RaVirr Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Szacunek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaxxPL Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 BAner jest juz git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Myslę, że "IT" też powinno znaleźć się na stronce. Pamiętasz jeszcze w jakim sofcie to zrobiłeś wtedy? Też miałem o tym wspomnieć ;) Muszę przyznać, że to właśnie "IT" zachęciło mnie do grafiki 3d - kilka lat temu zobaczyłem trailer, a potem szukałem szczęki na podłodze. Co z tamtą animacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Największy i najlepszy reel jaki na tym forum widziałem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panprofeska Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Moze od razu powiedz ile masz w banku na koncie i jakim samochodem jezdzisz....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Zbyszku, ale kont sobie narobiłeś na forum... ;p filmik z rybką świetny, taki... bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 kurcze, nie wiem czy to ja juz jestem taki stary, ale Zbyszek byl od zawsze :D i to ze mlodzi nie wiedza o kogo chodzi... no coz, Zbyszek skromny jest i kropka co do animacji to wyglada na Maxa albo Motion Builder w tandemie z Maxem lub fPrime pochwal sie czego tam teraz uzywacie... za jezyk trzeba ciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 O, Viking;> Ciebie tez pewnie wiekszosc nie zna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 O, Viking;> Ciebie tez pewnie wiekszosc nie zna ;) he,he mi tam wystarczy ze Francuzi i Hiszpanie znaja i placa i niech tak zostanie :P a od kiedy Grzegorz sie "wymiksowal" z Platige Image, to moge sobie tylko wyobrazac ile Zbyszek musi tam robic, nawet nie pytam zeby nie dostac po glowie :D .. bo reklamy chlopaki tluka juz tasmowo, niedlugo the Mill zacznie sie oblizywac ze ze swoimi cenami jeszcze dlugo na nasz rynek nie wejdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Ale mi to demko zszargało marzenia... Kawał solidnej roboty w tym kraju odwalasz Zbyszku :) Oby więcej takich animatorów nam tu wyrastało, bo ostatnio jakaś posucha.... animujcie ludzie! Nie bójcie się... animacja jest fajna i nie gryzie! Serio! ;) JA będe lepszy! Ja!...Kiedys...Musze być...!...za jakieś...20 lat :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Viking, prosze Cie, przeciez ZbyszekL nie jest tam jedynym animatorem. AFAIK PI dawno przestalo byc firma, w ktorej zespol 3d miescil sie w jednym pokoju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 serwus :) Zbyszek - reel superowy :) TJ - serwus :) ! no mlodzi mysla ze przed tym forum nie bylo niczego . czarna dziura i otchlan. Juz na Zbyszka tu kiedys krzyczeli. Tak, czy siak - rell bardzo , bardzo fajny :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 O prosze ... TJViking. Witamy! No to prawda, większość użytkowników może nie kojarzyć :) Ale żeby nie offtopować, już o tym ktoś napisał wcześniej. Ja pamiętam, że dla wielu osób właśnie krótki, zaczęty przez Zbyszka "IT" był natchnieniem. Szkoda, że nie został ukończony i wiem, że Zbyszek faktycznie na nadmiar wolnego czasu (czasu którego mógłby poświęcić na własne projekty) chyba nie narzeka. Zbyszek, chyba porządek będzie trzeba zrobić z Twoimi kontami bo się namnożyły. Jeśli nie pamiętasz hasła - zamejluj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 "It" pamiętam- jak na owe czasy takiej profeski nie widziałem- dla mnie wtedy na (digitechmedia? tak się nazywały te targi?) tym konkursie było numero uno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Viking, prosze Cie, przeciez ZbyszekL nie jest tam jedynym animatorem. AFAIK PI dawno przestalo byc firma, w ktorej zespol 3d miescil sie w jednym pokoju ;) no tyle to ja wiem :D chcialem podkreslic ze to taki weteran ze pewnie najbardziej po garach dostaje jak przyjdzie co do czego Lunapark musi sobie nowy budynek budowac zeby sie "pomiescic", cieszy mnie to ze nasze firmy staja sie coraz bardziej wypasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 zaszczyt poznac kogos kto jest odpowiedzialny za to co czasem(bardzo rzadko ogladam) widze w TV pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 O, hej TJViking :) Ej, ale ostroznie z zaszczytami ;) To jest po prostu rzemioslo. Jakby dobrze placili przy wyrebie lasow, to rownie dobrze moglbnym drwa rabac. Praca na swiezym powietrzu, troche ruchu. A tak, komputer i i krzywe x y z :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kefas Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Niesamowity reel. Gratulacje! Ile lat ciężkiej pracy potrzeba by osiągnąć taki poziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Jakie to piekne! jakie cudowne i wspaniale! jak dużo i jak ladnie. O jejku! Jacy jestesmy mili, jak nam wszystkim razem dobrze i milo! ile kiślu ! i jaki on dzis wyśmienity. normalnie nabrzmialy mi suty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pito Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Przy wyrębie szkockich lasów na pewno zarobisz więcej ;) No ale tu już nie ma open source'owych narzędzi, siekierke naostrzyć będziesz musiał sobie sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Buahahahah, az sie pito ujawnil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 P. Skad tyle jadu? Pokazuje swoje folio, ot co. A ze sie nazbieralo.... podobnie jak ty, rzezbilem w paru produkcjach za free, na cudze nazwisko.. Rozwoj, kariera etcetera. Wow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 ZbyszekLLL To chyba zwykła zazdrość -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Mysle, ze Pierdziel smial sie z czegos innego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Slawek po prostu mial kiepski dzien :D No i do tego "szorstka" ma nature :D nie zrozumial dlaczego zamiast szlamu w tym watku poplynela śliwowica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 ooo widzę że na łamach max3d, niczym feniks z popiołów odradza się f3d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selim Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 ooo widzę że na łamach max3d, niczym feniks z popiołów odradza się f3d ;) Lepiej tak, niz wogole... Zgrabny reel ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Hehe, w tym wątku się zrobiło jak 'u siebie' na f3d, ta sama zgryźliwość ;) Też posłodzę, a co. Rewelacyjny reel. IT też pamiętam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Juz mowilem pierdzielowi, ze nalezy stworzyc dzial forum3d_style, gdzie mozna hejtowac w oldschoolowym stylu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Jestem za!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 kolejne trupy wylaza z szafy. zbyszku! ja szanuje twoja prace. razem z szatanem jestescie najlepsi w tym kraju ( czym 99,9% ludzi z tego roum nie mialo pojecia) i z tym nie polemizuje. jak slusznie reanimator zauwazyl pisalem o czyms zupelnie innym:) pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 P. Chodzilo mi o cos innego. Moze za malo sarkastycznie to napisalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszubas Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Szorcik z Rybencją a la nemo cudny! Reel obejmuje ładnych parę latek zbysiowego platigowania - oglądając go można odnieść wrażenie, że to życie całe przelatuje przed oczami ;) Ps: Pozdro dla wszystkich f3db-zombiaków! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Szatan? Chodzi o pana A.W.? ;) (Kaszubas, wlasnie dzisiaj nomen omen ponownie ogladalem Twoj plomienny wywod na temat modelowania... ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Chyba chodzi o A.Z. Szara eminencja. Raz mu rosnie broda, innym razem cos innego.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Tfu, o Z mi chodzilo wlasnie;) Dziwna literowka;) Khe khe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Zbychu , gratuluje widać umiejętności , talent ilość pracy nad tymi animacjami.Jak zaczynałem 7 lat temu w 3d to czytałem o tobie w magazynie 3D :-) jesteś legendą (ale posłodziłęm) ale taka jest prawda , zapracowałeś sobie na to. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 patrząc na takie wyczyny to faktycznie podkradne pomysł żeby zająć się wyrąbem lasów ale przyłączam sie do poprzednich opinii ... GDZIE DZIAŁ TUTORIALE?! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 michalogorek: http://www.zbigniewlenard.home.pl/it.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 P. o jakiego Szatana chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Jak to o jakiego? :) Jak już wspomniano wyżej o A.Z. ;) Tylko jeden taki jest w PI :D Swoimi ścieżkami chodzi i raczej tu nie zagląda. I może lepiej, bo jakby tu wjechał to by niezłą rozpierduchę zrobił.. jak to szatan :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 A czy SZatan juz jest w Polszy w ogole? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 aaaaaaaaaa... to ja uciekam... :) nie znam człowieka a już się boję "rozpierduchy";) - siła sugestii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi