lisu Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 nr 2 fajny moze zbyt odcinające się tło (mniej kontrastowe te mazy) i wiecej plamą a mniej krechą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 dzieki Mayk ;] no wlasnie ciagle staram sie jak najwiecej plamami, ale ciezko czasem bez kreseczek albo detalu gdzieniegdzie ;) znow znaleziona chwila i jedziemy dalej: i takie cwiczenie mialo byc chmurek, ale ze fote fajna znalazlem to calosc namazalem uwagi cenne :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 coraz trafniejsze i całosciowe masz te speedy - podobają mi sie kolorki.. moze troche emocjonalnych ekspresji pokombinujesz z tymi twarzyczkami,.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 dzieki Janko ;) jeszcze za twarze sie moze dzis wezme, tymczasem cos co troszke bardziej przysiadlem wlasnie ze wzgledu na to ze nigdy mi skaly nie wychodza :) taki ot widoczek: wszelkie uwagi mileeeee widziane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 widoczek rewelka :) Gdybyś nie zostawiał śladów pędzla ... (brązowych) na niebie było by prześwietnie. Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Niepotrzebnie zamknąłeś kadr od góry i nie ma punktu na którym by zawiesić oko. Poza tym spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Widoczna przez to "oczko" po prawej góra ma inny kolor niż jej kontynuacja dalej, po lewej. Poza tym to ślicznie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 JaKobM, Maronski, prrrszalony- dzieki panowie :) moze jeszcze widoczek poprawie i pododaje cos ;] tymczasem taki emotional face: pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 O bracie widzę że ostro do przodu dajesz :), Psot #54 "taki ot widoczek" miodzio miejscami w grocie warto by ciemniejszy kolorek zapodać ;), Psot #58 fajny face, mocny grymas, lewa strona nieco ku górze ucieka, i nos do środka, warto by nad nimi popracować fajne pracki mogą być/. //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 hej, dzieki Miriam ;] akurat tych szkicow i speedow nie planuje podkanczac, chyba ze wykorzystac w pozniejszych pracach bo poprawa ma byc w kolejnych nowych :P wrzucam, chyba pierwszy raz pare szkicow olowkowych w miejscu gdzie sa digitale. Robie je seriami gdy znajde wolna chwilke, przepraszam za jakosc, musze wreszcie pojsc do sklepu po skaner ;] pozdrawiam i jakis tam zalegly szybki emotional :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 ostani najlepszy. nareszcie pozbyles sie tej dziwacznej, troche nieskoordynowanej pracy bruszami, ktora strasznie razila w Twoich poprzednich portretach...:) mysle, ze powinienes kontynuowac ten kierunek, bo masz fajne wyczucie koloru, a sposob malowania jaki przyjales sobie do tej pory zupelnie psul odbior moim skromnym zdaniem.... z reszta chyba pare osob juz Ci to pisalo...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 (edytowane) dzieki Lordbiernac :) no uzywanie brushy to nadal bolaczka i staram sie ostatnio je dobierac tak by nie bylo zbytniego chaosu, ale takze by dany material zostal zachowanu. W tym kierunku staram sie takze robic maxymalnie szybkie czy to portrety czy widoki na malych rozdzielczosciach przyjmujac okolo 20-30minut na jeden. W ten sposob staram sie na poczatku budowac zarowno walor jak i bryle unikajac przy tym przepychu textur-(kiedys zaczynalem od mazania texturami co nie pozwalalo mi potem na odpowiednie budowanie bryly, a jesli to bylo to bardzo ciezkie :)). Takie wlasnie dzisiejsze 2(podstawowe 2 pedzle + miejscowe pociagniecie texturowym pedzlem na koniec): pozdrawiam i czekam na dalsze pomocne uwagi Edytowane 11 Listopad 2008 przez DaRoZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Bardzo fajnie w tych environmentach oddałeś porę dnia. Zapowiada się ciekawie. W pierwszym budowla trochę za bardzo na środku mi się wydaje. Pionowe maźnięcia na wodzie nie wyglądają zbytnio jak odbicie. Przydałoby się też troche dopracować krawędź gór przy wierchołkach (szczególnie po lewej stronie). W drugiej pracy brakuje coś po prawej stronie tuż ponad tą postacią (albo ten człowieczek za bardzo w rogu stoi). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 26 Listopad 2008 Autor Share Napisano 26 Listopad 2008 helo zanim cos wymeczonego wrzuce to taki maly up baaaaardzo szybkich rzeczy... podkladzik, ktory pewnie bede konczyl dzisiejsze parominutowe mazanie tutaj probowalem osiagnac taki malarski efekt... tak sobie to wyglada i znow przez te "stroke'i" calosc troche sie brudzi i traci bryle ale wrzucam bo miesci sie wsrod ostatnich bardzo szybkich : no i pierwszy szkic w klimatach Steampunkowych, wczesniej jeszcze robilem jakies thumbnaile otoczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Ja mam tylko jedną uwagę. Z wielu doświadczeń widze że jakość obrazka spada proporcjonalnie do szybkości jego malowania. Zdarzało mi się porywać się na szybkie machanie pędzlem ale zaowocowało to może w 95% porażką a w 5% szczęśliwym przypadkiem. Ołówkowa praca bardzo fajna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2008 Hej, dlugo sie teczka przelezala, wiec troche nowszych rzeczy updejtuje. Najpierw kilka ostatnich olowkowych ktore zrobilem przez swieta, reszte(i duzo wiecej) postaram sie juz wrzucic w miare normalnej jakosci jak przywioza mi zamowiony skaner. Dodatkowo dorzucam 2 kolejne widoczki do mojego prywatnego projektu, sa w poczatkowej fazie wiec fajnie by bylo uslyszec jakies uwagi odnosnie nich :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 Uou, ten pierwszy gorski speed niesamowicie mi sie podoba, ma potencjal na jakis kapitalny matte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 co do widoczków to zarówno w dwóch ostatnich jak i wcześniejszych brakuje mi perspektywy powietrznej, wyraźniejszych podziałów na plany czy jak tam to jeszcze nie nazwać. Zanim zaczniesz to dopieszczać to chyba warto to jednak lepiej rozplanować bo teraz nie czuć tych ogromnych przestrzeni, podejrzyj sobie w b&w, zobacz tony, dalsze plany przy takich odległościach powinny być zdecydowanie jaśniejsze, najdalsze łapać więcej koloru od nieba, ja bym sobie podejrzał jakieś prace masterów w tym klimacie i posprawdzał w jakich mniej więcej tonach mają pierwszy plan w stosunku do kolejnych itp. mam nadzieję że jeśli nie pomogłem to chociaż nie przeszkodziłem ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Bardzo fajne. Mi tam nie brakuje wcale perspektywy powietrznej. Jedyna rzecz która może działać na niekorzyść w powyższych pracach to brak trzeciego najdalszego planu. Walenie perspektywami powietrznymi na prawo i lewo nie jest dla mnie uniwersalnym magicznym trikiem na głębie w environmentach. Jeśli oddalisz maksymalnie drugi plan przez perspektywę powietrzną to główny temat obrazka wyjdzie blado i jednocześnie zabraknie skali dla najdalszych gór. Trzeba więc odpowiednio wypośrodkować wszystko a reszte załatwić na przykład skalą. (Gigantyczne obiekty w oddali mają dużo drobnych detali). Co do szkiców ołówkiem. Nie próbuj cieniować "zygzakowaniem". Staraj się robić to pojedyńczymi kreskami. Zajmuje troche więcej czasu ale ma się większą kontrolę nad powierzchniami i walor wychodzi bardziej klarownie. Zapowiada się dobrze. Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 oczywiście że powietrzna to nie żaden magiczny trick tylko jeden ze sposobów wynaleziony już trochę lat temu, kiedyś w ogóle nie wiedzieli co to perspektywa i też się dało malować więc jak kto lubi. tak jak napisałem ja po prostu tej głębi i podziałów na plany nie czuje, bo umówmy się że drugi plan też tutaj nie znajduje się za rogiem tylko spory kawałek od pierwszego i jak dla mnie tego nie widać, a skali to tu jest jeszcze sporo więc tym bym się nie martwił. No ale tak jak napisał Farvus wystarczy magicznym trikiem "odpowiednio wypośrodkować" wszystko i będzie dobrze ;] powodzenia i co złego to nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 mi tlyko 1 plan w tym pierwszym z goami nie pasuje reszta jest bdb. A co do perspektywy powietrznej w gorach jest duzo czystsze powietrze wiec az tak wyrazne nie trzeba jej zaznaczac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 DaRoZ bardzo kurka fajnowacie się to tu u Ciebie WaćPan układa, podobają mi się te szybkie temaciki i gama kolorów naprawdę miodzio. :) //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Jak na spidy to panieee:) Oby tak dalej :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 ja piernicze ten ostatni malunek jest mega fajny i klimatyczny :D Więcej więcej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2009 dzieki za komentarze i uwagi :) jedziemy dalej, kolejny bazowy speedzik ktory pewnie pierwszy pojdzie do podkonczenia : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 fajny kolor i kadr ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Świetne kolory i oszczędne środki i od razu jak się scena prezentuje, więcej takich szybkich please ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2009 coyote, masz)rum- dzieki, no jak na razie sa prawie same szybkie takie na rozrysowanie poszczegolnych scenek, najprostsze doslownie kilkuminutowe kompozycje robie sobie olowkiem, potem te najtrafniejsze szybko sklejam w ps od zera, na poczatek zrobie ich dosyc sporo ale musze pamietac ze niedlugo po tym trzeba zaczac je podkanczac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 kolory masz już tak wyczute czy zaglądasz na jakieś zdjecia/refki/inspiracje? Masz może jakaś rade jak nauczyć sie dobrze dobierać kolory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2009 a to naprawde roznie masz)rum :), oczywiscie, referki uzywam choc to zalezy oczywiscie od pracy i tego co mi do glowy przyjdzie, bo mysle ze bezsensowne przerysowywanie z fot nie ma sensu. sa prace w ktorych proboje maxymalnie skoncentrowac sie i robic na czuja dzieki dluzszej obserwacji itd. Mi bardzo pomaga porzadna obserwacja, czasem sporo czasu poswiecam patrzac na jakis obiekt, staram sie go rozgryzc z roznych stron dlaczego tak a nie inaczej, czemu tutaj jest zanik zieleni a tam nie. Zdjecia bardzo pomagaja zwlascza gdy przychodzi mi zmierzyc sie z czyms z czym mam najwiekszy problem w danej chwili, duzo problemow sprawia mi rozprowadzenie swiatla np. na obiektach typu skala, kamienie itd dlatego w tych speedach z gorami szukalem do danego oswietlenia odpowiednich stockow. Tak wiec naturalna obserwacja i czytanie i rysowanie z refek(nie tylko rysowanie) chyba sa dla mnie najlepszym srodkiem do nauki, oczywiscie mysle ze dobrze miec wiedze z roznych ksiazek o kolorach, czy ciekawych artykolow na ich temat, bo wiele z nich powstaje w wyniku obserwacji artystow i dzieki ich probom i wysilkom przekazywana jest wiedza :) Ostatnio, sobie sprobowalem wykorzystac szybko chwile kiedy sie sciemnialo za oknem, gonilem bardzo bo barwy sie szybko zmienialy wraz z zaciemnianiem sie. kolory na dworzu byy calkiem fajne wiec sprobowalem szybko przerysowac widok z okna, no moze nie do konca bo miasteczko mialem rozrysowane ale palete uzylem taka jaka byla za oknem :P Mysle ze proby mazania na zywo podparte obserwacja duzo daja, wiec bede probowal je czesciej :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Kolory masz bardzo szacun. Dobór kolorów to największy plus Twoich prac. Rozrysowałeś się bardzo. Wrzucasz więcej prac i widać postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Słońce zaczynać powoli przebijać się przez chmury. Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 Hej, czas na troszke wiekszy updejt, po malej przerwie :] Ostatnio zrobilem kilka ilustracji do rpgowych projektow, z gory mialy byc w miare szybkie, jedne przysiadlem drugie troszke gonilem juz z powodow czasowych. Mysle ze w najblizszym czasie uda sie zrobic jeszcze pare z tej serii :) komentarze mile widziane i wrzucam jeszcze zalegla pracke z przedostatniej concept artowej bitwy na Digarcie: pozdrawiam, Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 Takie malunki jak pierwszy z tej wrzuty zawsze robiły na mnie kolosalne wrażenie...Tak samo jest w tym przypadku:D Dam Ci gwiazdki bo już wystarczająco zasłużyłeś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 Fajny patent z odbiciem w pierwszym. Następny potworek bardzo fajnie zrobiony, chociaż ośmiornicogłowa trochę nie siedzi (minimalnie, ale jednak - jak się przyjrzeć, można odnieść wrażenie, że to dwa różne... stworzenia? ;) ) "Faun" przy ognisku również sympatyczny, fajnie wyszło oświetlenie. Magonekromanta - tu mi trochę brakuje bardziej zdecydowanej różnicy w temperaturze kolorów (ogień w lewym rogu trochę za zimny). Ilustracja z człowiekiem w cylindrze - z prawą ręką to dałeś ciała ;) Biodra i nogi też coś nie teges... W podwodnym mieście brakuje mi trochę głębi - przydało by się zróżnicować bardziej plany. Tak podsumowując to świetnie Ci idzie, Twoje prace są "lekkie" i fajne w kolorze. Popracuj jeszcze odrobinę nad anatomią i będzie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 bardzo dobrze Ci zrobilo ugrzecznienie pracy bruszami, wszystko jest spokojniejsze i czytelniejsze w odbiorze :) keep it up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 biblioteka zrobiła na mnie największe wrażenie :) bardzo trafnie dobrana podłoga :> i widać że śliska :> i światło wpadające od góry, jest po prostu świetne. co do reszty: w powodu używania tak dużej ilości tekstur, mam wrażenie że prace te są niedokończone - czasem zamiast namalować coś jednym prostym pędzlem ludzie używają tekstur i stąd te skojarzenia. aczkolwiek kolory fajnie podobierane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 no Panie DaRoZ, przytoczę słowa kolegi Rozrysowałeś się Waść i to bardzo. 1 z ostatniej serii imo najlepsza. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Bardzo fajnie sobie poczynasz, jeśli uspokoisz kreskę i ogarniesz plamę to skill podskoczy Ci okropnie, bo barwę i kompozycję chwytasz to tak moim okiem trzy zdania;). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 (edytowane) ja chce juz z powrotem mój tablet żeby znowu zacząć cie gonić :P edit. a i jeszcze jedno co mi się nasunęło trochę podłoga odstaje od reszty albo więcej detalu albo słabsza podłoga bo widać ze nakładane są te kafelki :) Edytowane 20 Marzec 2009 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Co tu dużo gadać, fajny klimat potrafisz osiągnąć w swoich rysunkach :) Strasznie do mnie przemawiają używane tutaj kolorki... oby więcej :) (w pierwszym perspektywa się trochę rozjeżdża, taki szczegół ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 ten kolo z nogami dzika (gdzies i sie ta nazwa ulotniła) i ten pod spodem wygladaja jakby niewiedzieli co maja ze soba zrobic :D ta chata ktora ztrzela piorun bardzo mi sie podoba tego nurka to juz widziałem. takie ok, bez fajerwerków ale kolory ladne no i ta biblioteka najlepsza, podolga w ogole najlepsza (odbicie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 piękne rzeczy! o ile technicznie i koncepcyjnie nie zawsze jest idealnie (ale już coraz bliżej do "tak zawsze"), o tyle kolory i klimat za każdym razem łapiesz świetny,a to być cholernie ważne i wróży świetlaną przyszłość ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 nadal jest sporo ciupciania pedzlami, ale jak ktos zauwazyl jest juz znacznie lepiej (wyrazniej), w pierwszym enviro proponowabym rozrysowac perspektywke i ponaciagac to i owo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Huh, nie poznaję kolegi. Niezły progres Daroz :) Ze swojej strony mogę doradzić ćwiczenia nad anatomią (głównie proporcje) i perspektywą, bo to trochę razi na razie. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Generalnie pięknie, ale brakuje w tych pracach stabilności. Odnoszę wrażenie, że wszystko się kołysze, lub fruwa. Za bardzo się rozsypuje. Shop przecież daje możliwość pociągnięcia prostej. Musimy gdzieś się oprzeć o pewnik, stabilność, grunt, prawa fizyki. Jednym słowem więcej matematycznej konstrukcji, a wtedy będziemy w domu ;) Sam zresztą zobaczysz. Chyba, że estetyka soutinowska, jest twym mottem. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2009 (edytowane) Ravirr- dzieki man :) aspenboy-tak nad anatomia staram sie ciagle pracowac, bo jest to ciagle dla mnie ciezka sprawa ;] lordbiernac- milo slyszec, pamietam jak kiedys pisales o tym zeby tak nie brudzic, zapanowac nad brushami, aktualnie ciagle nad tym pracuje aby pracki byly czytelniejsze :) telthona-bo te obrazki to mialy byc w sumie "speedpaintowe" , aczykolwiek to prawda ze textury potrafia znacznie przyspieszyc prace ;) miriam, vrocker- dzieki ;] Coyote-juz go masz, wiec mazaj :) Ros1, Stachu, Varmer, mant-raz, Maniaks- dziekuje panowie! Lacedemon-dziekuje za trafne uwagi, to prawda staram sie teraz by wszystko bylo bardziej na miejscu ;] A więc trochę rzeczy, które mi się ostatnio nazbierały: Ilustracja na okładkę komiksu FVZA: Federal Vampire and Zombie Agency wydawnictwa Radical Comics: praca do mojego projektu, którą zacząłem chyba z 2 miesiące temu, ciągle chciałbym przy niej jeszcze coś podłubać, na razie muszę odstawić :) 5 minutowe thumbnaile, na których podstawie mam nadzieje zrobić kolejne prace: ostatnie ćwiczenia kolorów(wszystkie z referencji): i jeszcze starsza pracka dla Reality blurs: komentarze i uwagi jak zawsze mile widziane ;) Darek Edytowane 9 Czerwiec 2009 przez DaRoZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Super apdejt, mam wrazenie ze robisz postepy w zastraszajacym tempie! :) Ostatni mi sie na maksa podoba, swietnie tworzysz nastroj w thumbnailach. Troche mi tylko cos w ustach nie gra na okladce komiksu i pierwsza morda jest chyba przekrzywiona troche, jakby za duzo prawej czesci twarzy bylo widac przy tym kącie, za to dolna czesc pracy kopie tylek bez litosci :D Tylko pozazdroscic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Coraz, oszczędniej w pracy z brushami i coraz lepiej rzeczywiście, bardziej stabilnie. Najbardziej podobają mi się thumbnailsy. Fajne kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 swietne! ta srodkowa babka mi sie najbardzioej podoba - serio ostre i naturalne. tylko po co ten kwadrat??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi