Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

mam nadzieje ze koncept ujdze jeszcze z tematem

pracka powstała ze z mixowanych zdjęć, japonke poturbowałem. :)

Całość w mayi będzie robiona.

Czekam na moderatorstwo czy zaekceptuja mój temat.

Jak moja koleżanka mawia: "jak nie ma co przezywac w telewizji, to się bije kobiety "

streetaq9.jpg

bonusik z rana ;)

street02fj6.jpg

Edytowane przez Jonasz_Real

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Następny wyjadacz się pokazał , co do konceptu to nie do końca go odczytuje ...

Życzę pomyślnych vertexów ;] Pozdrawiam

Napisano

Siema. Wiesz wyglada fajnie ale co wy macie z tymi gwaltami? :P Ex3 ma zamiar pokazac tylko twarze w odbiciu w lustrze i zasugerowac sytuacje ale tutaj to chyba przegiecie. Ktos inteligentny moze poczuc ze traktujesz go jak debila ktory nie umie zrozumiec aluzji tylko trzeba mu rzucic zakrwawione mieso w twarz. To taka rada dotyczaca jury. Moge sie mylic, moze takie rzeczy tak bardzo spowszednialy ze nikt nie zwraca na to uwagi i nikogo to nie odrzuca.

Pozdro.

Napisano

Cześć Jonasz!

Dość kontrowersyjnie, ale powodzenia, będę zaglądał!

Napisano

O, fajnie że bierzesz udział :)

To ta dziewczyna została pobita czy zgwałcona? Jak pierwszy raz przeczytałem temat 14 bitwy to pomyślałem że większość prac będzie raczej z humorem, temat gwałtu niezbyt mi się podoba.

Może jakaś zmiana konceptu? Wiadomo japonka musi być :D ale nie dało by się jej umieścić w innej sytuacji? Tak czy inaczej życzę powodzenia! :)

Napisano

Zgadzam się z przedmówcą. Szczerze, to nie bardzo odbieram koncept. Tu chodzi o to, że koleś miał obejrzeć playboy'a, a że TV mu padło to sobie zrobił "live show"?

Napisano

Witamy, może tym razem w końcu skończysz ??? :P

A co do konceptu to babkę bym zostawił tak jak jest, resztę wywalił a w zamian może obok roztrzaskany telewizor wystarczy?

Napisano

Nooo... mamy sierpien 20 prawie i jak narazie 0 progresu... a może się mylę? :P

Napisano

Witam! Mi sie telewizory nie kojarzą z niczym przyjemnym i faktycznie bym podtrzymał mroczny klimat tylko dałbym wieksze telewizory... w niektórych pokazałbym tragedie w innych komedie i ludzi na uliczy patrzących w nie a za nimi...za ich plecami prawdziwa tragedia...pobita babka lezy i nikt nie patrzy tylko wszyscy stoja i ogladaja TV... duuuuze telewizory caaaała sciana sporo ludzi przed wystawą starzy mlodzi dzieci pokazuja sobie rozne odbiorniki

Napisano

Mi się pomysł podoba. Czemu ma być zawsze cukierkowo i radośnie? trochę smutów zawsze się przyda! :D

Tylko ja tutaj widzę gwałciciela, który przestał gwałcić bo tv się włączyły, to raczej pozytywny skutek, choć kto wie...

Napisano

przemoc zawsze sie najlepiej sprzedaje a jezeli wchodzi w tej przemocy w interakcje jeszcze golizna to nawet jogurt o% mozna sprzedac

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.