Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie moge juz wysylac pm-ów :/ prosze sie zglosic do piksara ew. innego zlotowicza w sprawie linku... pzdr

[edit]

swrc i chveti - wyslalem wam :/ nie wiem czemu nie doszlo...

Napisano

dostali ode mnie

jeszcze dodam, bo pewnie nikt do końca nie obejrzał - jest tam informacja że każdy kto obejrzał zobowiązuje się do wpłacenia 30 PLN na konto autora filmu - konto przesle na PM

Napisano
dostali ode mnie

o to dobrze :)

na hoscie na ktory wrzucilem film wczoraj wyczerpal sie transfer ale dzisiaj mozna juz znowu sciagac z tego co widze. Wiec jesli komus sie nie udalo wczoraj to mozna teraz.

Napisano
chłopaki a można shostować ten film gdzie indziej...bo od 2 dni mam wiadomość o zajętych slotach :/

jutro z pracy dodam mirrora w lepszej jakosci troche, bo na domowym laczu to mi wrzuca sie i wrzuca 3h...

i przypominam od razu ze bedzie tez za niedlugo wersja oficjalna ;) na swojej tasmie tez mam kilka motywow niezlych hihi :D

Napisano

no LUDZIE co jest ??

Dyskusja nam umarła ;(

Gdzie film ? (Oficjalny)

AG: Tak myśle, gdzie się podziały domniemane koszulki zlotowe, na za które pewni ludzie zapłacili ;)

Napisano

z koszulkami to kurier daje tyłka, dzwonie tam co pare dnii i ciągle słysze że sa w drodze, powysyłam Wam jak tylko przyjdą i będe miał kase na przesyłke, luzik moi drodzy

Napisano
Plastik: TAk sie zastanawiam gdzie ta oficjalna wersja filmiku :D

sorry, mam pare problemow teraz, zrobie jak tylko beda jakies luzy... cierpliwosci.

Napisano

Wlacz sobie powiadomienie na maila i czekaj cierpliwie, ludzie maja prace, szkole, sesje... Jak cos sie pokaze to napewno sie o tym dowiesz. Proste...

Napisano (edytowane)

Mamy Październik...

AG ? Gdzie moja koszulka ... chyba ze widzę zwrot 17zł ;)

CZy AG komukolwiek wysłał koszulki ?

Gdyż od kilku miesięcy nie można go dorwać.. na gg nawet...

Edytowane przez Sadowski25
Napisano

Ja pamiętam wpłaciłem 50zł(na konto AG) na zlot(ponoć). ale że w ostatniej chwili okazało się że nie mogę jechać.

Wiec kasa wpłacona i koszulek brak.

Pozdrawiam