Simple_man Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 (edytowane) Witam. Dawno nic nie zamieszczałem, więc czas najwyższy. W trakcie parnego i bezsłonecznego weekendu zdażyło mi się zrobić Wallego więc zamieszczam swoje wypociny. Całość machnięta w Maxie potem trochę podrasowana w PSie. Teraz mam w planach jakąś większą scenkę z Wallem w roli główne. Pozdro and out. Edytowane 12 Lipiec 2008 przez Simple_man
godzio Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 walle jest super:) chyba ma troche za duże gasienice i za okrągłe "okulary", ale tekstury są super, też chciałem zrobic wallego, ale nie wyszło by mi tak, ale spróbuje
songoku Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Bardzo fajy modelik. Wyglada naprawde wypasnie. Jedyni eod czego moglbym sie doczepic to textura raczek:) Ale to juz sie czepiam pewnie dla tego bo wstalem dopiero co i jeszcze kawy nie wypilem:) Czekamy na ta obiecana scenke:)
ArTooRo Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 (edytowane) Jak dla mnie super wykonane, zwłaszcza tekstury dają radę. Faktycznie chyba brak jakiegoś lepsiejszego przedstawienia żeby ludzie mogli ocenić obrazek a nie tylko model. Jak oglądałem Wall-E najmocniej uderzyła mnie głębia i detal źrenic tego robota - ważne jakby Ci się to udało dobrze uchwycić. Zobacz Twój Wall-E się wydaje trochę martwy, spójrz jak jest na tym obrazku http://www.firstshowing.net/img/wall-e-poster1-big.jpg "It's all in the eyes" BTW: TY dawno czegoś nie zamieściłeś? :P:P Edytowane 7 Lipiec 2008 przez ArTooRo
JohnZi Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 widze wysyp wallich teraz bedzie, sam o nim nawet myslalem:D Fajnie sie musi cos takiego animowac:) Aha, rzeczywiscie brakuje detalu troszke w tych oczetach, a to one buduja glownie wyraz jego "twarzy". Jednak praca na duzy plus:)
KICU Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Suuuuper mi sie podoba tylko jeszcze jakieś tł równie genialne jak postać ;P Oby tak dalej :)
Pawelkos Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 Fajny modelik i super tekstury, jedynie przyczepilbym sie do materialu jego lapek - wydaja mi sie takie troche gliniane, no ale to juz czepialstwo. Czekam wiec na scenke o ktorej napisales, bo wall-e fajny jest
D4D4L Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 Heja Swietny model i texturki :] render tez nice :) Mógl bys obstrykac go wokolo i zrobic blusy ? Planuje animke z robic ale referki lerzą i kwiczą na necie :D
Simple_man Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Napisano 12 Lipiec 2008 Mówiłem, że zrobię i zrobiłem. Dzięki za komantarze.
Ania Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 Bardzo fajny. W scenie ziemia wygląda jak jakaś plastikowa wykładzina.
Pawelkos Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 ladne niebo, sam malowales ?? a te kropeczki na ziemi mogles zrobic bardziej jarzace bo ledwo je zuwazylem
Omar Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Zajefajna pracka ale tak jak wyżej ktoś pisał - jakoś płasko
makbol Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Budynek na środku przypomina domek z serialu "Sąsiedzi". Ładnie.
Temporal Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Modele naprawde fajne ale tekstury otoczenia sa takie rozmyte i nieladne :(.
KICU Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 fajnie zrobione tylko te tekstury do popr awy ;) pracuj dalej :) pzdr
dynia Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 robot poza oczami bardzo dobry ale scena widać że na szybko robiona brakuje w niej detalu i koloru za robota 3*
halset Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 Całkiem przyjemna scenka, tylko podłoże za płaskie, no i te kropeczki chyba nie układają się w kółko na tym renderze, a może mi się zdaje... Poka siatkę ;)
freeqstyler Napisano 28 Lipiec 2008 Napisano 28 Lipiec 2008 Robocik bardzo ładny, otoczenie też może być. Jedyne co mi się nie podoba to tło. Jakieś takie rozmyte i nijakie. No i śmietnik mógłby nie być pusty.
Rekomendowane odpowiedzi