dr Ug Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 No dzieci moje, wszystkie na to czekalyscie i sie doczekalyscie. Oficjalnie rozpoczynam sezon na mordki 2004. ;) Oto ja i moja dziewczyna: Oto ja i moi dwaj najlepsi przyjaciele, ktorzy specjalnie wskoczyli w kadr: A tutaj obmyslam jak dzis pognebic userow: Zachecam do umieszczania swoich zdjec. Pokazcie sie! To glupio tak sie nie pokazywac, gdy Order Moderator sie pokazal, nie sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Szczególnie gdy pokazał się w takim towarzystwie :) Spoko wrzuce coś..... w tym roku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 !WoW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 ble... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 nono, oto i on... już rozwieszam listy gończe :] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 Loozack, a Ty sie juz pokazales? Lepiej wrzuc jakas fote, bo rozpowiem, ze to Ty jestes jednym z tych gosci za moimi plecami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 no w sumie to jestem trochę podobny do tego z prawej ;) a tak serio... to kijowo wyszedłem na zdjęciu... za mało groźnie :] nie mam sie co z tobą równać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Yo, no ta ja też w końcu się ujawnię:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Hehe DruG twoi najlepsi przyjaciele chyba prosto z solarium wskoczyli w ten kadr :D. A twoja dziedzyna ma bardzo miły wyraz twarzy widać, że jej hobby to muzyka operowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Mnie tylko zastanawia co robi moja dziewczyna w łóżku DruGa.. Proponuję wrzucać też fotki swoich dziewczyn, może więcej takich intryg wypłynie. Można sobie oszczędzić dotkliwego zawodu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 leander, teraz Drug wpadnie w naprawde zły humor...dopiero się rzeźnia zacznie na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 ja wiem, ja wiem, leander, Twoja dziewczyna i dziewczyna DruG\'a to dwie różne dziewczyny, one są po prostu bliźniaczkami, poprawcie mnie jeżeli się mylę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 Leander: Buahahahahaha [lol2] Czad!:) DUNDE: gdybym wczesniej nie sprawdzil Twojego wieku, to te fotki pewnie by mnie zaskoczyly;) Jestes pilotem, czy tylko lubisz styl military? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 no prosze DUNDE. Swietne fotki. aaa... DruG ... zaskoczyles mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 hehe ;) to i jak cos nowego wrzuce co mi ostatnio w rece wpadlo .. co prawda jeszcze 2003 ale na dniach wywolam w koncu foty z sylwestra to bedzie cos aktualnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Po tym eksperymencie jesteś pewnie nie do poznania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 no to jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 brak zapalniczki ale spoko , wszysko bylo pod kontrola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Jak dla mnie bardzo gustowny obrazek (i avatar zarazem). DUNDE: niezłe bryki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Aż też się ZAIMPORTUJĘ na forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 heh no leander coza dzilo!! jestem pod wrazeniem cóz za artyzm. musze go miec na scianie, no musze.DUNDE podrzuc mnie kiedys na uczelnie. wykoanlne to jakos jest?a co do fotki to nie mam zadjen pod reka teraz, ale poidpowiem ze jestem w galerii z otrzesin na mii. jakktos poszuka to moze znajdzie, choc sam siebie nie pozanlem...... oki postanowilem sie ujawnic.heh. no to sa owoce zabawy skanerem:-P moze keidys dorwe jakies norlane fotki, kto wie?? ogolnie to nie wygladam az tak żle( chyba) kto widzial ten wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 hehe, chyba tez tak zrobie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Niezłe, niezłe :) I teraz już wiem co widzi moje prześcieradło jak idę spać :D PS. Oczywiście nie mam na myśli Saygona z tym prześcieradłem.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 saygon współczuje..taki plaski nos i prawy policzek, miałes wypadek? [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 No więc oto ja :) Wersja zaraz po 18tce mojego qmpla... 1, albo 2 w nocy.. autor: mój kochany tatuś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 wiesz tiger no bili mnie jak bylem mlody iczasami sie zelazkiem dostalo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 hehe, Saygon, mam płaski monitor więc to trochę wygląda, jakbyś się do niego przykleił od wewnątrz :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 no Saygon - ARTystycznie - to drugie szczegolnie! Jeszcze troche korekty w PS i startuj z tym na FotoTok! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Eeee... tam saygon - kłamią Cie!! Śliczny jesteś :) :P [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 wiem wiem. prawdziwa pieknosc ze mnie.:-P pokombinuje i mam propoycje moze i wy pobawicie sie skanerami? ciekawe rzeczy wychodza. ja mam cala noc wie cmoze cos jeszcze zamieszcze. no odwagi panowie pokze moze inne bardziej zabawne fotki. dobra a to normalna fotka- saygon w nocy jakzwykle ze sluchawkami na uszach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Saygon, no piekny jesteś i basta :) Rozgrzewka przed ścianką wspinaczkową. W tle moje wypociny temperami. A tu coś w kwestii eksperymentów ze skanerem a zarazem skutki wspomnianej już ścianki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 a gdzie cwiczysz wspinaczke? no ale faktycnie wspinaczka tak artystycznie nastraja widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Na Obozowej (Wola) i na Nowowiejskiej, dosyć blisko Twojego akademika w sumie. Ten odcisk to stara sprawa, teraz już się zaprawiłem, ale co ciekawe ten skan palca zajmował przez parę tygodni I miejsce w kategorii mężczyzn na fotka.pl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 nie no Leander, co oni z tobą robili w dzieciństwie, że teraz takie pomysły masz [lol2]:D:D;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Nie pytaj go, bo pewnmie nie chcesz wiedzieć.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 To długa historia chłopaki.. wpadnijcie kiedyś do psychiatryka to pogadamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Imo lol:/ Pokaze sie a co :p Dzien maturzysty 29.I.2004 :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 dzien maturzysty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 dokładnie:] :o Nie wiecie co to ? heh Imo to dzien w przeddzien(lub 2) studniowki, gdzie wszystkie klasy maturalne przebieraja sie i chodza po miescie i prosza o wsparcie materialne przechodniow :o Imo taki dzien przebierancow żebrajacych na ulicy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Też pierwsze słyszę o \'dniu maturzysty\', ale może dlatego, że jako pierwszy po nim ocalałeś i nareszcie prawda o tym krwawym rytuale wyszła na jaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 aula, wykłady, po kolokwium z fizyki, sory za jakość fotki ale to screen z krótkich zgranych scenek.Lepszego materiału nie mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 No Tiger i saygon. Nareszcie się pokazaliście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Adek, a kiedy ty się pokażesz ?? [cfaniak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2004 Loozack, a kiedy Ty sie pokazesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 hmmm, może kiedyś :) muszę najpierw zeskanować swoje zdjęcie, a żeby dokonać tego niesłychanego czynu to muszę skombinować skaner, a żeby to zrobić to muszę się bujnąć do jakiegoś kumpla... a mi się nie chce :D a poza tym fajnie być anonimowym ;) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 mozesz mi rzeslac to scanne. no jak sie juz ujawnilem to wiecie dlaczego sie nie ujawnialem:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kveldulv Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 A oto ja. Fotki z sylwka 2003 [lol2]:D:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 To ja na rozdaniu nagrod w Cannes: a to moj brat blizniak (siedzial akurat w domu:P) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Fajna koszulka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 przygotójcie sie na ostateczną (po)twarz ja (tadek) mój brat(radek) i qmpel biker [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi