BreG Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Hmmm... little-ninja... ty to masz twarz zreszta sami zobaczcie: jak Charlie Sheen bez wlosow... teraz jak Adrien Browdy z krotszymi wlosami i jak Chester Bennington ze swoja bryka No niechmnieszlag jak nie mam racji moja fotka pozniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 H@h@ :) ... Breg super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Marcin, a gdzie czapeczka "Rutkowski Patrol"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 ogladaj dzis o 22:30 na TVN adminie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 mCh buhahaha dobre breG(brzeg?) buhahah rewelka little-ninja daj autograf :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 BreG: mocne! :-))) Little-Ninja, Ty zejdz na ziemie i przestan kopiowac filmowe schematy! Sam tez jestes wyjatkowy, tylko musisz w to uwierzyc! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 no to ja wrzucam siebie- ps- wiem, że jestem piękny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 mmmm... co za twarz... co za uśmiech... z czego się tak "cieszyłeś" ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 widze buga w siatce ;) ząb troche nizej daj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BreG Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Zeby nie bylo ze krytykuje innych i nie daje im okazji do odwetu :D Obey the masters >:D (ja to ten z broda :/) Aha... no i cos 'normalnego' dalej jestem tym z broda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 boze myslalem ze to Kris_R ;] podobny troche jestes ;) (troche) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 kolegaalek - wyglądasz podobnie do rowra ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Salvator ROTFL :D Breg ;) bardziej niz ty podoba mi sie ta panna ^^ za to twoj kolega ma przerazajacy blysk w oku moze to lucek ? oj oj jak tylko Rowr sie dowie :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 czemu mojego zdjecia jeszcze nie ma w rekomendacjach na stronie głównej?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 kolegaalek -> bo nie podałeś autora :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 breg chlopie rewelka heheh ... a ty tam leander cicho byc ja sie styluje na te rozne takie i mi w zyciu pozniej latwiej jest ... hehehehehe ps . twoja buziuchna tyz niczego chlopie, zreszta cos nas laczy bo ja jak zapuszcze tez mam ruda brode :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 little-ale cóż za kolekcja twoich fotek:D masz tu widać zatwardziałych fanów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BreG Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 'little fanclub' rotfl... To zapuszczaj bracie brode i dawaj fote :D Ja tam mojej twarzy zbyt czesto nie zmieniam... przyzwyczilem sie jakos do tej aktualnej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 brode mówisz. ostatnio to sie jednak golę, nie wiem czemu, może jak sie zimno zrobi to zapuszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 heh, ja niby nie jestem stalym bywalcem forum (bardziej sie przywiazalem do shouta ;) ) Ale moge pokazac swoja twarz :) Sorka za jakosc, ale robione telefonem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 zabiłeś mnie wzrokiem, twoja powaga, ten wysoki polarowy kołnierz :) ty taki zmarzlak, czy ogrzewanie wyłączyli ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Z serii czy wiesz ze: 30% forumowiczow po obejrzeniu zdjecia kolegialka probowalo zrobic taka sama mine jak na zdjeciu? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 do 30 % forumowiczow - mozecie tu pokazac wasze dokonania co do w.w. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 uffffffff..... na szczęście nie musze bo należę do pozostałych 60% ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 a gdzie te 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 te 10 to ci co potrafia liczyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 ja się zaliczam do 70%- po obejrzeniu zdjęcia nie próbowałem zrobić takiej samej miny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 ciekawi mnie tylko dlaczego wszystkich przeciez korci ;) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 Dzisiaj wpadła do mnie znajoma z telefonem z cyfrówką i zrobiliśmy kilka śmiesznych fotek :) Ja z moją ukochaną :D cz. 1 z moją ukochaną :D cz. 2 gitarzysta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 i dalej... na tle miejsca pracy :) gumowe kurczaki górą !!!! :D czarna msza :D tyle wygłupów pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 lol wiec tak wygladasz ;) hehe a juz myslalem ze zdjatka ze zlotu masz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 Vorek super zdjecia :) Piekny kot, nie dziwie sie ze jest twoja ukochana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 eeechhh... mam słabosć do kotów..... muszę brać pastylki na alergię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 taaa...kot ładny:) kurczak zresztą też;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 -> Vorek Kotek przepiękny i taki ogromny!!! SuperB ależ ma słabość do tych futrzaków;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 taaa futrzaki rządzą, szczególnie jak się ma i kotka i psa naraz :D (o gumowych kurczakach nie wspomnę :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 hehe! gumowy kurczak MR. Jediego?? zwany popularnie Barnabą?? Vorek czy ja cos o tobie nie wiem?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Liczyłem na to że ktoś skojarzy gumiaka z Jedim :D ale to nie Barnaba niestety, uznałem że to jakaś jego daleka rodzina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 co nie zmienia faktu że wykorzystujesz kurczaki do dziwnych celów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 tweety - daway zdjecia ze zlotu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 to nie do mnie ale do vorka. to jego aparat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 e tam :P vorek dawaj fotki ];) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 mam nadzieje że wogóle wyjdą ;) jutro zaniose aparacik do ciemni, niech tną film bo widzę że się nie możecie doczekać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 A teraz gratka dal wszystkich fanów mojego uwodzilskiego uśmiechu- wydrukujcie to sobie i oprawcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 wow, idealna zakładka do książki, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 a tam na ksiazki ... czytac sie nie da .. ja to mam na koszulce ;) nie do sprania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 buahha, zielone granulki persila uciekają ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 normalnie jestes moim idolem ALEK :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 kalegaalek byś sie wstydził jak można taki kadr zrobić heh żarowałem Marcin współczuje ci to też był żart pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 hehe, świetne na plakat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi