Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

jako, ze "obiecalem", ze wystartuj to chyba trzeba wystartowac ;)

ok

narazie obrazkow brak ale moja wizja jest taka:

jakis koles ktory przeistacza sie w telewizor mianowicie ma wrosniety w brzuch ekran tv jakies przelaczniki z np. klatki piersiowej widac kabelki itp. na ekarnie jest szum(czyli zepsuty tv) ale on majstruje przy telewizorze czyli w swoich wnetrznosciach(w kablekach) aby naprawic tv narazie tyle koncepcja moze sie zmieic nieco :)

nie wiem czy moj "koncept" zgodny z tematem jak cos to usune watek :D

nie wiem kiedy zaczne wiec wole zaklepac temat bo jeszcze ktos cos podobnego wymysli ;)

pozdro

Edytowane przez nielot007
  • Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość e=mc^2
Napisano

noo, i ktoz tu sie w koncu pojawil;) powodzenia zycze:)

Napisano (edytowane)

Witam!!

czas zaczac bitweke :)

narazie takie szybki "szkic" glowy mam w glowie jak ma ona wygladac ale narazie nie chce nic mowic zebyscie nie gadali ze ta jest do dupy :)

pozdro

my.php?image=bitwamh5.jpg

bitwamh5.jpg

Edytowane przez nielot007
Napisano

łaaaaaaaaaaaaaaaa "taki szybki szkic" :D

kurde :) zbieram manatki i przerabiam jeszcze raz podstawy modelowania :P

A pomysl naprawde fajny!

Napisano

Che,che dziadkowi brzuch obwisł to i pępek mu sie do ...zbliżył:)Mi się tam podoba może tylko kaptury ma troche za bardzo nabite jak bokser jakis...;)

Napisano

fajny szczegół, chociaz zastanawiam sie czy te sciegna wokol szyi czasem nie za grube i na szyi pod jablkiem adama jakies dwa takie dziwne zwisy i samo jablko tez za okragle chyba... ale takto fajnie wyglada dziado :)

Napisano

jak tak sobie zaczynam szukac analogii to jak nic przypomina mi to ... teletubisia!! :D tylko takiego starszego dla wyrosnietej widowni :D

powodzenia w bitwie! pzdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności