Bruneq Napisano 15 Luty 2008 Napisano 15 Luty 2008 ło, nie za duzo postów z jednym metrem?! Tak jak napisalem, wagonik fajny, ale wyszedl troche betonowo! skad brales grafiti? sam malowales?
Wichur Napisano 15 Luty 2008 Autor Napisano 15 Luty 2008 ło, nie za duzo postów z jednym metrem?! Tak jak napisalem, wagonik fajny, ale wyszedl troche betonowo! skad brales grafiti? sam malowales? postanowilem dac osobny temat :) graffiti pochodza z http://www.graffiti.org bardzo duzo zdjec
Kruku Napisano 15 Luty 2008 Napisano 15 Luty 2008 Dla mnie wygląda naprawdę przekonywująco, jednak ten dach jest zbyt ostry przez co widać prążki 0-0 no i ,,podwozie,, wygląda jakby robione na szybko, uvałek jakbyś nie dopasował zresztą jest miejsce gdzie układają się fatalnie. Możesz pokazać same textury?
Levus Napisano 15 Luty 2008 Napisano 15 Luty 2008 Uuu, no mogłeś zoptymalizować sporo, na przykład tak jak Ci namalowałem. Dwie wersje przodu i tyłu z różnymi wrzutami to perwersja chyba, szczególnie że oba boki masz identyczne. No, zawsze to fajniej wygląda, racja. Starczylo by Ci miejsca na drugi bok, jeśli byś trochę zmodyfikował mapoawanko. Ogólne fajnie wygląda! pozdro!
Gość User190 Napisano 15 Luty 2008 Napisano 15 Luty 2008 Teksturka strasznie słabo zaplanowana, tak, jak lewus zauważył.. a poza tym całkiem fajne :) Szkoda, ze tak bardzo LP.
Wichur Napisano 15 Luty 2008 Autor Napisano 15 Luty 2008 Lewus: zaczynam od gory, co prawda wystarczyloby zrobic dach z kawalka textury ale tak wyszlo. "to samo" niby to samo ale inne, i bedzie jeszcze dorobione. Przod i tyl sie lekko rozni i to poprawie. "to samo 2" to jest "wnetrze", ktore bedzie jeszcze zrobione. "Mirror" prawda zjeb... ale wyglada jak wyglada :P
Bro Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 a mi tam sie podoba - faktycznie uv troche bezmyslnie rozlozone :) bo np dach (ktorego nie bedzie za duzo widac chyba ze to bylby jakis rts) ma duzo wiecje miejsca niz miejsca ktore beda na pierwszym planie. I jeszce bym sie przyczepil do dolu.... wrzucilbym duo wiecej detalu na "kola" Pozdro
Gość Marioza Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 mnie tam sie podoba ,co prawda kupa miejsca zmarnowana przez dech i podwozie ale co tam na błedach sie człowiek uczy ;)
naeq Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 Mimo tych małych niedociągnięć to bardzo fajnie, detale w modelu są, texturka dobrze nałożona, jest tak jak ma być :) Zoptymalizuj tą texturke i odbetonuj
1nS Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 wywalilbym paski z dachu. domyslam sie ze tak to wyglada w orygnale, ale fajniej bedzie bez :) panele maja za duze opacity. mozesz zrobic tak ze tylko pod okami sa normalne, ciemne, a na odkrytych plaszczyznach sa wyblakle od wody i slonca :) panele to graffiti tak dla scislosci :)
Rekomendowane odpowiedzi