Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam.

Dawno nic nie zamieszczałem, więc czas najwyższy. W trakcie parnego i bezsłonecznego weekendu zdażyło mi się zrobić Wallego więc zamieszczam swoje wypociny. Całość machnięta w Maxie potem trochę podrasowana w PSie. Teraz mam w planach jakąś większą scenkę z Wallem w roli główne.

Pozdro and out.

2148414.jpg

Edytowane przez Simple_man
  • Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

walle jest super:)

chyba ma troche za duże gasienice i za okrągłe "okulary", ale tekstury są super, też chciałem zrobic wallego, ale nie wyszło by mi tak, ale spróbuje

Napisano

Bardzo fajy modelik. Wyglada naprawde wypasnie.

Jedyni eod czego moglbym sie doczepic to textura raczek:)

Ale to juz sie czepiam pewnie dla tego bo wstalem dopiero co i jeszcze kawy nie wypilem:)

Czekamy na ta obiecana scenke:)

Napisano (edytowane)

Jak dla mnie super wykonane, zwłaszcza tekstury dają radę. Faktycznie chyba brak jakiegoś lepsiejszego przedstawienia żeby ludzie mogli ocenić obrazek a nie tylko model. Jak oglądałem Wall-E najmocniej uderzyła mnie głębia i detal źrenic tego robota - ważne jakby Ci się to udało dobrze uchwycić. Zobacz Twój Wall-E się wydaje trochę martwy, spójrz jak jest na tym obrazku http://www.firstshowing.net/img/wall-e-poster1-big.jpg

"It's all in the eyes"

BTW: TY dawno czegoś nie zamieściłeś? :P:P

Edytowane przez ArTooRo
Napisano

widze wysyp wallich teraz bedzie, sam o nim nawet myslalem:D Fajnie sie musi cos takiego animowac:) Aha, rzeczywiscie brakuje detalu troszke w tych oczetach, a to one buduja glownie wyraz jego "twarzy". Jednak praca na duzy plus:)

Napisano

Fajny modelik i super tekstury, jedynie przyczepilbym sie do materialu jego lapek - wydaja mi sie takie troche gliniane, no ale to juz czepialstwo. Czekam wiec na scenke o ktorej napisales, bo wall-e fajny jest

Napisano

Heja

Swietny model i texturki :] render tez nice :)

Mógl bys obstrykac go wokolo i zrobic blusy ? Planuje animke z robic ale referki lerzą i kwiczą na necie :D

Napisano

Całkiem przyjemna scenka, tylko podłoże za płaskie, no i te kropeczki chyba nie układają się w kółko na tym renderze, a może mi się zdaje...

Poka siatkę ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności