Lucas Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2008 (edytowane) Koniec z tym:) oficjanie wrzucam wersję finalną, dlaczego już niec nie będę zmieniał - dwa posty wyżej. Dziękuję wszystkim za komentarze, krytykę i pomoc. Strzelajcie dalej, mi już się skończyła amunicja. You're not going anywhere today Edytowane 24 Wrzesień 2008 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 fajne kable ale skala koncowek chyba nie ta. oczka jeszcze moglbys poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 jak wyżej, pisałem wczoraj ale zżarło posta - końcówki zdecydowanie za małe - chinch w realu jest rozmiaru hehehe "dziurki w nosie" a u ciebie za malutkie i przewodziki za delikatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 szkoda ze ta skóra się tak błyszczy no i te 'czincze' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakon Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 dla mnnie to jest zajebiste :D... az strach teraz TV ogladac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Pozbyj się tej plamy na czole. Po nominacjach popraw ucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Tak jak wyżej, troche niedociągniec jest, ale jest masakrycznie. mnie sie bardzo Twoja pracka podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Dziękuję wszystkim:) Przemówiły do mnie komentarze, zwłaszcza odnośnie rozmiarów chinchów, więc prawdopodobnie jutro będzie zaktualizowana wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2008 (edytowane) Koniec ostateczny, w sumie dużo się nie zmieniło, ale mam nadzieje, że jednak na lepsze:) You're not going anywhere today Ogólnym pomysłem na pracę miało być pokazanie zniewolenia telewizją - niemożliwością oderwania się od niej, nagła awaria może już tylko pogorszyć sytuację. Praca przeszła spore zmiany od pierwszej koncepcji - od nieco humorystycznego ujęcia do kierunku bardziej abstrakcyjnego i mrocznego. The general idea of this work was to show the enslavement by television - unability to break away, a sudden breakdown can only make things worse. The work has undergone some changes since first concept - from quite humorous into more abstract and dim image. HI-RES Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 jest cool! dobrze, że pozbyłeś się tej świecącej kropki z czoła :) gratuluję ukonczenia! i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Wtyczki nadal za male, jesli nie bedzie nic wiecej to lepiej jakbys popracowal nad skora tak aby wygladalo w miare realistycznie badz jak tam chcesz, teraz nie wyglada to dobrze :( Lepiej napisz od fikolka lub popros go o rade co do renderu skory, jego skin wyglada naprawde dobrze:) pomysl na scene naprawde dobry takze powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 pomysł super szkoda że niedorobiony :P jakbyś zróżnicował speculara byle jaką teksturką porów by to sporo lepiej wyglądało. i te wtyczki są ciągle 2 razy za małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 gratuluje ukończenia, podoba mi sie motyw rąk z kabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi