ThrudPL Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 (edytowane) Witam wszystkich i zapraszam do komentowania. Praca wykonana w 3D VIZ + vray. Jako że Photoshopa znam średnio nie robiłem za wiele poprawek. Jesli ktoś ma więc jakieś ciekawe pomysły na postprodukcję to z chęcią zobaczę jakieś efekty. http://img75.imageshack.us/img75/1964/geishavc0.jpg Edit: Długo jakośnie mogłm sie zabrac za poprawki, ale w końcu zona mnie zmobilizowała (;)). Mam nazieję, ze teraz jest już ok. duzy obrazek: http://img397.imageshack.us/my.php?image=geishaostatecznemediumug4.jpg Edytowane 5 Styczeń 2009 przez ThrudPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 trochę jak screen z jakieś gierki, ale fajne trzyma klimat ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 bardzo ładnie :) podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 (edytowane) piekne, hir is maj propozejszon: http://anoslab.pl/geishavc0.jpg Edytowane 3 Lipiec 2008 przez tweety prosze o nie umieszczanie tak gigantycznych obrazków tagami IMG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 fajny klimat pracy, tylko z wlosami cos nie tak ma ta pani... p.s. wole oryginalna wersje niz keraja, za duzo blura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 p.s. Wole oryginalna wersje niz keraja, za duzo blura :d _________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 troszeczke materialy niedopracowane i wlosy troche kuleja, ale mimo to praca bardzo mi sie podoba, swietny klimacik, bardzo ladne swiatlo. Ja tez wole oryginal ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThrudPL Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2008 No niestety włosy równiez mi sie nie podobają ale lepszych nie potrafie już zrobić (przynajmniej na tę chwilę). keraj 37 - na moim monitorze kolor jes troche różowawo fioletowy może lepiej by wyszło gdyby wpadało bardziej w ciepłe odcienie czerwieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00b Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 orginalna wersja lepsza, ciplejsza, ładniejsza co do włosów to nawet nie chodzi o ich wykonanie ale o estetyke (imho wygląda tak jakbyś jej z tyłu wygolił pare kosmyków, przyznaj) dalej to, ręka lewituje? tak samo jak katana? razem z podstawką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 bardzo fajna pracka klimatyczna... ten miecz do obrony czy sepuku ? jedyne co kuleje to postac w szczegulnosci wlosy i zgjety lokiec ktory wyglada jak by sie wlasnie zlamal? :O ale calosc rekompensuje bardzo ladne tlo... tak czy siak pracka bardzo ladna pozdro J|L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThrudPL Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2008 d00b - przyznaję:) Przydałoby sie to poprawić w Photoshopie, Ale ogólnie z włosami miałem duzo problemu. Co do wydawało by sie lewitującej reki to jak nie kombinowałem światłem tak za cholerę nie było tam cienia ( może po raz kolejny by sie przydał szlif w PS) J|L - Łokiec jak i sama sylwetka postaci były badane ze wszystkich stron i przy tej pozycji łokieć tak sie ustawia (wielkie podziekowania dla mojej żony za cierpliwość przy pozowaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 a to zwracam honor i przepros malzonke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elimo Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 zajebiaszcza praca, świetny klimat, piekne światło, ja bym nic w PS nie zmieniał, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Obrazek całkiem niezły, ale szkoda, że nie dopracowałeś shaderów. Włosy dziwnie wyglądają - pewnie to wina samplingu AA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 A mi się wszystko podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThrudPL Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2009 Wersja ostateczna poprawiona, zamieszczona w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 No dużo lepiej. Tylko biodro pani jakoś dziwnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 ale w końcu zona mnie zmobilizowal. Hmm :) zmobilizowal? :D Fajny obrazek :) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ford Prefect Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Nowa wersja 100 razy lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Wersja poprawiona bardzo ok. Nie podoba mi się tylko ta jasna plama za drzwiami, ona coś symbolizuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Klimatyczna praca, szkoda że ciut za bardzo sztuczna postać no i coś z biodrem ma dziwnego..bardzo dziwnego. Tak, czy owak podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 serwus :) niezly klimacik. przez sekunde myslalem ze bedzie miala odcieta glowe, czy cos takiego. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi