Napisano 14 Luty 200916 l Nie za gruby? ;> W sensie koleś ma formę tylko pozazdrościć ^^ Ale... Brzuch ma chyba za bardzo wysunięty do przodu :/
Napisano 15 Luty 200916 l Też mi się coś tak widzi, to raczej mięsień piwny powinien być nie kaloryferowy ;)
Napisano 15 Luty 200916 l Autor Trybal, kotisded: ta zgadza się postaram się troche to zniwelować;) a dla odmiany taki misiek:
Napisano 15 Luty 200916 l Ostatni bardzo fajny, jedynie jakoś nie pasuje mi obszar piersi - barki, tak jakby z innej postaci, jakby z bardziej muskularnego faceta i tylko zeskalowane w dół. Twarz świetnie wyszła, ma charakter.
Napisano 16 Luty 200916 l Fajny ziomek:) Cegiełka na brzuchu troszkę płaska, brwi przy zewnętrznej części oka dziwnie wyglądają, tak zakręcają ku górze. Ale jak pociągniesz troszkę może być wypasik:) pozdrawiam!
Napisano 21 Luty 200916 l Autor Ania dzięki, ciut poprawiłem ale z założenia miał być chudy i mięsisty ;p Tomala dzięki bardzo:) Levus dziękować, cegiełke zlikidowałem, tak do końca nie mam pomysłu na ten brzuch.., oczy i ogólnie twarz trochę pomęczyłem pozdr.
Napisano 21 Luty 200916 l Ej, fajnie :) te zebra pod klatka piersiowa wyglądają mi mało realistycznie, wcięcie zaczyna się chyba prawie od razu pod mięśniami piersiowymi i mają większy kąt, ale może to zamierzone. I spodnie po bokach od szelek chyba powinny bardziej opadać. Długo to robiłeś?
Napisano 21 Luty 200916 l nie za bardzo wiem skąd i po co ta podwójna linia pod klatą, poza tym spoko, podobuje mi sie!
Napisano 21 Luty 200916 l Autor Kotisdead: dzięki, co do żeber racja, spodni z boku jeszcze nie ruszałem ale też racja:) cieżko powiedzieć dokladnie ile robiłem, na oko 8-10h Morte: thx;), fakt improwizowałem troche z tym. muszę poszukać referencji
Napisano 19 Marzec 200915 l Autor ok pora odgrzać stary kotlet ;)) muszę do niego tex szybko zrobić także update'ów modelu już za dużych nie będzie. pozdr.
Napisano 19 Marzec 200915 l wykonanie ładne, ale gladiator w spodniach i w dodatku te spodnie wpuszczone w buty? koncepcja jakoś mi nie pasuje