Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam

Jestem akurat w trakcie zmiany dostawcy internetu i chciałbym wiedzieć, jakie macie przepustowości i ile to was kosztuje.

Ja przesiadam się teraz na Novum, za które będę płacił 61 brutto za miesiąc.

Przepustowość - pierwsze pół roku 2, potem 8.

PZDR

mkeruj

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

~120zł w Aster w Wawie: za 3mb w dzien (6mb w nocy) i telefon stacjonarny z 30min miesięcznie lokalnie.

illy: ostro:)

Napisano
512kBitów a w nocy 8Mbit

jakie przebicie 1 do 16, pewnie te 8 mega masz tak jak w sieciach komorkowych klienci maja HSDPA 7,2 Mb ;P

Napisano

eee w przeliczeniu na to mam zwykle wtedy tak 400-500Kbajtów. i właśnie teraz z taka peed zasysam a i to Wi-Fi radiówka :P

Napisano
to ja zaniże stawkę ;) 119zł za 320kb(kilobitów) ściąganie i 1-2KB wysyłanie SkaySat+ nędza jakich mało!!Nienawidze dziadów :P

O fak, ale Cię pompują, gdzie to tak? Co to wogóle za provider???

Napisano

Multimedia - 1mb za free do przekroczenia 1GB (:D) Po przekroczeniu 49zł. W pakiecie razem z TV i telefonem stacjonarnym (dodatkowe 100zł).

Napisano

Hmmmm... Wszyscy na synchronicznych łączach siedzą, że tylko jedną wartość podają?? Bo ja akurat szukam czegoś dobrego, z tym że download mnie tak bardzo nie interesuje jak upload.

Napisano

0 zl (słownie zero, nada, null, nic) za 10mb, stały adres IP i żadnych blokowanych portów - Akademik Politechniki Wrocławskiej :)

niestety jeszcze tylko tydzień :/ a później 512 dialog (o uploadzie nawet szkoda pisać)

Napisano

Tele2, 1mb/s, 15 miesiecy za darmo, pozostale 49zl(umowa 3letnia). chodzi bardzo sprawnie.

Napisano

Neo 256 KB za ponad 50 zł. Umowa ważna do 2011 roku. I jest extra.

Początkowo płaciłem 90 i coś zł, bo TP naliczało mi jeszcze łącze ze starej umowy.

Napisano
LANet, Wrocław, 1MB/s za 7.5zł :D

Knysha ten LANet to w całym Wrocławiu działa ? - grabiszyn mnie szczególnie interesuje, ten ichni sprawdzacz na stronie nie działa za bardzo :/

Napisano
LANet, Wrocław, 1MB/s za 7.5zł :D

o_O?

Ja mam od nich 215 kilo (no comment) za 5 dych (no comment)

A na ich stronie widziałem, ze mieli 1 MB za 120 zeta miesięcznie...Wieć zastanawiam się nad TP'są, Netią...albo czymkolwiek gdzie mają przynajmniej jeden Mega ;]

Edytowane przez CzAk1

Napisano
  • Autor

TePSA i Netia prawie to samo

Polecam zainteresować się wimaxem, sporo przetargów było na te pasma i wiele lokalnych firm dystrybuuje to łącze.

Trochę ekonomiczniej wychodzi.

PZDR

mkeruj

Napisano

Mozecie pisac od razu jak sie Wam sprawuje necik? Tez mysle o zmianie, wiec takie info byloby pomocne:]

Napisano

Mi sie sprawuje dobrze, awarie usuwaja w gora 30 minut, a w tym czasie na DC++ zbieraja sie wszyscy i mozna pograc w cos. Niestety moj net jest bardzo lokalny i w sumie dziala tylko w centrum gdyni, ale polecam dla mieszkajacych tutaj. Maxnet