ThrudPL Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 (edytowane) Witam wszystkich i zapraszam do komentowania. Praca wykonana w 3D VIZ + vray. Jako że Photoshopa znam średnio nie robiłem za wiele poprawek. Jesli ktoś ma więc jakieś ciekawe pomysły na postprodukcję to z chęcią zobaczę jakieś efekty. http://img75.imageshack.us/img75/1964/geishavc0.jpg Edit: Długo jakośnie mogłm sie zabrac za poprawki, ale w końcu zona mnie zmobilizowała (;)). Mam nazieję, ze teraz jest już ok. duzy obrazek: http://img397.imageshack.us/my.php?image=geishaostatecznemediumug4.jpg Edytowane 5 Styczeń 2009 przez ThrudPL
briz Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 trochę jak screen z jakieś gierki, ale fajne trzyma klimat ;0
keraj37 Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 (edytowane) piekne, hir is maj propozejszon: http://anoslab.pl/geishavc0.jpg Edytowane 3 Lipiec 2008 przez tweety prosze o nie umieszczanie tak gigantycznych obrazków tagami IMG!!!
Kalais Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 fajny klimat pracy, tylko z wlosami cos nie tak ma ta pani... p.s. wole oryginalna wersje niz keraja, za duzo blura
carlosss Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 p.s. Wole oryginalna wersje niz keraja, za duzo blura :d _________
Pawelkos Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 troszeczke materialy niedopracowane i wlosy troche kuleja, ale mimo to praca bardzo mi sie podoba, swietny klimacik, bardzo ladne swiatlo. Ja tez wole oryginal ;p
ThrudPL Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 No niestety włosy równiez mi sie nie podobają ale lepszych nie potrafie już zrobić (przynajmniej na tę chwilę). keraj 37 - na moim monitorze kolor jes troche różowawo fioletowy może lepiej by wyszło gdyby wpadało bardziej w ciepłe odcienie czerwieni.
d00b Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 orginalna wersja lepsza, ciplejsza, ładniejsza co do włosów to nawet nie chodzi o ich wykonanie ale o estetyke (imho wygląda tak jakbyś jej z tyłu wygolił pare kosmyków, przyznaj) dalej to, ręka lewituje? tak samo jak katana? razem z podstawką
J|L Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 bardzo fajna pracka klimatyczna... ten miecz do obrony czy sepuku ? jedyne co kuleje to postac w szczegulnosci wlosy i zgjety lokiec ktory wyglada jak by sie wlasnie zlamal? :O ale calosc rekompensuje bardzo ladne tlo... tak czy siak pracka bardzo ladna pozdro J|L
ThrudPL Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Napisano 4 Lipiec 2008 d00b - przyznaję:) Przydałoby sie to poprawić w Photoshopie, Ale ogólnie z włosami miałem duzo problemu. Co do wydawało by sie lewitującej reki to jak nie kombinowałem światłem tak za cholerę nie było tam cienia ( może po raz kolejny by sie przydał szlif w PS) J|L - Łokiec jak i sama sylwetka postaci były badane ze wszystkich stron i przy tej pozycji łokieć tak sie ustawia (wielkie podziekowania dla mojej żony za cierpliwość przy pozowaniu)
elimo Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 zajebiaszcza praca, świetny klimat, piekne światło, ja bym nic w PS nie zmieniał, pzdr
piotrek Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 Obrazek całkiem niezły, ale szkoda, że nie dopracowałeś shaderów. Włosy dziwnie wyglądają - pewnie to wina samplingu AA.
ThrudPL Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Napisano 5 Styczeń 2009 Wersja ostateczna poprawiona, zamieszczona w pierwszym poście.
Bacry Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 No dużo lepiej. Tylko biodro pani jakoś dziwnie wygląda.
DraB Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 ale w końcu zona mnie zmobilizowal. Hmm :) zmobilizowal? :D Fajny obrazek :) Pzdr
adam_m Napisano 5 Styczeń 2009 Napisano 5 Styczeń 2009 Wersja poprawiona bardzo ok. Nie podoba mi się tylko ta jasna plama za drzwiami, ona coś symbolizuje?
Neiraa Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Klimatyczna praca, szkoda że ciut za bardzo sztuczna postać no i coś z biodrem ma dziwnego..bardzo dziwnego. Tak, czy owak podoba mi się.
kannu Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 serwus :) niezly klimacik. przez sekunde myslalem ze bedzie miala odcieta glowe, czy cos takiego. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi