Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie za gruby? ;> W sensie koleś ma formę tylko pozazdrościć ^^ Ale... Brzuch ma chyba za bardzo wysunięty do przodu :/

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 10,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Trybal, kotisded: ta zgadza się postaram się troche to zniwelować;)

a dla odmiany taki misiek:

safsalo5.jpg

w452.png

Napisano

Ostatni bardzo fajny, jedynie jakoś nie pasuje mi obszar piersi - barki, tak jakby z innej postaci, jakby z bardziej muskularnego faceta i tylko zeskalowane w dół.

Twarz świetnie wyszła, ma charakter.

Napisano

Fajny ziomek:)

Cegiełka na brzuchu troszkę płaska, brwi przy zewnętrznej części oka dziwnie wyglądają, tak zakręcają ku górze.

Ale jak pociągniesz troszkę może być wypasik:)

pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

Ania dzięki, ciut poprawiłem ale z założenia miał być chudy i mięsisty ;p

Tomala dzięki bardzo:)

Levus dziękować, cegiełke zlikidowałem, tak do końca nie mam pomysłu na ten brzuch.., oczy i ogólnie twarz trochę pomęczyłem

fisher3lb2.jpg

w747.png

pozdr.

Napisano

Ej, fajnie :) te zebra pod klatka piersiowa wyglądają mi mało realistycznie, wcięcie zaczyna się chyba prawie od razu pod mięśniami piersiowymi i mają większy kąt, ale może to zamierzone. I spodnie po bokach od szelek chyba powinny bardziej opadać. Długo to robiłeś?

Napisano

nie za bardzo wiem skąd i po co ta podwójna linia pod klatą, poza tym spoko, podobuje mi sie!

Napisano
  • Autor

Kotisdead: dzięki, co do żeber racja, spodni z boku jeszcze nie ruszałem ale też racja:) cieżko powiedzieć dokladnie ile robiłem, na oko 8-10h

Morte: thx;), fakt improwizowałem troche z tym. muszę poszukać referencji

Napisano
  • Autor

ok pora odgrzać stary kotlet ;))

muszę do niego tex szybko zrobić także update'ów modelu już za dużych nie będzie.

katbtm.jpg

pozdr.

Napisano

wykonanie ładne, ale gladiator w spodniach i w dodatku te spodnie wpuszczone w buty? koncepcja jakoś mi nie pasuje