Napisano 22 Styczeń 200421 l znajdź 5 bugów na tym obrazku (chodz o konia) To raczej łatwe, ale powodzenia !
Napisano 22 Styczeń 200421 l Złe uszy, brak grzywy, ogona, i nogi. No i uzdę gdzieś wcięło mimo iż wędzidło jest ;]
Napisano 22 Styczeń 200421 l Fajne konie maja w tych mroznych krajach :D Takie zdeformowane jakies :D
Napisano 22 Styczeń 200421 l Odpowiedz taka jak Vogela, ale regulamin wszystkich obowiazuje, zmien temat! Pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 200421 l Hehe. Jeszcze nikt się do materiałów nie przyczepił:] Ten \"kuń\" wygląda jakby był nawoskowany:] Dosiadająca go dama tak samo. Czyżby wjechali do myjni samochodowej i wybrali program \"exclusive\" ?? :D
Napisano 22 Styczeń 200421 l Autor No nie wiem co wy chcecie od jego uszu, muszę się nad tym zastanowić.... Póki co nikt jeszcze nie wygrał głównej nagrody A jeśli chodzi o nogę to ona tam jest :) ! Naprawdę ! Na dowód przesyłam inne ujęcie...
Napisano 23 Styczeń 200421 l Autor ej, ale tak poważnie to powiedzcie co jest nie tak z tymi uszami ? Ogon i grzywe dorobię, lejce i strzemiona też, ale uszy myślałem że są ok. Ale wasze uwagi na temat uszu mnie zmartwiły. Przeglądnąłem stertę zdjęć najrózniejszych koni i na nich się wzorowałem ale może coś pomyliłem...
Napisano 23 Styczeń 200421 l Ja nie mam wiele wspólnego z końmi, ale wiem że jak kładzie uszy to w kierynku ogona. Twój koń z tymi uszami tak nie zrobi. Powinny byc sierowane otworami bardziej na zewnatrz, nie do przodu. Jak dla mnie fajny ten konik.
Napisano 23 Styczeń 200421 l Autor Oto kilka zdjęć koni na których się wzorowałem. Na tych i na innych konie mają uszy do przodu, to psy kładą uszy po sobie. Konie które kładą uszy do tyłu sprzedają się za 1/3 ceny (tą informację znalazłem dziś na www.arabianhorse.society.org
Napisano 23 Styczeń 200421 l Autor Bardziej bym zgodził się ze stwierdzeniem że uszy mojego są za krótkie... Jeszcze jedno zdjęcie
Napisano 23 Styczeń 200421 l Swietny konik i panienka. Super tekstury. Chociaz troche plastikowy renderek. Jezeli to Gallery - Finished Works to masz jakis pomysl na calosc? Moze do WIP?
Napisano 23 Styczeń 200421 l Oszka są stanowczo zbyt kluchowate. Uszy końcskie są o wiele bardziej delikatne, a na pierwszym renderku wygladaja jak dwie serdelki ;] Aha. W renderku z boku widać że szyja jest jakaś dziwna...
Napisano 23 Styczeń 200421 l co do bugów to ja chyba znalazłem jednego... chyba... bo nie wiem czy to koń czy klacz :D
Napisano 23 Styczeń 200421 l a mi sie cholernie tekstura nie podoba miejscami strasznie jakas rozmazana.....
Napisano 24 Styczeń 200421 l Ogólnie mi się podoba - bardzo lubie konie :) Jak dla mnie to nie tyle koń jest dziwny ale ta pani dziwnie na nim siedzi...nogi ma proste jak wciśnięta na my little pony lalka barbie - z tego co wiem to w zalezności od długości strzemion nogi są ugięte bardziej lub mniej - i zgadzam się z tym że jakoś oboje swiecą za idealnie - no chyba że jest to jakaś księżniczka i jej wypucowany konik :)
Napisano 24 Styczeń 200421 l No faktycznie nie jest zbyt dobrze... jeśli postać jest zrigowana to może postaraj się o bardziej naturalne ułożenie ciała... i co się stało z kamerą? prespektywa się tak rozjechała jakby to było mniejsze od żołnieżyka ołowianego, a mam wrażenie że to jest w skali naturalnej... więc taki FOV raczej odpada... teksturki nie są zbyt dobrze wykonane... nie wiem sam... może zbyt ambitnie chciałeś men?!
Napisano 24 Styczeń 200421 l Koleżanka, ekspert w sprawach koni: Sluchajta mózgi! Mam własna klaczkę , a na koniach jeżdżę od 5 lat, więc wiem co mówie. Uszy konia mogą przybierać różne pozycje., Te świadczą o tym, że koń jest czymś zainteresowany co znjajduje się przed nim. Coś może usłyszał lub poczuł. Araby mają czasami nawet skieroweane uszy lekko do środka... Jeśli więc chodzi o pozę uszu to jest OK. Natomiast co do wielkości... Hmm\\.. Jak na tak potężnego konisia to uszka ciut są za drobne. p.s. Koniercznie dodaj ten ogon i grzywę (nie zapomnij o grzywce z przodu!). Pati EDIT: Dobra już jej nie ma :D, więc dodam tylko, że na maxie to ona się nie zna, ale za to na koniach tak więc myślę, że to dobre rady. Pozdrawiam!
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor Dzieki za opinię pani expert w sprawacj koni! Powiększyć uszy -zaden problem ale przemodelować to trochę gorzej. Wiem powinienem to dać do WIP, sorry ale trochę zamieszałem... Dzieki wszystkim za uwagi ! Dzięki nim świat bedzie lepszy ( przynajmniej ten wyrenderowany w moim kompie!)