Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Koniec z tym:) oficjanie wrzucam wersję finalną, dlaczego już niec nie będę zmieniał - dwa posty wyżej. Dziękuję wszystkim za komentarze, krytykę i pomoc. Strzelajcie dalej, mi już się skończyła amunicja.

You're not going anywhere today

tv_small2.jpg

Edytowane przez Lucas

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 13k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajne kable ale skala koncowek chyba nie ta. oczka jeszcze moglbys poprawic

Napisano

jak wyżej, pisałem wczoraj ale zżarło posta - końcówki zdecydowanie za małe - chinch w realu jest rozmiaru hehehe "dziurki w nosie" a u ciebie za malutkie i przewodziki za delikatne

Napisano

Pozbyj się tej plamy na czole. Po nominacjach popraw ucho.

Napisano

Tak jak wyżej, troche niedociągniec jest, ale jest masakrycznie. mnie sie bardzo Twoja pracka podoba:)

Napisano
  • Autor

Dziękuję wszystkim:) Przemówiły do mnie komentarze, zwłaszcza odnośnie rozmiarów chinchów, więc prawdopodobnie jutro będzie zaktualizowana wersja.

Napisano
  • Autor

Koniec ostateczny, w sumie dużo się nie zmieniło, ale mam nadzieje, że jednak na lepsze:)

You're not going anywhere today

Ogólnym pomysłem na pracę miało być pokazanie zniewolenia telewizją - niemożliwością oderwania się od niej, nagła awaria może już tylko pogorszyć sytuację.

Praca przeszła spore zmiany od pierwszej koncepcji - od nieco humorystycznego ujęcia do kierunku bardziej abstrakcyjnego i mrocznego.

The general idea of this work was to show the enslavement by television - unability to break away, a sudden breakdown can only make things worse.

The work has undergone some changes since first concept - from quite humorous into more abstract and dim image.

tv_small.jpg

HI-RES

Edytowane przez Lucas

Napisano

Wtyczki nadal za male, jesli nie bedzie nic wiecej to lepiej jakbys popracowal nad skora tak aby wygladalo w miare realistycznie badz jak tam chcesz, teraz nie wyglada to dobrze :(

Lepiej napisz od fikolka lub popros go o rade co do renderu skory, jego skin wyglada naprawde dobrze:) pomysl na scene naprawde dobry takze powodzenia ;)

Napisano

pomysł super szkoda że niedorobiony :P jakbyś zróżnicował speculara byle jaką teksturką porów by to sporo lepiej wyglądało. i te wtyczki są ciągle 2 razy za małe

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.