dzeus Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 znajdź 5 bugów na tym obrazku (chodz o konia) To raczej łatwe, ale powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Złe uszy, brak grzywy, ogona, i nogi. No i uzdę gdzieś wcięło mimo iż wędzidło jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 hahaha bo to jest kon inwalida :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Fajne konie maja w tych mroznych krajach :D Takie zdeformowane jakies :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Odpowiedz taka jak Vogela, ale regulamin wszystkich obowiazuje, zmien temat! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Hahaha Się uśmiałam z tych uszu i jednej nogi. :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 ja wiem co ja wiem ja wiem - ma krzywe zeby :] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Hehe. Jeszcze nikt się do materiałów nie przyczepił:] Ten \"kuń\" wygląda jakby był nawoskowany:] Dosiadająca go dama tak samo. Czyżby wjechali do myjni samochodowej i wybrali program \"exclusive\" ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeus Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 No nie wiem co wy chcecie od jego uszu, muszę się nad tym zastanowić.... Póki co nikt jeszcze nie wygrał głównej nagrody A jeśli chodzi o nogę to ona tam jest :) ! Naprawdę ! Na dowód przesyłam inne ujęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 ale ogona niema nawet na tym ujeciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeus Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 ej, ale tak poważnie to powiedzcie co jest nie tak z tymi uszami ? Ogon i grzywe dorobię, lejce i strzemiona też, ale uszy myślałem że są ok. Ale wasze uwagi na temat uszu mnie zmartwiły. Przeglądnąłem stertę zdjęć najrózniejszych koni i na nich się wzorowałem ale może coś pomyliłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Ja nie mam wiele wspólnego z końmi, ale wiem że jak kładzie uszy to w kierynku ogona. Twój koń z tymi uszami tak nie zrobi. Powinny byc sierowane otworami bardziej na zewnatrz, nie do przodu. Jak dla mnie fajny ten konik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeus Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 Oto kilka zdjęć koni na których się wzorowałem. Na tych i na innych konie mają uszy do przodu, to psy kładą uszy po sobie. Konie które kładą uszy do tyłu sprzedają się za 1/3 ceny (tą informację znalazłem dziś na www.arabianhorse.society.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeus Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 Bardziej bym zgodził się ze stwierdzeniem że uszy mojego są za krótkie... Jeszcze jedno zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Swietny konik i panienka. Super tekstury. Chociaz troche plastikowy renderek. Jezeli to Gallery - Finished Works to masz jakis pomysl na calosc? Moze do WIP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Oszka są stanowczo zbyt kluchowate. Uszy końcskie są o wiele bardziej delikatne, a na pierwszym renderku wygladaja jak dwie serdelki ;] Aha. W renderku z boku widać że szyja jest jakaś dziwna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 co do bugów to ja chyba znalazłem jednego... chyba... bo nie wiem czy to koń czy klacz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 nie lubie koni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 a mi sie cholernie tekstura nie podoba miejscami strasznie jakas rozmazana..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała_Li Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Ogólnie mi się podoba - bardzo lubie konie :) Jak dla mnie to nie tyle koń jest dziwny ale ta pani dziwnie na nim siedzi...nogi ma proste jak wciśnięta na my little pony lalka barbie - z tego co wiem to w zalezności od długości strzemion nogi są ugięte bardziej lub mniej - i zgadzam się z tym że jakoś oboje swiecą za idealnie - no chyba że jest to jakaś księżniczka i jej wypucowany konik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 No faktycznie nie jest zbyt dobrze... jeśli postać jest zrigowana to może postaraj się o bardziej naturalne ułożenie ciała... i co się stało z kamerą? prespektywa się tak rozjechała jakby to było mniejsze od żołnieżyka ołowianego, a mam wrażenie że to jest w skali naturalnej... więc taki FOV raczej odpada... teksturki nie są zbyt dobrze wykonane... nie wiem sam... może zbyt ambitnie chciałeś men?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Koleżanka, ekspert w sprawach koni: Sluchajta mózgi! Mam własna klaczkę , a na koniach jeżdżę od 5 lat, więc wiem co mówie. Uszy konia mogą przybierać różne pozycje., Te świadczą o tym, że koń jest czymś zainteresowany co znjajduje się przed nim. Coś może usłyszał lub poczuł. Araby mają czasami nawet skieroweane uszy lekko do środka... Jeśli więc chodzi o pozę uszu to jest OK. Natomiast co do wielkości... Hmm\\.. Jak na tak potężnego konisia to uszka ciut są za drobne. p.s. Koniercznie dodaj ten ogon i grzywę (nie zapomnij o grzywce z przodu!). Pati EDIT: Dobra już jej nie ma :D, więc dodam tylko, że na maxie to ona się nie zna, ale za to na koniach tak więc myślę, że to dobre rady. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeus Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2004 Dzieki za opinię pani expert w sprawacj koni! Powiększyć uszy -zaden problem ale przemodelować to trochę gorzej. Wiem powinienem to dać do WIP, sorry ale trochę zamieszałem... Dzieki wszystkim za uwagi ! Dzięki nim świat bedzie lepszy ( przynajmniej ten wyrenderowany w moim kompie!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 hmm... niech zgadne - Poser 5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeus Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 Nie Poser ale Cinema 4d v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi