AravaL Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 (edytowane) Futurystyczne miasto wersja druga. Poprzednim razem (jeśli ktoś pamięta), postowałem ciemne futurystyczne miasto. Teraz klimat zupełnie inny. Jest słońce i ładna pogoda. Nie wiem co jeszcze napisac... ogólnie wszystko na obrazku widać, opowiada swoją historię, więc ja nie muszę. :) Pozdrawiam serdecznie Edytowane 23 Grudzień 2008 przez AravaL
Sebastian Ozga Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 Super praca, ale coś nie podchodzi mi to niebo
Zajcev Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 Kurde, na początku jak ją zobaczyłem to zacząłem się zastanawiać, czy aby na pewni to galeria 3d a nie 2d (w żadnym wypadku nie traktuj tego jako coś negadywnego - po prostu taki jest mój pierwszy odbiór). Generalnie bardzo fajny klimat - mi się osobiście to kojaży z planetą Padme ze Star-Warsów. Generalnie to jedyne do czego ja sie moge przyczepić to bardzo błyszczący pojazd na pierwszym planie - dla mnie za bardzo się świeci - jak psie jajka ;-) A tak to wszystko mi się bardzo podoba, super praca.
Sargoth Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 Dla mnie rewelacja ;) Moze jakis 'making of' w planach? :)
SoAd Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 W ktorym miejscu kończy się 3d a zaczyna matte painting? Wygląda super
arev Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 Szkoda gadać. Piękne! Marzę o zrobieniu czegoś podobnego, ale póki co brak mi zapału żeby chociaż zacząć :D
AravaL Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Napisano 31 Styczeń 2008 Dziękuję wszystkim za komentarze :) Sargoth - Raczej nie planuje MakingOfa :) SoAd - Czwarty budynek w rzedzie po prawej to juz matte.
keraj37 Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 super, super, super. Zawsze chcialem cos takiego samemu zrobic ale brak talentu sie udziela. Zostane przy wizkach:) Masz talent super wyczucie swiatla, materiałow. Pzdr!
hkropinski Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 w porzadku, tylko cos proporcje takie nie wywarzone są, pozdrawiam
D4D4L Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 Siemka Ladnie wyszlo... z ciekawosci.. ile czasu modelowales?
hax0r Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 Bardzo miłe choć statki mi nie pasują :P Poka siatkę ;) Pozdro
Pionier Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 hej o proporcjach juz pisano, od siebie dodam ze jest duzo lepiej w porownaniu do poprzedniej wersji, widac duzo wiecej, wszystko jest duzo bardziej 'czytelne', brakuje mi glebi w scenie, kolor chmur mozna bylo bardziej zgrac z oswietleniem w scenie ale tak ogolnie to pozytywnie :) czolem pionier
Mortom Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 nie chce psuć tego co napisali poprzednicy..szanuje prace jak i autora... ale jak dla mnie brakuje mi tu światła słonecznego. Światło teraz jest zbyt rozproszone jak na mój gust ...brakuje tu ostrych cieni. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi