Napisano 29 Czerwiec 200816 l Nie chce mi sie już z tym bawić wrzucam co jest czas zacząć coś nowego softy: Max2008 +MentalRay
Napisano 29 Czerwiec 200816 l Bardzo ładny renderek. Od razu mam pytanie - jeśli używałeś mr sun & sky, to w jaki sposób zrobiłeś chmury? W Photoshopie dodane, czy może tym sposobem - http://mentalraytips.blogspot.com/2007/02/clouds-with-mental-ray-sky.html ? ****
Napisano 29 Czerwiec 200816 l Autor Nie uzywalem mr sun & sky chciałem ale łatwiej wrzucić plane w tło i dobrze oświetlić PS użyłem tylko do tektur
Napisano 29 Czerwiec 200816 l bardzo super :) bardzo super bardzo super bardzo super bardzo super super bardzo . . Wypas .
Napisano 29 Czerwiec 200816 l PS użyłem tylko do tektur szkoda że tylko do tego. z tego "bardzo super" renderu można wyciągnąć ultra wypas wizkę z mega super niebem i hiper duper wypas nieziarnistymi materiałami. wizka ogólnie na plus chociaż jako całość sprawia wrażenie chaotycznej bryły. to jedyny kadr jaki istnieje czy są jeszcze jakieś shoty? Pozdrawiam
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Nie no tka napowaznie to fakt, niebo moglo by byc lepsze, gdzieniegdzie mamw razenie ze przepalenia ? na sufitach pomieszcen? hmm.. no i troche zycia.. bo wyglada jak opustoszalo-nowocesna architektora, z ktorej wssyzsczy wybiegli na lunch... badz poprostu pomarli :D
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Byloby naprawde super gdyby nie cienki aa, ale bravo za kompozycje - wszystko sie zbiega jakby do centrum, takze gradient nieba dobre