Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejka,

polecacie jakieś dobre antywirusy i firewalle pod ten system? :> Do obecnego jakoś powoli przestaję mieć zaufanie :)

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chciałem zassać triala AVG, ale nie mogę znaleźć instalki dla x64 - jest takowa? Z racji niemocy jej odnalezienia potestuję NODa :)

Jeszcze jakieś propozycje?? :>

Napisano

Używałem Symantec Antivirus x64

Napisano

Kaspersky jako antyvir lub nod i zonealarm jako murek i Cię nic nie ruszy :)

Co do Symanteca to za bardzo obciąża system w porównaniu...właściwe do wszystkiego.

Napisano

Co do 64 bitowej wersji AVG to chyba nie ma. Ale w pracy na wszystkich kompach mamy avg i dziala (windows xp64).

Napisano

co do triala to avg nie ma triala, jest darmowa wersja tzw. avg free do niekomercyjnego uzytku. co do firewalla to polecaem sygate personal firewall. a najlepsze rozwiązanie by nie miec problemów z wirusami to linuks :)

Napisano

Żadne Kerio, żadne AVG(kupa shitu na dysku)'

Na Xp 64 przetestowałem dużo, a używam i polecam Kaspersky Internet Security. Porządny, jako jednyny leczy Sality.b zamiast kasować.:P Mniej pamieci zrzrera. Tylko kaspersky

/użytkownik xp64;)

Napisano

Trzeba będzie potestować :) Wszystko po kolei :) CO 30 dni ;)

Napisano

Ja rowniez polecam Avira Antivir Personal, sam sie aktualizuje, nie zamula, lekki. Co prawda nie sprawdza emaili, ale poza tym spoko :)

Napisano

u mnie (win64) eset smart security (nod32 jest częścią tego kombajnu) - polecam bo zżera wyjątkowo mało zasobów :)

Napisano

NOD32 - nie zamula systemu / w porownaniu z Nortonem ktory zamulal okropnie ( a uzywalem go tak dlugo ;/

Napisano

Zainstalowałe NODa i testuję sobie - jak na razie jestem zadowolony :)

Napisano

Avast, mam w domu i namawiam w pracy :) jak na razie jest ok - no i kultowy tekst "Baza wirusów została zaktualizowana" w trakcie np oglądania filmów :D

Napisano

Hmm.. ja mam jakąś awersję do avasta.. nie wiem dlaczego.. chyba kiedyś go miałem i po przesiadce na nortona nowy zaczął znajdować mnóstwo wirów.. tak mi sie coś w głowie kołacze.

Napisano

avast przepuścim mi wirusa i nie potrafił go usunąć. Instalacja NOD32 załatwiła odrazu sprawę.

NOD32 !!!!!!!!!!!