adek Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Platige Image właśnie poinformował o otwarciu bloga społecznościowego na którym będzie prezentował swoje najciekawsze produkcje. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=228
RA Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Bez wątpienia światowa czołówka. Aż strach się bać co to będzie przy cinematic'ach kolejnego wiedźmina. ;)
piksar Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Nie cierpie Platige Image ..... powiedział mały smerf
OmeN2501 Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 No bajeeer panowie :] Az mnie duma rozpiera ze cos mojego tam jest :P
HansKloss Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Robi robi ale swiatowa to moze juz nie , mi sie wydaje ze zachod torche nam uciekl :P
Kris_R Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Wydaje Ci się ;) To nie zachód ucieka tylko my go gonimy... bo nadal zostaje trochę z przodu. Ale spoko spoko. Jak tak dalej pójdzie to i w Polsce doczekamy się wielu mocnych zawodników. Fajnie jakby się trochę rynek filmowy ożywił i więcej pełnych metraży w PL powstawało. To by można i trochę efektów porobić :)
SYmek Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Jak tak dalej pójdzie to i w Polsce doczekamy się wielu mocnych zawodników. Zawodnicy jak widać są, tylko zawodów nie ma ;)
Muzzy Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 co to za piosenka w tle leci? Gabriel Rios - Broad Daylight
KLICEK Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 jest super :) jak pierwszy raz ogladalem to mi kule bilardowe same uciekly :) muza super :)
krzyhhh Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 fajny pomysł z tym community, i rewelka ten podkład ;) pozdrawiam
HansKloss Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Kris_R jakbym wczoraj sie urodzil moze bym Ci przytaknol ale niestety , troche wiem jak to jest w Polsce ,gdzie tak naprawde nie oplaca sie robic ponad poziom ,ostatnio zrobila sie taka moda ze firmy wychodza z zalozenia ze lepiej zatrudnic 3 poczatkujacych niz jednego wymiatacza .Poprostu nie ma zapotrzebowania na wymiataczy pracodawcow chyba rajcuje ilosc pracownikow i swiaddomosc tego ze kazdego mozna podmienic... A jak wiadomo predkosc konwoju zalezy od najwoleniejszej jednostki:P
belzebub Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Na szczescie dla platige, w tej firmie stawia si jak widac na wymiataczy.
JaxxPL Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 No Baginski widac jest zazdrosny o slawe i nie chce sie z nikim ja podzielic bo to on i tylko on to wszystko robi, kazde dziecko ci to powie...
Sennik Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Niezaprzeczalnie wysoki poziom stanowi ta firma. Mysle, ze nawet na rynku amerykanskim mieliby czego szukac.
little-ninja Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 ee trochę pokory dla przełożonych , a poza tym gdyby nie Pan Bagiński nie mielibyście gdzie pracować teraz :P
JaxxPL Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 LOL to chyba jakas prowokacja , ech nie bede kopal lezacego.
JaxxPL Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 o zaczyna sie ozdywac towarzystwo wzajemnej adoracji.
JaxxPL Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 Ale juz nic nie mowie, bo jak bede szukal pracy to Pan Baginski nie da mi pracy i gdzie pojde?
ZbyszekLLL Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 "Na szczescie dla platige, w tej firmie stawia si jak widac na wymiataczy." Belzebub, hehe nie jestes w temacie raczej. PI stawia na cos innego od jakiegos czasu :)
Dziadek Stal Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 KHe, Khe. Widac PI stawia juz teraz wylacznie na tania sile robocza z Chinskiej Republiki Ludowej oraz Czarnych. salut Dziadek Stal
ZbyszekLLL Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 No nie do konca to mialem na mysli. Ale skoro Dziadek tak twierdzisz, to cos w tym musi byc.
the_fgdf Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 ^^hehe. Rozwijają się chłopaki i to świetnie, a że konkurencji na naszym (geograficznie) rynku ciągle mało to chyba nie ich wina
Rekomendowane odpowiedzi