Napisano 9 Listopad 200420 l Hmmm... little-ninja... ty to masz twarz zreszta sami zobaczcie: jak Charlie Sheen bez wlosow... teraz jak Adrien Browdy z krotszymi wlosami i jak Chester Bennington ze swoja bryka No niechmnieszlag jak nie mam racji moja fotka pozniej :D
Napisano 9 Listopad 200420 l mCh buhahaha dobre breG(brzeg?) buhahah rewelka little-ninja daj autograf :P
Napisano 9 Listopad 200420 l BreG: mocne! :-))) Little-Ninja, Ty zejdz na ziemie i przestan kopiowac filmowe schematy! Sam tez jestes wyjatkowy, tylko musisz w to uwierzyc! ;)
Napisano 10 Listopad 200420 l mmmm... co za twarz... co za uśmiech... z czego się tak "cieszyłeś" ?? :D
Napisano 10 Listopad 200420 l Zeby nie bylo ze krytykuje innych i nie daje im okazji do odwetu :D Obey the masters >:D (ja to ten z broda :/) Aha... no i cos 'normalnego' dalej jestem tym z broda :D
Napisano 10 Listopad 200420 l Salvator ROTFL :D Breg ;) bardziej niz ty podoba mi sie ta panna ^^ za to twoj kolega ma przerazajacy blysk w oku moze to lucek ? oj oj jak tylko Rowr sie dowie :X
Napisano 10 Listopad 200420 l czemu mojego zdjecia jeszcze nie ma w rekomendacjach na stronie głównej?!
Napisano 10 Listopad 200420 l breg chlopie rewelka heheh ... a ty tam leander cicho byc ja sie styluje na te rozne takie i mi w zyciu pozniej latwiej jest ... hehehehehe ps . twoja buziuchna tyz niczego chlopie, zreszta cos nas laczy bo ja jak zapuszcze tez mam ruda brode :]
Napisano 11 Listopad 200420 l little-ale cóż za kolekcja twoich fotek:D masz tu widać zatwardziałych fanów;)
Napisano 11 Listopad 200420 l 'little fanclub' rotfl... To zapuszczaj bracie brode i dawaj fote :D Ja tam mojej twarzy zbyt czesto nie zmieniam... przyzwyczilem sie jakos do tej aktualnej :D
Napisano 11 Listopad 200420 l brode mówisz. ostatnio to sie jednak golę, nie wiem czemu, może jak sie zimno zrobi to zapuszcze :)
Napisano 12 Listopad 200420 l heh, ja niby nie jestem stalym bywalcem forum (bardziej sie przywiazalem do shouta ;) ) Ale moge pokazac swoja twarz :) Sorka za jakosc, ale robione telefonem :P
Napisano 12 Listopad 200420 l zabiłeś mnie wzrokiem, twoja powaga, ten wysoki polarowy kołnierz :) ty taki zmarzlak, czy ogrzewanie wyłączyli ? :D
Napisano 12 Listopad 200420 l Z serii czy wiesz ze: 30% forumowiczow po obejrzeniu zdjecia kolegialka probowalo zrobic taka sama mine jak na zdjeciu? ;-)
Napisano 12 Listopad 200420 l do 30 % forumowiczow - mozecie tu pokazac wasze dokonania co do w.w. ;)
Napisano 13 Listopad 200420 l ja się zaliczam do 70%- po obejrzeniu zdjęcia nie próbowałem zrobić takiej samej miny:)
Napisano 13 Listopad 200420 l Dzisiaj wpadła do mnie znajoma z telefonem z cyfrówką i zrobiliśmy kilka śmiesznych fotek :) Ja z moją ukochaną :D cz. 1 z moją ukochaną :D cz. 2 gitarzysta :)
Napisano 13 Listopad 200420 l i dalej... na tle miejsca pracy :) gumowe kurczaki górą !!!! :D czarna msza :D tyle wygłupów pozdro
Napisano 13 Listopad 200420 l lol wiec tak wygladasz ;) hehe a juz myslalem ze zdjatka ze zlotu masz :P
Napisano 14 Listopad 200420 l Vorek super zdjecia :) Piekny kot, nie dziwie sie ze jest twoja ukochana :)
Napisano 14 Listopad 200420 l -> Vorek Kotek przepiękny i taki ogromny!!! SuperB ależ ma słabość do tych futrzaków;)
Napisano 14 Listopad 200420 l taaa futrzaki rządzą, szczególnie jak się ma i kotka i psa naraz :D (o gumowych kurczakach nie wspomnę :D )
Napisano 15 Listopad 200420 l hehe! gumowy kurczak MR. Jediego?? zwany popularnie Barnabą?? Vorek czy ja cos o tobie nie wiem?? :D
Napisano 15 Listopad 200420 l Liczyłem na to że ktoś skojarzy gumiaka z Jedim :D ale to nie Barnaba niestety, uznałem że to jakaś jego daleka rodzina :D
Napisano 15 Listopad 200420 l mam nadzieje że wogóle wyjdą ;) jutro zaniose aparacik do ciemni, niech tną film bo widzę że się nie możecie doczekać ;)
Napisano 15 Listopad 200420 l A teraz gratka dal wszystkich fanów mojego uwodzilskiego uśmiechu- wydrukujcie to sobie i oprawcie!
Napisano 15 Listopad 200420 l a tam na ksiazki ... czytac sie nie da .. ja to mam na koszulce ;) nie do sprania ;]
Napisano 15 Listopad 200420 l kalegaalek byś sie wstydził jak można taki kadr zrobić heh żarowałem Marcin współczuje ci to też był żart pozdro