Jonasz_Real Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 (edytowane) mam nadzieje ze koncept ujdze jeszcze z tematem pracka powstała ze z mixowanych zdjęć, japonke poturbowałem. :) Całość w mayi będzie robiona. Czekam na moderatorstwo czy zaekceptuja mój temat. Jak moja koleżanka mawia: "jak nie ma co przezywac w telewizji, to się bije kobiety " bonusik z rana ;) Edytowane 19 Lipiec 2008 przez Jonasz_Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Następny wyjadacz się pokazał , co do konceptu to nie do końca go odczytuje ... Życzę pomyślnych vertexów ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Siema. Wiesz wyglada fajnie ale co wy macie z tymi gwaltami? :P Ex3 ma zamiar pokazac tylko twarze w odbiciu w lustrze i zasugerowac sytuacje ale tutaj to chyba przegiecie. Ktos inteligentny moze poczuc ze traktujesz go jak debila ktory nie umie zrozumiec aluzji tylko trzeba mu rzucic zakrwawione mieso w twarz. To taka rada dotyczaca jury. Moge sie mylic, moze takie rzeczy tak bardzo spowszednialy ze nikt nie zwraca na to uwagi i nikogo to nie odrzuca. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 dzieki...moze jeszcze zmienie koncept...zastanowie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Cześć Jonasz! Dość kontrowersyjnie, ale powodzenia, będę zaglądał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 O, fajnie że bierzesz udział :) To ta dziewczyna została pobita czy zgwałcona? Jak pierwszy raz przeczytałem temat 14 bitwy to pomyślałem że większość prac będzie raczej z humorem, temat gwałtu niezbyt mi się podoba. Może jakaś zmiana konceptu? Wiadomo japonka musi być :D ale nie dało by się jej umieścić w innej sytuacji? Tak czy inaczej życzę powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Zgadzam się z przedmówcą. Szczerze, to nie bardzo odbieram koncept. Tu chodzi o to, że koleś miał obejrzeć playboy'a, a że TV mu padło to sobie zrobił "live show"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 20 Lipiec 2008 Share Napisano 20 Lipiec 2008 Witamy, może tym razem w końcu skończysz ??? :P A co do konceptu to babkę bym zostawił tak jak jest, resztę wywalił a w zamian może obok roztrzaskany telewizor wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunRider Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Nooo... mamy sierpien 20 prawie i jak narazie 0 progresu... a może się mylę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 trzymam kciuki, fajny koncept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luksa Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Witam! Mi sie telewizory nie kojarzą z niczym przyjemnym i faktycznie bym podtrzymał mroczny klimat tylko dałbym wieksze telewizory... w niektórych pokazałbym tragedie w innych komedie i ludzi na uliczy patrzących w nie a za nimi...za ich plecami prawdziwa tragedia...pobita babka lezy i nikt nie patrzy tylko wszyscy stoja i ogladaja TV... duuuuze telewizory caaaała sciana sporo ludzi przed wystawą starzy mlodzi dzieci pokazuja sobie rozne odbiorniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Mi się pomysł podoba. Czemu ma być zawsze cukierkowo i radośnie? trochę smutów zawsze się przyda! :D Tylko ja tutaj widzę gwałciciela, który przestał gwałcić bo tv się włączyły, to raczej pozytywny skutek, choć kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luksa Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Uratowali stauszke ..bo przestali ją kopać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 ehhh.. znowu ta przemoc... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luksa Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 przemoc zawsze sie najlepiej sprzedaje a jezeli wchodzi w tej przemocy w interakcje jeszcze golizna to nawet jogurt o% mozna sprzedac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi