nielot007 Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 (edytowane) Witam, jako, ze "obiecalem", ze wystartuj to chyba trzeba wystartowac ;) ok narazie obrazkow brak ale moja wizja jest taka: jakis koles ktory przeistacza sie w telewizor mianowicie ma wrosniety w brzuch ekran tv jakies przelaczniki z np. klatki piersiowej widac kabelki itp. na ekarnie jest szum(czyli zepsuty tv) ale on majstruje przy telewizorze czyli w swoich wnetrznosciach(w kablekach) aby naprawic tv narazie tyle koncepcja moze sie zmieic nieco :) nie wiem czy moj "koncept" zgodny z tematem jak cos to usune watek :D nie wiem kiedy zaczne wiec wole zaklepac temat bo jeszcze ktos cos podobnego wymysli ;) pozdro Edytowane 21 Lipiec 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 No dzieki, ja przed chwilunia wymyslilem cos podobnego :P Pomysl jeszcze o jakichs konsekwencjach awarii. Powodzenia, tylko skoncz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2008 konsekwencja awarii jest desperacja kolesia ktory za wszelka cene chce naprawic telewizor nawet za cene oszpecenia siebie a moze i nawet... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 zrób mu z sutków pokrętła i niech je reguluje ;) widziałem to już przy jakimś robocie ale i tu będzie pasować imo idelanie :D powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 moze zrob operacje na otwartym sercu tylko zamiast serca jest wiesz co ;) chodziaz ten pomysl tez niezly powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 no niezle niezle, przypomnial mi sie http://video.aol.com/video-detail/meet-the-spartans-transformers/272183155?icid=acvsv1 :D powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 noo, i ktoz tu sie w koncu pojawil;) powodzenia zycze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 (edytowane) Witam!! czas zaczac bitweke :) narazie takie szybki "szkic" glowy mam w glowie jak ma ona wygladac ale narazie nie chce nic mowic zebyscie nie gadali ze ta jest do dupy :) pozdro Edytowane 19 Lipiec 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumaCK Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 łaaaaaaaaaaaaaaaa "taki szybki szkic" :D kurde :) zbieram manatki i przerabiam jeszcze raz podstawy modelowania :P A pomysl naprawde fajny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 gumaCk--> dzieki :) znowu na szybko cialko zeby miec jakies proporcje :) (nie patrzcie na nogi-nie ruszane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 ale glowe to za duza mu chyba dowaliles;p i szyja za szeroka.. powodzenia! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 glowa jest dobra cialo ma dlugosc 7,5 glow szyja tez nie jest za szeroka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 skoro tak wolisz - jest super! powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Model nawet ładny, pomysł też mi się podoba. Tylko zastanawia mnie jak teraz zamontujesz w jego ciele tą całą elektronikę? Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Za mała przestrzeń między pępkiem a kroczem. Trochę ciężko mi z tych skreenów powiedzieć ale nogi za krótkie chyba są http://img229.imageshack.us/img229/200/proporcjekb7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Che,che dziadkowi brzuch obwisł to i pępek mu sie do ...zbliżył:)Mi się tam podoba może tylko kaptury ma troche za bardzo nabite jak bokser jakis...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 a nie boisz się, że wszystkie te napięcia skóry i mięśni będziesz musiał przemodelować po finalnym ustawieniu pozy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 fajny szczegół, chociaz zastanawiam sie czy te sciegna wokol szyi czasem nie za grube i na szyi pod jablkiem adama jakies dwa takie dziwne zwisy i samo jablko tez za okragle chyba... ale takto fajnie wyglada dziado :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 jak tak sobie zaczynam szukac analogii to jak nic przypomina mi to ... teletubisia!! :D tylko takiego starszego dla wyrosnietej widowni :D powodzenia w bitwie! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi