Napisano 26 Kwiecień 200816 l Hehehe Normalnie padłem po tym filmie :D "Chyba widziałem koteczka? " :D
Napisano 26 Kwiecień 200816 l nie moge juz wysylac pm-ów :/ prosze sie zglosic do piksara ew. innego zlotowicza w sprawie linku... pzdr [edit] swrc i chveti - wyslalem wam :/ nie wiem czemu nie doszlo...
Napisano 26 Kwiecień 200816 l dostali ode mnie jeszcze dodam, bo pewnie nikt do końca nie obejrzał - jest tam informacja że każdy kto obejrzał zobowiązuje się do wpłacenia 30 PLN na konto autora filmu - konto przesle na PM
Napisano 26 Kwiecień 200816 l hehehehehehe za scene kiedy to Leru gibie parówka przed biedronką zapłace nawet 35! :D Bezcenne:D
Napisano 26 Kwiecień 200816 l najlepsze ze jest scena nalotu przez dyrekcje hotelu - myslalem ze sie nie nagralo a jednak i ta muzyczka ....
Napisano 27 Kwiecień 200816 l dostali ode mnie o to dobrze :) na hoscie na ktory wrzucilem film wczoraj wyczerpal sie transfer ale dzisiaj mozna juz znowu sciagac z tego co widze. Wiec jesli komus sie nie udalo wczoraj to mozna teraz.
Napisano 27 Kwiecień 200816 l AG: nie dałem du... tylko przyjąłem inne priorytety. ładniej to brzmi :P
Napisano 27 Kwiecień 200816 l Autor chłopaki a można shostować ten film gdzie indziej...bo od 2 dni mam wiadomość o zajętych slotach :/
Napisano 27 Kwiecień 200816 l chłopaki a można shostować ten film gdzie indziej...bo od 2 dni mam wiadomość o zajętych slotach :/ jutro z pracy dodam mirrora w lepszej jakosci troche, bo na domowym laczu to mi wrzuca sie i wrzuca 3h... i przypominam od razu ze bedzie tez za niedlugo wersja oficjalna ;) na swojej tasmie tez mam kilka motywow niezlych hihi :D
Napisano 27 Kwiecień 200816 l dajcie ten filmik mi na maila upcham go do siebie na ftp ;) a tak btw. czlowiek ktorego nie ma ;)
Napisano 1 Maj 200816 l no LUDZIE co jest ?? Dyskusja nam umarła ;( Gdzie film ? (Oficjalny) AG: Tak myśle, gdzie się podziały domniemane koszulki zlotowe, na za które pewni ludzie zapłacili ;)
Napisano 2 Maj 200816 l z koszulkami to kurier daje tyłka, dzwonie tam co pare dnii i ciągle słysze że sa w drodze, powysyłam Wam jak tylko przyjdą i będe miał kase na przesyłke, luzik moi drodzy
Napisano 5 Maj 200816 l Plastik: TAk sie zastanawiam gdzie ta oficjalna wersja filmiku :D sorry, mam pare problemow teraz, zrobie jak tylko beda jakies luzy... cierpliwosci.
Napisano 19 Maj 200816 l Wlacz sobie powiadomienie na maila i czekaj cierpliwie, ludzie maja prace, szkole, sesje... Jak cos sie pokaze to napewno sie o tym dowiesz. Proste...
Napisano 12 Sierpień 200816 l ej ludzie te " proste jak sikanie " to już sierpien i filmiku ani koszulek nie widu i nie słychu xD };->
Napisano 12 Sierpień 200816 l A organizatorzy byczą się teraz na Seszelach i śmieją się: hue hue hue. ;)
Napisano 19 Październik 200816 l Mamy Październik... AG ? Gdzie moja koszulka ... chyba ze widzę zwrot 17zł ;) CZy AG komukolwiek wysłał koszulki ? Gdyż od kilku miesięcy nie można go dorwać.. na gg nawet... Edytowane 19 Październik 200816 l przez Sadowski25
Napisano 19 Październik 200816 l Autor Spróbuję się skontaktować jakoś z Adamem i dowiedzieć się co jest grane. Edytowane 19 Październik 200816 l przez chveti
Napisano 19 Październik 200816 l Ja pamiętam wpłaciłem 50zł(na konto AG) na zlot(ponoć). ale że w ostatniej chwili okazało się że nie mogę jechać. Wiec kasa wpłacona i koszulek brak. Pozdrawiam
Napisano 19 Październik 200816 l Autor Dobra chłopaki. Poczekamy na odpowiedź AG'a. Mam nadzieję, że to nastąpi za niedługo.
Napisano 19 Październik 200816 l Autor A więc , uzyskałem krótką wiadomość od AG'a - wyślijcie mu numery kont na [email protected] . Nic więcej się nie dowiedziałem.