ja będę na bank :] Szczęśliwego nowego roku !! dużo modeli , krótkich ale świetnych renderów , zapału do pracy, oryginalnych pomysłów i coraz lepszych prac (no chyba ,że lepiej się już nie da ;) ) !! !! !! BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ .... WSZYSTKIM w 2008 roku !! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 zyjecie jeszcze czy lezycie na posadzce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Fr3d3k- dajemy dajemy :) Ide postrzralac foty moez mnie nei zabija fajarwerkiem, wszytskiego naj moji drodzy... Pijcie tyskie!! kochajcie łódz i come :) Aha macie pozdro od mej kobity ktora juz zasneła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 I zeby Adas Orzel nasz zaczął latać w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlekGo Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 tak... ja też życzę wszystkiego naj w 2008 roku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 wszystkiego naj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 stało się ................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 wszystkiego naj naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Hehe maniacy : "Nvidia, AlekGo, barrystrew, fikołek, gawel72, JackVasi, Leleń, Lukasz_Stanek, madman1987, mateusz_s, piksar, thud, TooL666PL, torm, Touch, Traitor" zamiast świętować to na forum siedzą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 bana im ................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 [+18]Ja pier****... nienawidzę a to jeszcze lepiej: Prezyden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 rok psia mać starsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 "To był dobry rok dla naszej Ojczyzny" chyba dla jego kota i rodzinki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 No no oby nam sie :D !. Wszystkiego najlpeszego w nowym 2008 roku :D !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 nie ma co roczek zleciał jak nic i człowiek nie widzi tego jak sie starzeje... żeby nie było, to najlepszego dla wszystkich!!! tłustych zleceń w 2008!!! P.s. i żeby było jeszcze ciekawiej niż rok temu... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 To co, za rok rozkręcamy swoją imprezkę?;D Wszystkiego NAJs w Nowym Roku koleżanki koledzy!! Hehe maniacy : "Nvidia, AlekGo, barrystrew, fikołek, gawel72, JackVasi, Leleń, Lukasz_Stanek, madman1987, mateusz_s, piksar, thud, TooL666PL, torm, Touch, Traitor" zamiast świętować to na forum siedzą Hehe, ja tam wytrzymałem do 4.oo;P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 wszystkiego naj... miało być wczoraj, ale Jedyny skutecznie uniemożliwił mi dotarcie do kompa... wiec i w jego i moim imieniu - wesołych świat Chanuka, twardych jajek, długich choinek, wystrzałowych fajerwerków i takie tam bzdety i tak każdy marzy o biedronkowym bonie. dobra, to ja idę odespać i powiem CI Touch, żeśmy lepsi :P dawaliśmy rade do 5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Życze wszystki (w szczególności chyba sobie): Dobrych inspiracji, świetnych pomysłów...i chęci do pracy ;) Pozdrawiam Wszystkich. CzAki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi