grunio Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 Wrzucam rendery hotelu w Międzyzdrojach. Dziergane w maxie i fotoszopie. Wszystko trzy de oprócz tła i ludzi.
patry Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 Na drugim renderku brzydko wygląda GI :) Poza tym szczegółem to bardzo ładnie :) ****
hcpiter Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 bardzo ladnie ale na 2 renderze cos ci wyszedl ``nieprosty`` ten budynek, cos z perspektywa ;]
!Ewert Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 Zawiewa coś ostatnio bardzo dobrymi wizkami an forum ;) Świetni ludzie. Ostatni najgorszy, krzywo postawiony w kadr.
Morphe Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 Jak dla mnie wypas, ale jedna rzecz - troszke za zielono na niektorych elewacjach, wiem ze to od trawy, ale przy tym niebku powinno byc wiecej niebieskiego w cieniu. Jak sie przypatrzec to te domki w tle z fotki maja niebieskie cienie bardziej, to kapeczke razi, ale jest super jak dlamnie! :)
Kimmi Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Pięknie, wyszło na prawdę bardzo dobrze. Na ostatnim renderze tło jest chyba zbyt czerwone w stosunku do obiektów z 3d, ale to tylko drobny szczegół.
grunio Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Napisano 7 Czerwiec 2008 Dzięki za komentarze, fajnie że się podoba. Hcpiter – faktycznie coś tam się rozjechało niestety. Klient nic nie zauważył :) Black Mamba – perspektywa w ostatni obrazku jest w porządku. Boczna elewacja którą widać tylko na pierwszym ujęciu jest trochę „ścięta” i przez to wydaje się że budynek na renderze z góry jest krzywo wstawiony w kadr. TrojkaT – już zaczęli :)
zaki79 Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 no no - vizki naprawde na poziomie - przyczepilbym sie jedynei do dachu na ostatniej - taki jasny?? Z czego to to zrobia? ;-) ps. ludziki rpc? photoshop? jesli PS to jak tworzysz cienie? pozdrawiam!
adam_m Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 Ładnie zmontowane, szczególnie fajny ten z morzem :)
ciastuch Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 Na pierwszy rzut oka na ostatnim renderze skala budynku jakos mi nie pasuje...;/ pierwsze wrazenie: drzewa dzielace budynek i pas plazy wygladają jak krzaki, stusunkowo niskie, a budynek wydaje sie pomniejszonym. bryła z rozmachem, ale pomniejszona. Ale ogólnie ładnie wkomponowane:) pasuje tam ten budynek:)
arch515 Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 zaje..........................5* jak nic..pozdrawiam.
grunio Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Napisano 11 Czerwiec 2008 zaki79 – Ludzi dodaje w photoshopie. Cienie maluje czarnym brushem a potem zmniejszam trochę opacity. Wrzucam jeszcze jedno ujęcie:
MaGuu Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 genialne! szczególnie wodospad wyszedł świetnie
etyr11 Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 wszystkie przepiękne, zwłaszcza widok z góry. Istnieje szansa, aby zobaczyć czysty render, ten z lotu ptaka? 5*
Neiraa Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 ***** Zwłaszcza z lotu ptaka i ten ostatni, zbliżenie.
Rekomendowane odpowiedzi