Napisano 5 Luty 200421 l Narysowałem ptaka.Troszke mi to czasu zajęło o musiałem czas wydzierać z godzin utopionych w analizei i fizie, na szczęście uff i to i to zakończone. Oto Henryk. Prosze o Wasze komentarze, krytyke co tam Wam na sercu leży :)
Napisano 5 Luty 200421 l czlowieku chociaz w polowie chcialbym miec takie wyczucie koloru jakie prezentujesz a poza tym co zezarl henryk???:D
Napisano 5 Luty 200421 l niby wszystko takie kolorowe, a jednak ten ptak jest trochę przerażający :) ma w sobie coś strasznego :D może spróbuj zmienić tło i zrób wersję \"piekelną\" czy coś :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 5 Luty 200421 l Haha genialne!!! Kotek mnie rozwalil na poczatku myslalem ze to broda ale potem zobaczylez ta lapke wystajaca:D.Osiagnoles bardzo wysoki poziom w tym co robisz i teraz jak bym zobaczyl cos Twojego autorstwa to odrazu bym wiedzial czyj on jest.
Napisano 5 Luty 200421 l Wygląda trochę jak cowboy podczas pojedynku. Nie zdążył sięgnąć do kabury a już dostał strzała kotem [lol2] W pełni zgadzam się, że rewelka :) Można by z tego konceptu postać i animke zrobić.
Napisano 5 Luty 200421 l nie malowac biela nie znaczy poleciec zolcia po calosci:) daj wczesniejsza wersje, sympatyczny ptaszek.
Napisano 5 Luty 200421 l Autor To taki niemiły sprośny nieznośny nawyk bigle, zreszta sam wiesz, temat nie raz rozwinięty.Nad Henrykiem jeszcze troche posiedze bo to poprawic zawsze jest co. Ok wrzucam tu to wcześniejsze:
Napisano 6 Luty 200421 l ladna poza - juz widze jaka trajektorie ma podczas lotu :) sam pataszek oki - fajny koncepcik miales pozdrawiam
Napisano 6 Luty 200421 l Zajebiste :) Naprawde swietny pomysl. Druga (czyli ta wczesniejsza) wersja przejaskrawiona IMO.
Napisano 6 Luty 200421 l super pomysl oa wykonanie jak zwykle boskie :) szkoda kotka :( rewelacja i brawa jescze raz brawa!!
Napisano 6 Luty 200421 l Wszystko fajne, mam tylko zastrzeżenie, co do materiałów.Oczywiście jak spojrzymy na kotka, to wiadomo,że ma futro.Jednak kiedy patrzę na skrzydła, to ciężko mi się dopatrzeć materii piór, a raczej jakąś dziwną, posklejaną masę.To tak, żebyś nie spoczął na laurach, mimo wszystko -- dobra robota.
Napisano 6 Luty 200421 l świetniacki - nieźle sie uśmiałem jak go zobaczyłem :D Niezły klimat:D A co dobieli - dlaczego - czasami i ona jest potrzebna:P Pozdr Giorgione
Napisano 6 Luty 200421 l Mi się zółty bardziej podoba (ptaszek), ale chmury przerobione z żółtym już mniej.
Napisano 6 Luty 200421 l NIESAMOWITE!! rewelacja, jedyna rzecz ktora mnie gryzie to kapelusz, jaokos dziwnie lezy na glowie henryka... :) Super...
Napisano 6 Luty 200421 l Autor I jeszcze jeden ubarwiony. Ogólnie popracowałem nad estetyką Henryka, co do kapelusika, hmm moze i racja :)
Napisano 7 Luty 200421 l hehhe krawat samobrony :D kamizelka tez fajna, wczesniej sam kapelusz wygladal troche dziwnie. Szkoda tylko ze nie ma w tle jakiegos gniazda z mlodymi, ktorym Henryk by tego kotka zaniosl ;)
Napisano 7 Luty 200421 l mozna prosic wcieszniejsze etapy pracy Plosie, plosie :l btw piekna praca cudowna rewelacyjna
Napisano 7 Luty 200421 l nie przekonuje mnie ta praca,mimo,ze pomysl jest ciekawy. powieksz troche ptaka, pokaz czy on fruwa w miejscu czy leci..a moze gdzies sobie usiadl na chwile.narazie to zawieszony jest w prozni. pokaz jeszcze jedna łapke kota. pobaw sie kolorami-albo bardziej intensywne,albo w podobnej tonacji.
Napisano 9 Luty 200421 l Realizacja super! Wogole lubie bardzo Twoje prace! Fajne kolory, ladne swiatlo! na 3d total jestes w rekomendacjach :D Obsmialem sie strasznie czytajac jeden komentarz: \"Wszystko ty wystac poczta tutaj tego polepszyc rzeczywiscie inspirujacy. Jestem bardzo zarekwirowany!!\" LOL :D
Napisano 10 Luty 200421 l Nie wniosę już nic nowego jeśli napiszę że pracka jest zarąbista...PO prostu mistrzostwo świata.No i ten Samoobronny krawat :D. Gratulejszyn!!!!
Napisano 10 Luty 200421 l kurde ja lubie koty! nie mogl by jeść na przykłąd surikatki? albo gibona? ftak jest super.