Cpt.Obvious Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Narysowałem ptaka.Troszke mi to czasu zajęło o musiałem czas wydzierać z godzin utopionych w analizei i fizie, na szczęście uff i to i to zakończone. Oto Henryk. Prosze o Wasze komentarze, krytyke co tam Wam na sercu leży :)
little-ninja Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 czlowieku chociaz w polowie chcialbym miec takie wyczucie koloru jakie prezentujesz a poza tym co zezarl henryk???:D
Loozack Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 niby wszystko takie kolorowe, a jednak ten ptak jest trochę przerażający :) ma w sobie coś strasznego :D może spróbuj zmienić tło i zrób wersję \"piekelną\" czy coś :) pozdrawiam [piwo]
Scatmax Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Haha genialne!!! Kotek mnie rozwalil na poczatku myslalem ze to broda ale potem zobaczylez ta lapke wystajaca:D.Osiagnoles bardzo wysoki poziom w tym co robisz i teraz jak bym zobaczyl cos Twojego autorstwa to odrazu bym wiedzial czyj on jest.
leander Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Wygląda trochę jak cowboy podczas pojedynku. Nie zdążył sięgnąć do kabury a już dostał strzała kotem [lol2] W pełni zgadzam się, że rewelka :) Można by z tego konceptu postać i animke zrobić.
biglebowsky Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 nie malowac biela nie znaczy poleciec zolcia po calosci:) daj wczesniejsza wersje, sympatyczny ptaszek.
Cpt.Obvious Napisano 5 Luty 2004 Autor Napisano 5 Luty 2004 To taki niemiły sprośny nieznośny nawyk bigle, zreszta sam wiesz, temat nie raz rozwinięty.Nad Henrykiem jeszcze troche posiedze bo to poprawic zawsze jest co. Ok wrzucam tu to wcześniejsze:
ikim Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Henryk kotożerca:) bardzo fajna praca gratuluję pomysłu i wykonania [piwo]
gurth Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 ladna poza - juz widze jaka trajektorie ma podczas lotu :) sam pataszek oki - fajny koncepcik miales pozdrawiam
General Straw Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 Zajebiste :) Naprawde swietny pomysl. Druga (czyli ta wczesniejsza) wersja przejaskrawiona IMO.
MeG Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 super pomysl oa wykonanie jak zwykle boskie :) szkoda kotka :( rewelacja i brawa jescze raz brawa!!
Tlaloc Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 swietna praca : ciekawe jak mu ten kot przez to waskie gardlo przejdzie ;)
Paul_PL Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 A ja nic nie widzę! Tylko ten przeklety czerwony \"iksik\"!:(
ciuciu Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 Wszystko fajne, mam tylko zastrzeżenie, co do materiałów.Oczywiście jak spojrzymy na kotka, to wiadomo,że ma futro.Jednak kiedy patrzę na skrzydła, to ciężko mi się dopatrzeć materii piór, a raczej jakąś dziwną, posklejaną masę.To tak, żebyś nie spoczął na laurach, mimo wszystko -- dobra robota.
giorgione Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 świetniacki - nieźle sie uśmiałem jak go zobaczyłem :D Niezły klimat:D A co dobieli - dlaczego - czasami i ona jest potrzebna:P Pozdr Giorgione
Bacry Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 Mi się zółty bardziej podoba (ptaszek), ale chmury przerobione z żółtym już mniej.
Cpt.Obvious Napisano 6 Luty 2004 Autor Napisano 6 Luty 2004 Mały update. Troszeczke skrzydła i chmury.
Mateusz Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 NIESAMOWITE!! rewelacja, jedyna rzecz ktora mnie gryzie to kapelusz, jaokos dziwnie lezy na glowie henryka... :) Super...
Cpt.Obvious Napisano 6 Luty 2004 Autor Napisano 6 Luty 2004 I jeszcze jeden ubarwiony. Ogólnie popracowałem nad estetyką Henryka, co do kapelusika, hmm moze i racja :)
Tlaloc Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 hehhe krawat samobrony :D kamizelka tez fajna, wczesniej sam kapelusz wygladal troche dziwnie. Szkoda tylko ze nie ma w tle jakiegos gniazda z mlodymi, ktorym Henryk by tego kotka zaniosl ;)
Ufooox Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 mozna prosic wcieszniejsze etapy pracy Plosie, plosie :l btw piekna praca cudowna rewelacyjna
chia Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 nie przekonuje mnie ta praca,mimo,ze pomysl jest ciekawy. powieksz troche ptaka, pokaz czy on fruwa w miejscu czy leci..a moze gdzies sobie usiadl na chwile.narazie to zawieszony jest w prozni. pokaz jeszcze jedna łapke kota. pobaw sie kolorami-albo bardziej intensywne,albo w podobnej tonacji.
Siegmar Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Realizacja super! Wogole lubie bardzo Twoje prace! Fajne kolory, ladne swiatlo! na 3d total jestes w rekomendacjach :D Obsmialem sie strasznie czytajac jeden komentarz: \"Wszystko ty wystac poczta tutaj tego polepszyc rzeczywiscie inspirujacy. Jestem bardzo zarekwirowany!!\" LOL :D
Carioca Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 Nie wniosę już nic nowego jeśli napiszę że pracka jest zarąbista...PO prostu mistrzostwo świata.No i ten Samoobronny krawat :D. Gratulejszyn!!!!
Damian Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 kurde ja lubie koty! nie mogl by jeść na przykłąd surikatki? albo gibona? ftak jest super.
Rekomendowane odpowiedzi