Trybal Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Nie za gruby? ;> W sensie koleś ma formę tylko pozazdrościć ^^ Ale... Brzuch ma chyba za bardzo wysunięty do przodu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Też mi się coś tak widzi, to raczej mięsień piwny powinien być nie kaloryferowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 Trybal, kotisded: ta zgadza się postaram się troche to zniwelować;) a dla odmiany taki misiek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Ostatni bardzo fajny, jedynie jakoś nie pasuje mi obszar piersi - barki, tak jakby z innej postaci, jakby z bardziej muskularnego faceta i tylko zeskalowane w dół. Twarz świetnie wyszła, ma charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Mi też się podoba, fajne proporcje i w porządalu anatomia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Fajny ziomek:) Cegiełka na brzuchu troszkę płaska, brwi przy zewnętrznej części oka dziwnie wyglądają, tak zakręcają ku górze. Ale jak pociągniesz troszkę może być wypasik:) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 21 Luty 2009 Autor Share Napisano 21 Luty 2009 Ania dzięki, ciut poprawiłem ale z założenia miał być chudy i mięsisty ;p Tomala dzięki bardzo:) Levus dziękować, cegiełke zlikidowałem, tak do końca nie mam pomysłu na ten brzuch.., oczy i ogólnie twarz trochę pomęczyłem pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Ej, fajnie :) te zebra pod klatka piersiowa wyglądają mi mało realistycznie, wcięcie zaczyna się chyba prawie od razu pod mięśniami piersiowymi i mają większy kąt, ale może to zamierzone. I spodnie po bokach od szelek chyba powinny bardziej opadać. Długo to robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 nie za bardzo wiem skąd i po co ta podwójna linia pod klatą, poza tym spoko, podobuje mi sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 21 Luty 2009 Autor Share Napisano 21 Luty 2009 Kotisdead: dzięki, co do żeber racja, spodni z boku jeszcze nie ruszałem ale też racja:) cieżko powiedzieć dokladnie ile robiłem, na oko 8-10h Morte: thx;), fakt improwizowałem troche z tym. muszę poszukać referencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 ok pora odgrzać stary kotlet ;)) muszę do niego tex szybko zrobić także update'ów modelu już za dużych nie będzie. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 Piękna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 jak dla mnie to "miodzio" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 Pro ( a nawias, bo za krótko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 wykonanie ładne, ale gladiator w spodniach i w dodatku te spodnie wpuszczone w buty? koncepcja jakoś mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 uuuh! ale napakowany :) świetna robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 19 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2009 jako że do speed sculptingu się nie nadaje wrzucam tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi