KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 film nas pomiazdzyl ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 też chce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Hehehe Normalnie padłem po tym filmie :D "Chyba widziałem koteczka? " :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 nie moge juz wysylac pm-ów :/ prosze sie zglosic do piksara ew. innego zlotowicza w sprawie linku... pzdr [edit] swrc i chveti - wyslalem wam :/ nie wiem czemu nie doszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 dostali ode mnie jeszcze dodam, bo pewnie nikt do końca nie obejrzał - jest tam informacja że każdy kto obejrzał zobowiązuje się do wpłacenia 30 PLN na konto autora filmu - konto przesle na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 hehehehehehe za scene kiedy to Leru gibie parówka przed biedronką zapłace nawet 35! :D Bezcenne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 najlepsze ze jest scena nalotu przez dyrekcje hotelu - myslalem ze sie nie nagralo a jednak i ta muzyczka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 dostali ode mnie o to dobrze :) na hoscie na ktory wrzucilem film wczoraj wyczerpal sie transfer ale dzisiaj mozna juz znowu sciagac z tego co widze. Wiec jesli komus sie nie udalo wczoraj to mozna teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 no i gdzie ten filmik? na PM nic nie mam. oj nieładnie panowie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 bo dałeś du..... i Cię nie było, nie ma, jakas kara musi być:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 ja umarlem jak sie muzyka zaciela :>>>>>>>>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 AG: nie dałem du... tylko przyjąłem inne priorytety. ładniej to brzmi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 tylko przyjąłem inne priorytety spales, sa dowody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 chłopaki a można shostować ten film gdzie indziej...bo od 2 dni mam wiadomość o zajętych slotach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 chłopaki a można shostować ten film gdzie indziej...bo od 2 dni mam wiadomość o zajętych slotach :/ jutro z pracy dodam mirrora w lepszej jakosci troche, bo na domowym laczu to mi wrzuca sie i wrzuca 3h... i przypominam od razu ze bedzie tez za niedlugo wersja oficjalna ;) na swojej tasmie tez mam kilka motywow niezlych hihi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 dajcie ten filmik mi na maila upcham go do siebie na ftp ;) a tak btw. czlowiek ktorego nie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 no LUDZIE co jest ?? Dyskusja nam umarła ;( Gdzie film ? (Oficjalny) AG: Tak myśle, gdzie się podziały domniemane koszulki zlotowe, na za które pewni ludzie zapłacili ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 z koszulkami to kurier daje tyłka, dzwonie tam co pare dnii i ciągle słysze że sa w drodze, powysyłam Wam jak tylko przyjdą i będe miał kase na przesyłke, luzik moi drodzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Plastik: TAk sie zastanawiam gdzie ta oficjalna wersja filmiku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Plastik: TAk sie zastanawiam gdzie ta oficjalna wersja filmiku :D sorry, mam pare problemow teraz, zrobie jak tylko beda jakies luzy... cierpliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 To nie konkurencja, to lobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 FIIIIiiiiillllllmmmm daaaajjjjjtaaaaa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Wlacz sobie powiadomienie na maila i czekaj cierpliwie, ludzie maja prace, szkole, sesje... Jak cos sie pokaze to napewno sie o tym dowiesz. Proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Proste jak sikanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 ej ludzie te " proste jak sikanie " to już sierpien i filmiku ani koszulek nie widu i nie słychu xD };-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 A organizatorzy byczą się teraz na Seszelach i śmieją się: hue hue hue. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Spokojnie, AG już kończy malować ostatnie sztuki, prawda AG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 (edytowane) Mamy Październik... AG ? Gdzie moja koszulka ... chyba ze widzę zwrot 17zł ;) CZy AG komukolwiek wysłał koszulki ? Gdyż od kilku miesięcy nie można go dorwać.. na gg nawet... Edytowane 19 Październik 2008 przez Sadowski25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 (edytowane) Spróbuję się skontaktować jakoś z Adamem i dowiedzieć się co jest grane. Edytowane 19 Październik 2008 przez chveti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 A dajcie film ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Ja pamiętam wpłaciłem 50zł(na konto AG) na zlot(ponoć). ale że w ostatniej chwili okazało się że nie mogę jechać. Wiec kasa wpłacona i koszulek brak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 Dobra chłopaki. Poczekamy na odpowiedź AG'a. Mam nadzieję, że to nastąpi za niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Coś mi się zdaje że AG będzie miał ,od wielu osób kłopoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 A więc , uzyskałem krótką wiadomość od AG'a - wyślijcie mu numery kont na [email protected] . Nic więcej się nie dowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi