Mateusz Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 to JA, niewyspany, wiecznie zmęczony, z bólem kręgosłupa...
Kris_R Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 KX - to zacięcie na twarzy :) haha! ale skok piękny! Ale mógłbyś się przyznać do tych uprzeży... a nie żebyśmy musieli rząd zciągać specjalnie... Mateusz - rozbity zombie.. :) skąd ja to znam :D
Beatou Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Chyba czas się ujawnić :P Ja nie lubię byc anonimowy... a bobem marleyem też nie można być do końca :P Oto ja i ja w dwóch miejscach na raz :P no i sephia z moim kompem ;]
leander Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 > Oto ja i ja w dwóch miejscach na raz :P takiemu to dobrze :) mozesz siedziec w maxie 24 h/dobe. Jeden spi, drugi pracuje
Beatou Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Najgorsze jest to że obaj piją...Obejrzałem cały temat i musze powiedzieć że niezłe macie gęby (w pozytywnym znaczeniu) hehehe post 101 lol
ftorek Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 eh - no to troche exhibicjonizmu - zdjecie z serii - 'wolna czeczenia' - jakis czas temu - chociaz od tamtego czasu zdazylem sie do zera zgolic - ale juz mi i tak odroslo :)
javor Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 hehe śmieszny ten topic :D teraz pierwsza odsłona javora :) i narazie ostatnia bo to jedyna moja fota jaką mam na kompie :/
Phantom Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 tomur...hahaha...a dostałeś kiedyś ze Sterlinga-półautomat z 2m w dupsko?? wtedy naprawde boli :D pozdro...
leander Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 Tomur, to okazjonalnie, czy stale hobby? Musze kiedys sie wybrac postrzelac do krzaków :)
Tomur Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 @Leander Okazjonalnie :). Byliśmy na szkoleniu w Srebrnej Górze, spodziewaliśmy się że dostaniemy sprzęt i będziemy się ganiać po fortach. rzeczywistość była brutalna, było "Capture the flag na torze z desek i beczek. Ale i tak dobrze było widać jaki kto ma "charakter". @ Phantom Na zdjeciu wlaśnie wycieram twarz ( dostalem w kratke do oddychania) Jedno wiem: Kulki sa gorzkie
Leru Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 jetzt ich :> na I widac mnie po prawej z moja wspaniala kolezanka Natalia na bitwie pod Grunwaldem (troche jak Gollum wygladam): http://skynet.topexpert.pl/leru/foto/asd1.jpg na II zas jestem na miescie i troche zabawialismy sie z sosem od pizzy http://skynet.topexpert.pl/leru/foto/asd2.jpg
leander Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 na II zas jestem na miescie i troche zabawialismy sie z sosem od pizzy http://skynet.topexpert.pl/leru/foto/asd2.jpg to tez paintball? Powinni robic lepsze te kratki do oddychania ;)
Leru Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 leander -> LOL :D. masz racje przez ta mi sie raczej ciezko oddycha alew zdobienia ma calkiem spoko :P
Leru Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 heh bo je usunalem ale jesli jest zainteresowany to przywracam :>
Kris_R Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 Super że przywróciłeś bo nie było wcześniej widać.. teraz wiemy jak wygląda Leru z piękną Natalią oraz Leru a'la zombie! :) super
Gość User190 Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 Fajne mieszkanko - wygląda jak dla sadomasochistów ;) Ale Ty to chyba lubisz - siedzieć tyle rzed tym brazilem.. ech.. :)
Marcin Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 widac te fotony w tych ciemnych miejscach kanapy ;] bije brazilem jak nic ... a to miejsce pod reką to na fotomontaz ? ;]
fotoas Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 fakt.takie mieszkanko miec bylo by fajnie niestety to w pubie.. slynnej 'pod korona' w poznaniu // no ale widze ze po moich tutkach znakomicie rozpoznajecie fotony :) tak trzymac ! pozdroweczka FotoAs
leander Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 to ty nie jestes gwen stefani? czar prysl.. teraz sobie przypominam, ze ja Cie przy jakims fortepianie widzialem ;) a z tym mieszkankiem to niewielka strata, taka kanapa na dluzsza mete chyba jest niewygodna.
little-ninja Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 FOTOSTORY rodem z BRAVO ... mam nadzieje ze miki(boba) mnie nie zlinczuje to bez jego zgody ;) poz
leander Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 hehe, wypas :) Najlepsze szelki i miki pokazujacy dzieciom samolot ;)
rowr Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 No dobra to jedyne zdjecie ktore mi zostalo po ostatnim nalocie FBI wiec najswiezsze nie jest (ma jakies 1,5 miecha) i wlosy jakies krotkie mialem. TARA!!!:D
boba Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 leander: nie pokazuje samolotu.... choc mozna i tak powiedziec, a tlumaczylem im o tym hejnaliscie z krakowa co nie skonczyl hejnalu ;) pokazywalem gdzie popelnil blad ;) ze mu sie do konca nie udalo zagrac... ps to do little ninjy - dobrze ze niektore zdjecia sie jkaos "skasowaly" juz w aparacie hehe bo tymi to mozna by dopiero namieszac ;)
adek Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 niezle niezle ... prosimy takich komiksow wiecej ninja ;) komentarze musze przyznac pierwsza klasa :)
dirty Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 lilN ty zwierzaku.. co to za zwloki sie kisza na tym lozku na ostatniej fotce? czyzby maly wielki N ? dosc niewyraznie tam wygladasz heh. wiem wiem, ciezko chory byles ;)
little-ninja Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 Ug_abuga - jesli sie nie myle to juz po pierwszej naszej konwersacji to odkryles heh leander- taa miki w samolotach i hejnalach jest nie do pobicia ;), co do szelek autentyczne nosze na co dzien...takie skrzywienie boba - ciesz sie ze nie wykozystalem co niektorych ciekawszych tych z dostepnej puli, zreszta jestem jedynym posiadaczem zdjecia twoich plecow buuuchacha Adek- nom staram sie jak moge ;) Dirty- ty cwaniaku gdybys dostal takiego syfa co ja inaczej bys teraz spiewal :D pozdrawiam
Leru Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 woooo little-nijna -> u r sooooooooooooooo cool :D
SansSerif Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 little-ninja masz moze wiecej takich fotek w jakiejs lepszej rozdzialce? :D
SansSerif Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 hmm mi o panie architektki chodzilo bardziej. ninja masz solo? :D
little-ninja Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 ...heheh nic z tego ja mam fotograficzna pamiec i ona zapewne ratuje mi zycie :D zdjecia moglyby mnie pograzyc heh co do panienek solo odsylam do "fantastk-pupcia" serwer :D ps chyba ze jestes prawdziwym mezczyzna gotowym na wszystko i zadne poswiecenie ci nie straszne ... mozemy sie dogadac heh to drogi interes
little-ninja Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 a tu komiks specjalnie dla szeryfa bo chlopak strasznie wyglodnialy :D aaaa i styl tekstow stylizowany oczywiscie na ten z fotostory z BRAVO milego czytania i ogladania
SansSerif Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 przysiegam raczki caly czas mam na biureczku :D
buczer Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 little-ninja :debilne i załosne-moje zdanie wybacz
little-ninja Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 heh nie czytasz postow ...i BRAVO ... musisz nadgonic elite bo sie nie polapiesz brachu...hehe
little-ninja Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 cholera to nie rozumiem ;? jak moglo ci sie nie spodobac ... heh nie jestes trendi cóól i wogole super???hmm misiu?? ;)
Rekomendowane odpowiedzi