Napisano 31 Styczeń 200817 l Futurystyczne miasto wersja druga. Poprzednim razem (jeśli ktoś pamięta), postowałem ciemne futurystyczne miasto. Teraz klimat zupełnie inny. Jest słońce i ładna pogoda. Nie wiem co jeszcze napisac... ogólnie wszystko na obrazku widać, opowiada swoją historię, więc ja nie muszę. :) Pozdrawiam serdecznie Edytowane 23 Grudzień 200816 l przez AravaL
Napisano 31 Styczeń 200817 l Kurde, na początku jak ją zobaczyłem to zacząłem się zastanawiać, czy aby na pewni to galeria 3d a nie 2d (w żadnym wypadku nie traktuj tego jako coś negadywnego - po prostu taki jest mój pierwszy odbiór). Generalnie bardzo fajny klimat - mi się osobiście to kojaży z planetą Padme ze Star-Warsów. Generalnie to jedyne do czego ja sie moge przyczepić to bardzo błyszczący pojazd na pierwszym planie - dla mnie za bardzo się świeci - jak psie jajka ;-) A tak to wszystko mi się bardzo podoba, super praca.
Napisano 31 Styczeń 200817 l Szkoda gadać. Piękne! Marzę o zrobieniu czegoś podobnego, ale póki co brak mi zapału żeby chociaż zacząć :D
Napisano 31 Styczeń 200817 l Autor Dziękuję wszystkim za komentarze :) Sargoth - Raczej nie planuje MakingOfa :) SoAd - Czwarty budynek w rzedzie po prawej to juz matte.
Napisano 31 Styczeń 200817 l super, super, super. Zawsze chcialem cos takiego samemu zrobic ale brak talentu sie udziela. Zostane przy wizkach:) Masz talent super wyczucie swiatla, materiałow. Pzdr!
Napisano 1 Luty 200817 l hej o proporcjach juz pisano, od siebie dodam ze jest duzo lepiej w porownaniu do poprzedniej wersji, widac duzo wiecej, wszystko jest duzo bardziej 'czytelne', brakuje mi glebi w scenie, kolor chmur mozna bylo bardziej zgrac z oswietleniem w scenie ale tak ogolnie to pozytywnie :) czolem pionier
Napisano 6 Luty 200817 l nie chce psuć tego co napisali poprzednicy..szanuje prace jak i autora... ale jak dla mnie brakuje mi tu światła słonecznego. Światło teraz jest zbyt rozproszone jak na mój gust ...brakuje tu ostrych cieni. Pozdrawiam :)