Napisano 14 Lipiec 200420 l KX - to zacięcie na twarzy :) haha! ale skok piękny! Ale mógłbyś się przyznać do tych uprzeży... a nie żebyśmy musieli rząd zciągać specjalnie... Mateusz - rozbity zombie.. :) skąd ja to znam :D
Napisano 18 Lipiec 200420 l Chyba czas się ujawnić :P Ja nie lubię byc anonimowy... a bobem marleyem też nie można być do końca :P Oto ja i ja w dwóch miejscach na raz :P no i sephia z moim kompem ;]
Napisano 18 Lipiec 200420 l > Oto ja i ja w dwóch miejscach na raz :P takiemu to dobrze :) mozesz siedziec w maxie 24 h/dobe. Jeden spi, drugi pracuje
Napisano 18 Lipiec 200420 l Najgorsze jest to że obaj piją...Obejrzałem cały temat i musze powiedzieć że niezłe macie gęby (w pozytywnym znaczeniu) hehehe post 101 lol
Napisano 19 Lipiec 200420 l eh - no to troche exhibicjonizmu - zdjecie z serii - 'wolna czeczenia' - jakis czas temu - chociaz od tamtego czasu zdazylem sie do zera zgolic - ale juz mi i tak odroslo :)
Napisano 20 Lipiec 200420 l hehe śmieszny ten topic :D teraz pierwsza odsłona javora :) i narazie ostatnia bo to jedyna moja fota jaką mam na kompie :/
Napisano 25 Lipiec 200420 l tomur...hahaha...a dostałeś kiedyś ze Sterlinga-półautomat z 2m w dupsko?? wtedy naprawde boli :D pozdro...
Napisano 25 Lipiec 200420 l Tomur, to okazjonalnie, czy stale hobby? Musze kiedys sie wybrac postrzelac do krzaków :)
Napisano 26 Lipiec 200420 l @Leander Okazjonalnie :). Byliśmy na szkoleniu w Srebrnej Górze, spodziewaliśmy się że dostaniemy sprzęt i będziemy się ganiać po fortach. rzeczywistość była brutalna, było "Capture the flag na torze z desek i beczek. Ale i tak dobrze było widać jaki kto ma "charakter". @ Phantom Na zdjeciu wlaśnie wycieram twarz ( dostalem w kratke do oddychania) Jedno wiem: Kulki sa gorzkie
Napisano 26 Lipiec 200420 l jetzt ich :> na I widac mnie po prawej z moja wspaniala kolezanka Natalia na bitwie pod Grunwaldem (troche jak Gollum wygladam): http://skynet.topexpert.pl/leru/foto/asd1.jpg na II zas jestem na miescie i troche zabawialismy sie z sosem od pizzy http://skynet.topexpert.pl/leru/foto/asd2.jpg
Napisano 26 Lipiec 200420 l na II zas jestem na miescie i troche zabawialismy sie z sosem od pizzy http://skynet.topexpert.pl/leru/foto/asd2.jpg to tez paintball? Powinni robic lepsze te kratki do oddychania ;)
Napisano 26 Lipiec 200420 l leander -> LOL :D. masz racje przez ta mi sie raczej ciezko oddycha alew zdobienia ma calkiem spoko :P
Napisano 15 Sierpień 200420 l Super że przywróciłeś bo nie było wcześniej widać.. teraz wiemy jak wygląda Leru z piękną Natalią oraz Leru a'la zombie! :) super
Napisano 17 Sierpień 200420 l Fajne mieszkanko - wygląda jak dla sadomasochistów ;) Ale Ty to chyba lubisz - siedzieć tyle rzed tym brazilem.. ech.. :)
Napisano 17 Sierpień 200420 l widac te fotony w tych ciemnych miejscach kanapy ;] bije brazilem jak nic ... a to miejsce pod reką to na fotomontaz ? ;]
Napisano 17 Sierpień 200420 l fakt.takie mieszkanko miec bylo by fajnie niestety to w pubie.. slynnej 'pod korona' w poznaniu // no ale widze ze po moich tutkach znakomicie rozpoznajecie fotony :) tak trzymac ! pozdroweczka FotoAs
Napisano 18 Sierpień 200420 l to ty nie jestes gwen stefani? czar prysl.. teraz sobie przypominam, ze ja Cie przy jakims fortepianie widzialem ;) a z tym mieszkankiem to niewielka strata, taka kanapa na dluzsza mete chyba jest niewygodna.
Napisano 22 Sierpień 200420 l FOTOSTORY rodem z BRAVO ... mam nadzieje ze miki(boba) mnie nie zlinczuje to bez jego zgody ;) poz
Napisano 22 Sierpień 200420 l No dobra to jedyne zdjecie ktore mi zostalo po ostatnim nalocie FBI wiec najswiezsze nie jest (ma jakies 1,5 miecha) i wlosy jakies krotkie mialem. TARA!!!:D
Napisano 22 Sierpień 200420 l leander: nie pokazuje samolotu.... choc mozna i tak powiedziec, a tlumaczylem im o tym hejnaliscie z krakowa co nie skonczyl hejnalu ;) pokazywalem gdzie popelnil blad ;) ze mu sie do konca nie udalo zagrac... ps to do little ninjy - dobrze ze niektore zdjecia sie jkaos "skasowaly" juz w aparacie hehe bo tymi to mozna by dopiero namieszac ;)
Napisano 22 Sierpień 200420 l niezle niezle ... prosimy takich komiksow wiecej ninja ;) komentarze musze przyznac pierwsza klasa :)
Napisano 22 Sierpień 200420 l lilN ty zwierzaku.. co to za zwloki sie kisza na tym lozku na ostatniej fotce? czyzby maly wielki N ? dosc niewyraznie tam wygladasz heh. wiem wiem, ciezko chory byles ;)
Napisano 22 Sierpień 200420 l Ug_abuga - jesli sie nie myle to juz po pierwszej naszej konwersacji to odkryles heh leander- taa miki w samolotach i hejnalach jest nie do pobicia ;), co do szelek autentyczne nosze na co dzien...takie skrzywienie boba - ciesz sie ze nie wykozystalem co niektorych ciekawszych tych z dostepnej puli, zreszta jestem jedynym posiadaczem zdjecia twoich plecow buuuchacha Adek- nom staram sie jak moge ;) Dirty- ty cwaniaku gdybys dostal takiego syfa co ja inaczej bys teraz spiewal :D pozdrawiam
Napisano 22 Sierpień 200420 l little-ninja masz moze wiecej takich fotek w jakiejs lepszej rozdzialce? :D
Napisano 22 Sierpień 200420 l ...heheh nic z tego ja mam fotograficzna pamiec i ona zapewne ratuje mi zycie :D zdjecia moglyby mnie pograzyc heh co do panienek solo odsylam do "fantastk-pupcia" serwer :D ps chyba ze jestes prawdziwym mezczyzna gotowym na wszystko i zadne poswiecenie ci nie straszne ... mozemy sie dogadac heh to drogi interes
Napisano 23 Sierpień 200420 l a tu komiks specjalnie dla szeryfa bo chlopak strasznie wyglodnialy :D aaaa i styl tekstow stylizowany oczywiscie na ten z fotostory z BRAVO milego czytania i ogladania
Napisano 24 Sierpień 200420 l heh nie czytasz postow ...i BRAVO ... musisz nadgonic elite bo sie nie polapiesz brachu...hehe
Napisano 24 Sierpień 200420 l cholera to nie rozumiem ;? jak moglo ci sie nie spodobac ... heh nie jestes trendi cóól i wogole super???hmm misiu?? ;)